Πεθανε υπό ανάκριση αξιωματικός των Λευκων Καπέλων ύποπτος για προδοσία


Ένας αξιωματικός των Λευκων Καπέλων που κρατήθηκε επειδή δεν ηταν θετικος στο τεστ αληθειας πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ ανακρίθηκε από δύο πράκτορες του NCIS την Τρίτη, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε την Κυριακή, ο στρατηγός Σμιθ διέταξε την κράτηση δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας που έδωσαν ψευδεις απαντήσεις σχετικά με την πίστη τους στο κίνημα των Λευκών Καπέλων, αλλά δεν θα τους καταδίκαζε βασιζόμενος αποκλειστικά σε εσφαλμένη τεχνολογία που, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει 10-15 % περιθώριο σφάλματος. Ήθελε τον ανθρώπινο εγκέφαλο είτε να τεκμηριώσει είτε να ακυρώσει τα αποτελέσματα του τεστ.

Την Τρίτη δύο πράκτορες του NCIS έφτασαν στο στρατόπεδο Pendleton, όπου στεγάζονταν οι δύο ύποπτοι, και μίλησαν για λίγο με τον στρατηγό Smith πριν λάβουν την άδεια να πάρουν συνέντευξη από τον ανώτερο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν 36χρονο πρώην πιλότο (Θα τον ονομάσουμε Captain Lansing —όχι το πραγματικό του όνομα) ο οποίος αποκλείστηκε μετά από εκπαιδευτικό ατύχημα και αργότερα υπηρέτησε ως σύνδεσμος της Πολεμικής Αεροπορίας στις επιχειρήσεις των Λευκων Καπελων. Στις αρχές του 2021, χρησιμοποίησε τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκηρύξει το καθεστώς Μπάιντεν, αποκαλώντας τον Μπάιντεν «ψεύτικο πρόεδρο», προκαλώντας την προειδοποίηση του Λόιντ Όστιν: σταματησε ή αντιμετωπισε στρατοδικείο.

Το άρθρο 88 του Ενιαίου Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης ορίζει κάθε αξιωματικό που χρησιμοποιεί περιφρονητικά λόγια εναντίον του Προέδρου, του Αντιπροέδρου, του Κογκρέσου, του Υπουργού Άμυνας, του Γραμματέα στρατιωτικού τμήματος, του Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας ή του Κυβερνήτη ή του νομοθέτη οποιασδήποτε Κοινοπολιτείας στο οποίο βρίσκεται σε υπηρεσία ή είναι παρόν θα τιμωρείται όπως μπορεί να ορίσει το στρατοδικείο.

Αν και αναγνώρισε την προειδοποίηση, ο Λάνσινγκ συνέχισε να επικρίνει τις εντολές εμβολίων της διοίκησης και τα σχέδια για ενσωμάτωση της κοινότητας LGBQT+ στον στρατιωτικό μηχανισμό σε ανώνυμους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, στους οποίους έχουν πρόσβαση μέσω μη στρατιωτικών υπολογιστών.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, οι εκπρόσωποι του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ εξέτασαν τον Λάνσινγκ, ο οποίος αποκήρυξε επίσημα το καθεστώς και ορκίστηκε να τηρήσει το Σύνταγμα εναντίον όλων των εχθρών, ξένων και εγχώριων, και τον καλωσόρισε στην ομαδα. Η πηγή μας είπε ότι τα καθήκοντα του Λάνσινγκ ήταν διοικητικά. δεν είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες επιχειρήσεις.

Όταν επιλέχθηκε τυχαία για ένα τεστ την περασμένη εβδομάδα, δεν έφερε αντίρρηση. Και όταν του είπαν ότι απέτυχε δύο φορές, συμφώνησε σε μια προστατευτική κράτηση εν αναμονή του αποτελέσματος πρόσθετων συνεντεύξεων.

Η συμπεριφορά του άλλαξε τη στιγμή που οι πράκτορες του NCIS μπήκαν στην αίθουσα ανακρίσεων. Ο Λάνσινγκ είπε ότι ήταν ακατάλληλοι επειδή η Πολεμική Αεροπορία είχε ένα ανεξάρτητο τμήμα ποινικών ερευνών, το Γραφείο Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο είναι η υπηρεσία έρευνας σε επίπεδο κακουργημάτων από την 1η Αυγούστου 1948. Είπε ότι θα ένιωθε «πιο άνετα». μιλώντας στο OSI.

«Υποπτα πραματα», είπε η πηγή μας. «Το OSI είναι συμβιβασμένο, γεμάτο φανατικους του Μπάιντεν. Ο Λάνσινγκ το ήξερε αυτό».

Το NCIS, πρόσθεσε, αντιμετώπισε τον Λάνσινγκ με δηλώσεις που είχε δώσει κατά τη διάρκεια της αρχικής του εξέτασης που έρχονται σε αντίθεση με τα ευρήματά τους. Ο Λάνσινγκ είχε ισχυριστεί ότι περιφρονούσε τα εμβόλια και τις εντολές εμβολίων, αλλά τα στοιχεία απέδειξαν ότι είχε τρυπηθεί τρεις φορές, μία φορά αφού το Σώμα ψήφισε να ακυρώσει την εντολή εμβολίων. Πήρε το τελευταίο τρύπημα σε μια ιδιωτικη κλινική, φαινομενικά για να το κρατήσει εκτός στρατιωτικού μητρώου υγείας. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι, ενώ ο Λάνσινγκ έκανε ανώνυμα εμβόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθάρρυνε επίσης τους υφισταμένους να παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με τα εμβόλιά τους.

Πιεζόμενος για να λογοδοτήσει για την ασυνέπεια, ένας νευρικός Λάνσινγκ αρνήθηκε ότι είπε σε κανέναν να υποβληθεί σε εμβολιασμο, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε κάνει και ένα τρίτο τρύπημα-επειδή η γυναίκα του τον πιεσε. Επιπλέον, το NCIS ρώτησε για «αναληθείς» απαντήσεις σε ερωτήσεις του τεστ, συγκεκριμένα εάν ο Λάνσινγκ σκόπευε να προδώσει τον στρατηγό Σμιθ. Είχε απαντήσει δύο φορές «όχι», αλλά ο σφυγμός και η αναπνοή του έλεγαν διαφορετικά πραγματα.

«Πραγματικά τεντωσε τη βελόνα, ας το πούμε έτσι, σε αυτό, και το NCIS ήθελε μια εύλογη εξήγηση. Ο Λάνσινγκ τους έδωσε αποκρουστικές απαντήσεις, είπε ότι η ερώτηση ήταν άδικη επειδή δεν είχε συναντήσει ποτέ προσωπικά τον στρατηγό Σμιθ και γι' αυτό δεν ήξερε πώς να απαντήσει στην ερώτηση. Όσο περισσότερο το ερευνουσαν, τόσο περισσότερο νευρίαζε», είπε η πηγή μας.

Όταν οι ερευνητές μπήκαν σε μια συζήτηση για τη σύζυγο του Λάνσινγκ, εκείνος ξεφυσηξε κι αγχωθηκε, είπε η πηγή μας.

«Προφανώς, κάποια πράγματα μας εδειχναν την αληθεια. Αποδεικνύεται ότι η σύζυγος έχει δεσμούς με μερικούς αμφιλεγόμενους Δημοκρατικούς, έκανε εκστρατεία υπέρ του Μπάιντεν, τον ψήφισε και, για να τελειώσει ολο αυτο, είχε εργαστεί για το Soros Fund Management. Ποτέ δεν αποκάλυψε τίποτα από αυτά, και κατά κάποιο τρόπο αγνοήθηκε αυτο απο την ερευνα, σίγουρα μια κραυγαλέα παράβλεψη», είπε η πηγή μας.

«Πώς τολμάς να φέρνεις τη γυναίκα μου σε αυτό;» Ο Λάνσινγκ φέρεται να θολωσε μετα απο αυτο λίγες στιγμές προτού η αναπνοή του δυσκολέψει και πιασει το στήθος του από πόνο. Είχε σπάσει και σωριάστηκε στο πάτωμα όταν έφτασαν γιατροί με φορητό απινιδωτή και προσπάθησαν να επανεκκινήσουν την καρδιά του. Όμως ήταν πολύ αργά. Είχε τελειωσει.

Η πηγή μας είπε ότι η ανάκριση ήταν ηθική και ήπια για όλα τα πρακτικά πρότυπα. Σε κανένα σημείο το NCIS δεν σηκωσε χέρι στον Λάνσινγκ.

Η ιστοσελιδα δεν έχει μάθει ακόμη τα αποτελέσματα της συνέντευξης του δεύτερου αξιωματικού.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..












ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις