ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" NEW JERSEY ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ....!!!


Η Σχολική Περιοχή Passaic στο Νιου Τζέρσεϋ πρόσθεσε μια ιστορια προπαγανδας στα προγράμματα σπουδών της τάξης όταν οι μαθητές επέστρεψαν στην τάξη μετά τις χειμερινές διακοπές στις αρχές Ιανουαρίου, με φιλελεύθερους εκπαιδευτικούς να κατηγορουν τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον λόγο που τα παιδιά αναγκάστηκαν και πάλι να φορούν μάσκες γεμάτες βακτήρια οκτώ έως δέκα ώρες το ημέρα.

Τα παιδιά που αμφισβητούσαν την αναγκαιότητα ανανέωσης των εντολών κλήθηκαν να κατηγορήσουν τον Τραμπ επειδή δεν είχε ενεργήσει αρκετά γρήγορα για να σταματήσει την εξάπλωση του Covid-19. Στα παιδιά ειπώθηκε ότι η ανοητη ηγεσία του Τραμπ επέτρεψε στις παραλλαγές Covid-19 Beta και Omicron να μεταλλαχθούν στην πιο μεταδοτική παραλλαγή XBB.1.5, η οποία, όπως είπαν οι δάσκαλοι, εξαπλώθηκε σαν μια ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που αρρωσταίνει τα παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο σχολείο Etta Gero, ένας δάσκαλος ενθάρρυνε τους μαθητές της 4ης τάξης να υπενθυμίσουν στους γονείς και στα μεγαλύτερα αδέρφια τους να μην ψηφίσουν τον Τραμπ το 2024, καθώς μια άλλη προεδρία Τραμπ θα «κάνει χειρότερο τον Covid» και τα παιδιά θα πρέπει να φορούν μάσκες για πάντα χωρίς αναβολή.

Οι ψήφοι έχουν σημασία στην κομητεία Passaic. Αν και κλίνει προς τους Δημοκρατικούς, το 41% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ψήφισαν Ρεπουμπλικάνους στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, αύξηση 6% από το 2016. Οι εκπαιδευτικοί εκεί φαίνεται αποφασισμένοι να αμφισβητήσουν τον χαρακτήρα του Τραμπ και να καλλωπίσουν τα νεανικα κι εύπλαστα μυαλά για να δαιμονοποιήσουν και να δυσφημήσουν τον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ιστοσελιδα μίλησε με τους γονείς ενός 11χρονου αγοριού του οποίου ο δάσκαλος, ένα ιδιαίτερα κακοπροαιρετος και φανατικος ανθρωπος, τον τιμώρησε επειδή κατέβασε στιγμιαία τη μάσκα του για να πάρει μια κανονική ανάσα.

«Ο γιος μου έχει άσθμα. το σχολειο το ξερει αυτο. Δυσκολεύεται να φοράει μάσκα για πολύ καιρό χωρίς διάλειμμα. Αυτό που κάνει το σχολείο είναι σκληρό, απάνθρωπο. Και πάνω από αυτό, όταν ρώτησε γιατί δεν μπορούσε να βγάλει τη μάσκα για λίγα δευτερόλεπτα, ο δάσκαλος του είπε να «ρωτήσει τον Τραμπ» και τον ειρωνεύτηκε. Αυτό έκανε τον γιο μου να κλάψει και μετά η Jenna [το επώνυμο διασκευάστηκε] του είπε να πάει να κλάψει στον Τραμπ», είπε ο πατέρας του αγοριού.

Η ανήθικη διδασκαλία είναι ενδημική στην περιοχή.

Λίγα μίλια μακριά στο Δημοτικό Σχολείο Daniel F. Ryan, οι δάσκαλοι λένε στα παιδιά ότι εάν ο Τραμπ κερδίσει το 2024, θα καταργήσει τις εντολές μάσκας και θα πολλαπλασιάσει την εξάπλωση της ασθένειας. Τα παιδιά που αντιτίθενται στις εντολές εχουν τιμωρια για να γράψουν ένα δοκίμιο σχετικά με το πώς ο Τραμπ παραλίγο να ξεγελάσει τη χώρα να πιει χλωρίνη για να θεραπεύσει τον Covid-19 και γιατί οι μάσκες είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί η κοινωνία ασφαλής.

Ένας καθηγητής μαθηματικών που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε ότι οι φιλελεύθεροι αριστεροί κυριαρχούν στην περιοχή και ότι οι δάσκαλοι με συντηρητικές αξίες πρέπει να τους κρύψουν διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

«Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια εδώ για να μιλήσουμε αρνητικά για τον Τραμπ σε κάθε ευκαιρία. Ψήφισα τον Τραμπ δύο φορές, αλλά αν υιοθετήσω συντηρητικές αρχές, θα με εξοστρακίσουν και θα νιώσω πολύ άβολα. Μερικοί από τους συναδέλφους μου διδάσκουν σε μαθητές ότι ο Τραμπ προκάλεσε τον Covid», είπε.

Ο αληθινός κακός, πρόσθεσε, είναι η Sandra Montañez-Diodonet, η επόπτρια της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαλε τις εντολές και παρακάλεσε τους εντολείς να καταγγείλουν τον Τραμπ. Οι εντολές, δήλωσε, θα παραμείνουν σε ισχύ επ' αόριστον. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις