ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ

 


Πρόσφατα δημοσίευσα σχετικά με τα "Earthquake Weapons" που υπαρχουν από τις 2 Ιουλίου 1997.

Τα λόγια κάποιου "γνωστου" Αμερικανού που είπε ότι το HAARP αλλάζει τις συχνότητες της Γης για να προκαλεί σεισμούς 

"Οι κυβερνήσεις σας έχουν την ικανότητα να προκαλούν σεισμούς" ηταν τοτε τα λόγια του Ζιρινόφσκι για το HAARP(στην πορεια και οι Ρωσοι εφτιαξαν το δικο τους)


Ετσι:

🔹 28 Ιανουαρίου Οι δυτικές πρεσβείες προειδοποιούν τους πολίτες τους για πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

🔹Την 1 και 2 Φεβρουαρίου κλείνουν στην Κωνσταντινούπολη οι πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Σουηδίας και του Βελγίου.

🔹Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze φτάνει στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είπε στον πρέσβη των ΗΠΑ,  "Βγάλε τα βρωμικα χερια σου από την Τουρκία. Ξέρουμε τι ήθελες να κάνεις".

🔹Μεταξύ 5 και 6 Φεβρουαρίου σημειώθηκε σεισμός με επίκεντρο τον Καχραμανμάρας, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τεκτονικό ρήγμα με την Κωνσταντινούπολη.

🔹Όμως το πιο σημαντικό, πριν από τον σεισμό του 1999 στην Κωνσταντινούπολη που σκότωσε πάνω από 17.000 ανθρώπους, ένα πολεμικό πλοίο του ίδιου τύπου βρεθηκε επίσης στο τουρκικό λιμάνι.

Τυχαίο...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 



Σχόλια

  1. https://anti-matrix.com/2023/02/10/ein-ritual-die-numerologie-bei-dem-erdbeben-in-syrien-und-der-tuerkei-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ11 Φεβρουαρίου, 2023 22:08

    Το ερώτημα για μένα δεν είναι αν ο σεισμός ήταν τεχνητός ή όχι. Τεχνητός ήταν, όπως και ο σεισμός της Τουρκίας το 1999, τρείς μέρες πριν οι Τούρκοι κάνουν απόβαση σε κάποιο νησί μας (η οποία απόβαση θα γινόταν από την βάση της Νικομήδειας η οποία καταστράφηκε από το σεισμό τότε). Ο οποίος σεισμός της Τουρκίας τότε δεν έγινε από το HAARP αλλά από "κάποιους άλλους". Από το HAARP έγινε τότε ο σεισμός της Αθήνας λίγες ημέρες μετά τον σεισμό της Τουρκίας σαν αντίποινα. Και σήμερα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο Ερντογάν σε συνεργασία με τον Κούλη είχαν αποφασίσει τεχνητό επεισόδιο με την Τουρκία μετά τις πρώτες και πρίν τις δεύτερες ελληνικές εκλογές για να μοιράσουν τα κοιτάσματα. Μήπως οι ίδιοι που έκαναν τον Τουρκικό σεισμό το 1999 (που επαναλαμβάνω δεν ήταν το HAARP) έκαναν και τον πρόσφατο σεισμό ώστε να ακυρωθούν τα σχέδια Ερντογάν και Κούλη για στημένο επεισόδιο; Ειλικρινά δεν ξέρω. Και αν είναι έτσι τα πράγματα θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα σαν αντίποινα όπως το 1999.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://balsamopsyxhs.gr/2023/02/11/%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bb%ce%af%cf%84%cf%89/

    Όλα καλά αυτά. Το γενικό πρόσταγμα όμως το έχει άλλος. Ο Χριστός. Τα λένε ακόμη και "Τούρκοι" στους δικούς μας "Έλληνες".

    "Χωρίς εμού, ου δυνασθε ποιείν ουδέν"...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις