Αξιωματικοί των Λευκών Καπέλων «Συλλαμβάνονται» Μετά από Αποτυχία στον ανιχνευτη ψευδους


Ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ διέταξε την Παρασκευή την κράτηση δύο αξιωματικών των Λευκων Καπέλων αφού έμαθαν ότι είχαν αποτύχει δύο διαδοχικές φορες στον ανιχνευτη ψευδους με στόχο να καταλάβουν αν ήταν με το μερος τους ή κρυφά πιστοί στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού .

Όπως αναφέρθηκε τον Δεκέμβριο, ο στρατηγός Σμιθ είπε ότι θα προσθέσει ανιχνευτες ψευδους στο οπλοστάσιό του με εργαλεία για να αποκαλύψει τους προδότες. Ενέκρινε αυτή τη δέσμευση πριν από δύο εβδομάδες, έχοντας στρατολογήσει κορυφαίους ειδικους του NCIS για να δοκιμάσουν περισσότερα από 1.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός αποφασίζει τυχαία και απαθώς ποιοι αξιωματικοί θα εξεταστουν πρώτοι, αφού δεν έχει σαφή απόδειξη ότι κάποιος από αυτούς είναι προδότης.

Η πηγή μας δεν μπορούσε να πει πόσοι άνδρες έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, ένας ανωτερος αξιωματικος και ένας υπολοχαγός, όλοι στο Lackland AFB, απέτυχαν πολλές φορές την περασμένη εβδομάδα. Είχαν ειδοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα και δεν είχαν αντίρρηση για τη δοκιμή.

Κανένας αξιωματικός, είπε η πηγή μας, δεν κρίνεται σε ένα μόνο αποτυχημένο τεστ. Εάν κάποιος αποτύχει, του δίνεται μια μέρα για να «ηρεμήσει» - μια αρκετά συνηθισμένη πρακτική στην επιβολή του νόμου - προτού υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις. Εάν κάποιος αποτύχει σε δύο διαδοχικες φορες, θεωρείται «παραπλανητικός» και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις χορηγείται ένα τρίτο τεστ. Τα τεστ μετρούν τρία βιομετρικά στοιχεία: την αρτηριακή πίεση, την αναπνοή και την αγωγιμότητα του δέρματος. Όταν χορηγούνται από έναν ικανό, αμερόληπτο εξεταστή, τα πολύγραφα θεωρούνται 87-95% ακριβή και οι απαντήσεις του ερωτώμενου μετατρέπονται σε βαθμολογίες σε κλίμακα 5 θέσεων και οι στάσεις ποσοτικοποιούνται ως εκ τούτου: –6 (έντονα παραπλανητικές), -2 (παραπλανητικές), -1 (κάπως παραπλανητικό), 0 (ουδέτερο), +1 (κάπως αληθινό), +2 (αληθινό) και +6 (έντονα αληθές.)

Ο αρχηγός του Lackland σημείωσε -7 και -10, αντίστοιχα. με άλλα λόγια έφτασε στον πάτο.

     Η πηγή μας παρείχε παραδείγματα ερωτήσεων:
     Τηρήσατε τον Συνταγματικό σας όρκο;
     Αναγνωρίζετε τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ως τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών;
     Έχετε αλληλογραφία με τον υπουργό Άμυνας Lloyd Austin τους τελευταίους 18 μήνες;
     Έχετε συζητήσει τις επιχειρήσεις Λευκων Καπελων με μη εξουσιοδοτημένα άτομα;
     Έχετε παρακούσει τις εντολές που δόθηκαν από τον στρατηγό David H. Berger σε κάποιο σημείο;
     Έχεις προδώσει τα Λευκα Καπελα;
     Σκοπεύετε να προδώσετε τον Στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ;
     Έχετε απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις των εξετάσεων;

Η πηγή μας είπε ότι ο ανωτερος αξιωματικος απάντησε «αναληθιες» σε αυτές τις ερωτήσεις και στις δύο εξετάσεις.

Στον υπολοχαγό έγιναν παρόμοιες ερωτήσεις και απέτυχε παταγωδώς.

Δεδομένου ότι τα τεστ είναι μη αποδεκτα στα δικαστήρια, ο στρατηγός Smith δεν θα βασιστεί σε αυτά αποκλειστικά για να εκτιμήσει την ενοχή ή την αθωότητα ενός αξιωματικού. Ωστόσο, διέταξε να «κρατηθούν» οι δύο αξιωματικοί μέχρι ο σύνδεσμός του να φτάσει στο Λάκλαντ αυτή την εβδομάδα για να τους ανακρίνει.

Επίσης, υπάρχει πολλή φρενίτιδα "μπαλονιών" αυτή τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε ότι το καθεστώς ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ένα από τις ακτές της Νότιας Καρολίνας. Αν ναι, ήταν ένα δεύτερο, ή και τρίτο, μπαλόνι. Τα Λευκα Καπελα λένε ότι ένα μπαλόνι καταρρίφθηκε στη Μοντάνα, όπως μαρτυρούν κάτοικοι του Billings. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΜΠΑΛΛΟΝΙΑ ΤΡΙΩΔΊΟΥ....

    ΓΡΑΨΤΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ :ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.ΩΡΑ 22:55 04/02/2023 ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΈΒΗΚΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ; ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΤΕΚΕΙ ΕΝΑ ΧΙΟΝΑΤΟ DRONE KAI ΚΟΙΤΑ ΑΓΕΡΩΧΑ.
    ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΥΑΑΑΑΑ!WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEND!ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ
    ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΜΠΙΡΙΚΗ ΧΙΛΛΑΡΥ ΣΤΟ OPERATION ROOM NA ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA OSAMA BIN LADEN,O ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΚΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η Dr. SUE ARRIGO,ΠΡΩΗΝ REMOTE VIEWER THΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΝΩ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΑΘΗΝΆ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΈΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΛΛΟΝΙ.ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ "ΠΕΡΣΕΣ".ΑΥΤΗ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΑΛΑΙΜΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΡΙΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΉ ΨΕΎΔΟΥΣ...

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ !

    ,ΣΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ...

    ΤΟΥΣ ΠΆΝΕ ΑΈΡΑ ΠΑΤΈΡΑ !

    WWG1WGA 🇬🇷

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%a3%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%a0%ce%a4%ce%a9%ce%a3%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%9c%ce%91%ce%96%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%95-%ce%a4%ce%9f-f-4/

    Ρε μπας και έκανε τεστ τα ηλεκτρονικά του ο Τζωρτζ Μπους;;;;;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις