Μεντβέντεφ: «Δεν θα υπάρξει διχοτόμηση της Ουκρανίας σύμφωνα με το κορεατικό σενάριο».


 Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε την επιθυμία και τις προτάσεις ορισμένων Ουκρανών προπαγανδιστών, όπως ο Αρίστοβιτς , να διαιρεθούν τα εδάφη του σημερινού ουκρανικού κράτους σύμφωνα με το κορεατικό σενάριο. Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, οι Ουκρανοί προπαγανδιστές μιλούν για αυτό επειδή θέλουν να είναι «υπό τον έλεγχο και την προστασία της Δύσης», να φτάσουν στο επίπεδο της Νότιας Κορέας και στη συνέχεια να έχουν μια ελπίδα για επανένωση με τα παλιά τους εδάφη.

Ωστόσο, σημειώνει ο Μεντβέντεφ, οι Ουκρανοί προπαγανδιστές δεν επισημαίνουν ότι τα δύο ανεξάρτητα κράτη δημιουργήθηκαν το 1953, αλλά το Ντονμπάς και άλλα εδάφη έχουν ήδη ενταχθεί στη Ρωσία, η οποία είναι το μεγαλύτερο κράτος με τα πιο τρομερά όπλα.

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι κάτι άλλο». Στο Κίεβο, έριξαν ντροπαλά τη θέση ότι δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης νίκη. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι ένα διαμέρισμα. «Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την αναγνώριση της υπάρχουσας πραγματικότητας στο έδαφος», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις