ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ – ΒΙΝΤΕΟ 

Το θέαμα και προσκύνημα

στον Ταύρο το καλοκαίρι του 2022 συμβολίζει τη βιομηχανική κληρονομιά του Μπέρμιγχαμ. Τουλάχιστον έτσι τους δήλωσαν, αν είναι έτσι η αλλιώς θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. Γι αυτό διαβάστε εδώ τι λένε οι ίδιοι:

Το πιστόλι εκκίνησης εκτοξεύτηκε στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας 2022 με μια εντυπωσιακή τελετή στο Alexander Stadium του Μπέρμιγχαμ. Ήταν δυνατό, πολύχρωμο και εντελώς γελοίο, με κοινό σχεδόν τόσο πολύχρωμα ντυμένο και ξέφρενα ενεργητικό όσο οι ερμηνευτές.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, και σαφώς είχε γίνει κάποια προσπάθεια για να ταιριάξει με το θέαμα αυτής της πολύ αναγνωρισμένης τελετής έναρξης, αν και με μια ξεχωριστή (κάποια θα μπορούσε να πει εκκεντρικά) τοπική αίσθηση.

Υπήρχε ένα εκπληκτικό ανυψωμένο σύνολο που παραπέμπει σε τοπικά ορόσημα, που κατοικούνταν από 1.500 μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων χορευτών, κρουστών, χορωδιών, ορχήστρων και μερικών από τους πιο διαβόητους ηδονιστές ποπ μουσικούς της πόλης. Όταν τα μέλη των Black Sabbath και του Duran Duran ξεκίνησαν για πρώτη φορά καριέρα σεξ, ναρκωτικών και ροκ εν ρολ, δεν υποθέτω ότι ονειρεύτηκαν ποτέ ότι μια μέρα θα γιόρταζαν τη χαρά του υγιούς αθλητικού ανταγωνισμού με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

The Commonwealth Bull


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις