ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 08/02/23


Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!! Ο Ζελένσκι με το μπλουζάκι, ως αρχηγός των υπόλοιπων «ελεύθερων δημοκρατικών κρατών» περιοδεύει σε Βρετανία όπου συναντήθηκε με την μαριονέτα Σούνακ και τον Κάρολ… μετά θα βρεθεί στην Γαλλία να συναντήσει τον Μακρόν και εκεί θα πεταχτεί και ο Σολτζ για να μην στεναχωρηθεί ο Ζελένσκι. Πέμπτη θα πάει Βρυξέλες να δει την Ούρσουλα και τον υπόλοιπο θίασο και εκεί η Μελόνι έχει την επιθυμία να συναντηθεί μαζί του… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎3 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 00:27 (Karli Bonne) ગש wringi freedom AKhonhyla For half an hour, he thanked London for the military support provided from the first days and called for military aviation to be provided to Kyiv. He handed over to the deputies the helmet of the Ukrainian pilot with request give them wings protect freedom." Zelensky announced that he would have a meeting with King Charles next. And in the evening he will be Macron. Paris, where he will meet with QuantumLig‎"‎‎
 
ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 QuantumLight1111 ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ TO ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.... https://t.me/rtnews/36564 ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟ... Telegram RT News Zelensky To Meet German Chancellor Scholz In Paris, As Well As France's President Macron RIA 047 QuantumLig..., 4:41PM"
 
*ΤΑΝΚΣ ΠΗΡΕ
*ΣΤΡΑΤΟ ΠΗΡΕ; Ε, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…
*ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΗΡΕ; Ε, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
*ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΗΡΕ; Ε, ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…
ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ, ΠΟΝΤΟ – ΠΟΝΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ -ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…
 
>>ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ωκεανός, ουρανός και κείμενο
 
Ο Seymour Hersh, ένας Αμερικανός ερευνητής, βραβευμένος με Pulitzer δημοσιογράφος, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τη δολιοφθορά του Nord Stream 2 κατέληξε στο συμπέρασμα πως «Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτέλεσαν μια μυστική θαλάσσια επιχείρηση που κρατήθηκε μυστική —μέχρι τώρα».
 
Εδώ το λινκ.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα times
 
Σύμφωνα με τον ερευνητή/δημοσιογράφο, τον περασμένο Ιούνιο, οι δύτες του Πολεμικού Ναυτικού, επιχειρούσαν υπό την κάλυψη μιας ευρέως δημοσιευμένης άσκησης του ΝΑΤΟ στα μέσα του καλοκαιριού, γνωστή ως BALTOPS 22 και τοποθέτησαν τα εκρηκτικά που θα πυροδοτούνταν από απόσταση, τα οποία, τρεις μήνες αργότερα, πυροδοτήθηκαν από τις <<<<Νορβηγικές ναυτικές δυνάμεις>>>> και κατέστρεψαν τρεις από τους τέσσερις αγωγούς Nord Stream. Η απόφαση του Μπάιντεν να σαμποτάρει τους αγωγούς ήρθε μετά από περισσότερους από εννέα μήνες άκρως μυστικής συζήτησης εντός της κοινότητας της εθνικής ασφάλειας της Ουάσιγκτον σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επίτευξης αυτού του στόχου. Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2021 και στους πρώτους μήνες του 2022 με τη γνώση και τη συγκατάθεση των μεγάλων αξιωματούχων των ΗΠΑ, του συμβούλου (ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ) Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, του υπουργού Εξωτερικών Τόνι Μπλίνκεν και της υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα Πολιτικής Βικτόρια Νούλαντ, οι οποίοι συνεπείς φωνές στην εχθρότητά τους για τους δύο αγωγούς…. ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ… 
 
ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ… ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΡΩΣΙΑ; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ; «Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ»….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Σημαντικές δηλώσεις του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzi για την πορεία των συκγρούσεων:
* Η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να νικήσει τη Ρωσία.
* Τα δυτικά τανκς στην Ουκρανία «δεν θα αλλάξουν την κατάσταση»
* Όλοι όσοι εμπλέκονται στον βομβαρδισμό ρωσικού εδάφους δεν θα διαφύγουν την ευθύνη.
* Η χρήση χημικών όπλων από το Κίεβο δεν πρέπει να αγνοηθεί.
* Το σχέδιο του Ζελένσκι είναι μια κοροϊδία για μια ειρηνευτική διευθέτηση.
* Οι αρμόδιες αρχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας ελέγχουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων από τον ουκρανικό στρατό.
* Η Ρωσική Ομοσπονδία θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν απειλές από το έδαφος της Ουκρανίας και η εξύμνηση του ναζισμού θα σταματήσει εκεί, αυτή είναι η βάση για μελλοντικές συμφωνίες.
 
ΣΧΟΛΙΟ: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
 
>>Ομιλία Μπάιντεν στην βουλή… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΟΟΥ! ΣΟΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
Ο Μπάιντεν λοιπόν μετά βίας ανέφερε τη σύγκρουση στην Ουκρανία (σόου με την πρέσβη να είναι καλεσμένη και να της στέλνει αγάπες) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και αντ' αυτού εστίασε σε εσωτερικά ζητήματα όπως:
 
▪️«Φίλοι Ρεπουμπλικάνοι»: Ο Μπάιντεν έκανε έκκληση για δικομματική συνεργασία, αλλά κατηγόρησε τους νομοθέτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ότι υπονόμευσαν τις μεταρρυθμίσεις στο Medicaid και στην Κοινωνική Ασφάλιση - στην οποία η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν φώναξε: «Ψεύτη!». Κατηγόρησε επίσης τους Ρεπουμπλικάνους ότι κρατούν όμηρο την οικονομία.
 
▪️Επίθεση στην στους μεγάλους της φαρμακοβιομηχανίας και τεχνολογίας και πετρελαίου!!! Κατηγόρησε τις εταιρείες για υπερβολική χρέωση ινσουλίνης, την εκμετάλλευση Αμερικανών καταναλωτών και του φορολογικού κώδικα και για «πειράματα σε παιδιά»!!! ΠΟΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
▪️Αστυνομική ευθύνη: Ζήτησε υψηλότερο έλεγχο και εκπαίδευση στην αστυνομία με τους γονείς του Tire Nicholls, του μαύρου που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς του Μέμφις, να είναι καλεσμένοι στην αίθουσα, για να κάνει το δακρύβρεχτο σόου που βλέπουμε στις ταινίες του κάποτε χόλυγουντ.
 
▪️Κίνα: «Εάν η Κίνα απειλήσει την κυριαρχία μας, θα ενεργήσουμε για να προστατεύσουμε τη χώρα μας — και το κάναμε»…. ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ… ΠΟΥΦ…
ΥΓ. Ο ΜΑΚΑΡΘΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!
 
>Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΜΕ ΠΟΣΤ ΣΤΟ truth ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Il Donaldo!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from il Donaldo Trumpo (il Presidento) HE'RE'S MY UNITY AGENDA, JOE!!! QuantumLight1111 Forwarded from Donaldo Trumpo (il Presidento) SERIOUSLY, WHO THE HELL WRITES THIS CRAP?? 24 QuantumLig QuantumLight1111 QuantumL Forwarded from Donaldo Trumpo (il Presidento) WE WILL MAKE AMERICA GREAT AGAIN!!! AND WE WILL KICK YOUR ASS OUT OF THAT WHITE HOUSE!!! 25 QuantumLig.." από το Twitter
 
>>Χθες αναφέραμε πως ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΠΟΤΟΠ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, έγιναν καταθέσεις στελεχών του twitter, όπου όπως αποκάλυψε ο Έλον Μασκ, συνεργαζόταν με το FBI και άλλες κρατικές αρχές για να θάψουν την ιστορία του λαπτοπ ως παραπληροφόρηση…. Έγινε πραγματικά σφαγή! Τα (απολυμένα στελέχη του twitter από τον Έλον Μακ) έτρεμαν σαν τα ψάρια στις ερωτήσεις του Τζιμ Τζόρνταν και της Μάρτζορι Γκριν και άλλων ρεπουμπλικανών!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper 00:16 MS. GREENE Rep. Marjorie Taylor Greene to ex Twitter official: "You abused the power of a large corporation and Big Tech to censor Americans... I'm so glad that you are censored now and I'm so glad that you ve lost your jobs. Thank God Elon Musk bought Twitter." Follow @insiderpaper 15 QuantumLig...."
 
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from The General 01:43 LIVE TWITTER'S RESPONSE TO HUNTER BIDEN LAPTOP STORY YOEL ROTH Former witter Head of Trust 2020-22 Safety C-SPAN2 Mr. Roth Yoel Roth admits suppressing the New York Post's story on the Hunter Biden laptop, because it had similarities to the 201 6 Russian hack targeting the DNC. He is also a pedophile. @GeneralMCNews QuantumLig."
 
ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΙΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from The General 02:24 LIVE TWITTER'S RESPONSE TO HUNTER BIDEN LAPTOP STORY REP. MARJORIE TAYLOR GREENE R-Georgia, 14th District Daiton, Rome, Cedartown C-SPAN2 MTG destroys pedophile Yoe Roth over Twitter allowing child porn. @GeneralMCNews 20 QuantumLig... 8:20PM PM"
 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: «ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ [ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ] ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ [ΤΩΡΑ] ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.. ΠΟΙΟΙ; ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΙΛΑΡΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΓΕΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΠΟΥΤΙΝ, ΖΙ, ΜΟΝΤΙ, ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ… ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ… ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΗΠΑ, ΕΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ ΜΕ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΙΡΑΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ… ΙΣΩΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Ο ΣΤΟΡΜ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ… ΠΟΙΟΙ; ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΜΠΑΜΑ (Ο ΤΖΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ… ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ… ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ… ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.. 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ https://www.youtube.com/watch?v=h_BsSYTaz2s
 
ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΜΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (KAI O ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ) Η ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ
 
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.. 
 
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΝΤΑΒΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΜΟΡΓΚΑΝ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΕΛΙΤ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ], ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΗΕ ΚΤΛ ΚΤΛ…
 
«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ». ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Q ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΊΑ ΜΕ ΠΑΛΑΒΆ ΟΠΛΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΟΝΤΟΎΦΕΚΟ ΟΙ ΟΧΤΡΟΊ.
    ΚΆΤΙ ΜΛΚΣ... ΕΔΩ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΚΟΡΌΙΔΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΈΟΝ 3 ΜΉΝΕΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΌΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΑΠΛΉ ΜΈΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ...(ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΎΤΕΣ!!!) ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΈΜΑ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΛΈΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ...3 ΩΡΕΣ ΈΚΑΝΕ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΕΊΧΕ ΚΊΝΗΣΗ... 7 ΡΊΧΤΕΡ 3×7 ΤΡΙΠΛΆΣΙΟ ΨΈΜΑ...ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΟ...!



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις