ΠΑΝΙΚΟΣ


 Η Marjorie Taylor Greene κατακρίνει τον πρώην επικεφαλής εμπιστοσύνης και ασφάλειας του Twitter, Yoel Roth, για το Twitter που επιτρέπει την παιδική πορνογραφία και λογοκρίνει τις αφηγηματικές ερωτήσεις σχετικά με τον Covid.

«Αποκλείσατε οριστικά τον λογαριασμό μου, αλλά επιτρέψατε την παιδική πορνογραφία σε όλο το Twitter».

"Αυτό είναι κάτι που με αηδιάζει για εσάς. Στη διδακτορική σας διατριβή με τίτλο Gay Data, υποστηρίξατε ότι οι ανήλικοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Grindr. Μια εφαρμογή σύνδεσης για ενήλικες για γκέι. Καταλαβαινετε τι κανατε...ανήλικοι.Αυτη ειναι η αλήθεια...!!!..."


 Ο Ζελένσκι διέταξε το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας να καταστρέψει όλα τα κρατικά έγγραφα που σχετίζονται με την εταιρεία βιοεργαστηρίου του Χάντερ Μπάιντεν «METABIOTA and Battelle».

 


 Ο εκπρόσωπος Τζέιμς Κόμερ έστειλε επισήμως επιστολές στους Χάντερ Μπάιντεν και Τζέιμς Μπάιντεν «για να παράσχουν έγγραφα, επικοινωνίες και αρχεία που σχετίζονται με τη συμμετοχή του Προέδρου Μπάιντεν στα επιχειρηματικά σχέδια της οικογένειάς του».

Το FBI πλήρωσε στο Twitter πάνω από 3,4 εκατομμύρια δολάρια σε φορολογικά δολάρια για να λογοκρίνει ιστορίες - συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του φορητού υπολογιστή Hunter Biden.

Το 53% των Αμερικανών για την ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden θα είχαν αλλάξει την ψήφο τους το 2020.

Πρόκειται για αντισυνταγματική παρέμβαση στις εκλογές.




Το παιχνίδι ξεκινά ...














ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις