Δικαστής του Λας Βέγκας, η οποια εργαζόταν για να αποκαλύψει κυκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε νεκρη...!!!


Η δικαστής του Λας Βέγκας Melanie Andress-Tobiasson, η οποία εργαζόταν για να αποκαλύψει ένα κύκλωμα παιδεραστιας στην πόλη, βρέθηκε νεκρή. Ήταν 53. 

Η δικαστης και μητέρα τριών παιδιών φέρεται να βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, αν και δεν είναι σαφές πού και πώς πέθανε. Οι αξιωματούχοι έχουν ήδη δηλώσει ότι η δικαστής αυτοκτόνησε.


Η Andress-Tobiasson αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού ενεπλάκη σε μια μυστικη έρευνα που ξεκίνησε από την πόλη.Τόλμησε να ξεκινήσει έρευνα για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που "πισω απο την κουρτινα" προωθουσε την παιδεραστια.

Η Andress-Tobiasson ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της, Sarah, από την πορνεία αφού άρχισε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων που πίστευε ότι ήταν καλυψη για εγκληματικές δραστηριότητες.



Αλλά η δίκη για την κορη της σταμάτησε αφού συμφώνησε να παραιτηθεί το 2021.

Η Andress-Tobiasson ερευνούνταν από τη δικαστική επιτροπή πειθαρχίας της Νεβάδα για σχεδόν δύο χρόνια, αφού ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει ένα κύκλωμα παιδεραστών.

Η πρώην δικαστής ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα, το Top Knotch, χρησιμοποιούνταν ως καλυψη για πορνεία και ότι η κόρη της Σάρα στρατολογούνταν ως ιερόδουλη.

Κατηγόρησε το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας ότι αγνόησε τις πληροφορίες που παρείχε, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της από τη σεξουαλική διακίνηση.

Η Tobiasson ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα ήταν η καλυψη και το "πλυντηριο"για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που ουσιαστικα προωθουσε την ανηλικη πορνεια και ουσιαστικα εμπλεξε και την κορη της Sarah, η οποία ήταν 16 ετών τότε.

Η δικαστής είπε ότι αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο FBI με τις πληροφορίες που ειχε μετά την αδράνεια της τοπικής αστυνομίας – η οποία οδήγησε σε αστυνομικούς να την ερευνήσουν για φερόμενη παραβίαση των δικαστικών κανόνων αφού ανακάλυψαν ότι είχε επανειλημμένες αξιώσεις σε ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το τηλέφωνό της και ισχυρίστηκαν ότι παρενέβαινε σε μια έρευνα  μετά την αρχική της καταγγελία.

Υποστήριξε ότι οι μαστροποί «στόχευαν τις κόρες των δικαστών και των αρχών επιβολής του νόμου» σε μια προσπάθεια να τις εμπλεξουν στην πορνεία.

Σε μια καταγγελία που κατατέθηκε κατά της Tobiasson, ισχυρίστηκε ότι δεν συμμορφώθηκε και δεν τήρησε το νόμο και επέτρεψε στα οικογενειακά συμφέροντα και τις σχέσεις να επηρεάσουν τη συμπεριφορά της.

Ζήτησε από τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τον υπευθυνομε το προσωνυμιο Valentine, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν το έκαναν, με τον ύποπτο στη συνέχεια να συνδέεται με έναν πυροβολισμό όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.

Δεν τον συνέδεσαν επίσημα με τις δολοφονίες της Sydney Land, 21 ετών, και του Nehemiah ‘Neo’ Kauffman, 20 ετών, παρά μόνο μήνες αργότερα.

Ωστόσο, η Tobiasson επικοινώνησε με τη μητέρα της Land και «άρχισε να ερευνά προσωπικά την υπόθεση», επειδή νόμιζε ότι ο Valentine ήταν υπεύθυνος, σύμφωνα με την καταγγελία.

Πρόσθεσε ότι χρησιμοποίησε «τηλέφωνα μιας χρησης» για να επικοινωνήσει με τη μητέρα της Λαντ και έστειλε μήνυμα σε μια γυναίκα που νόμιζε ότι συμμετείχε στη δολοφονία.

Η επιτροπή ισχυρίζεται ότι η Tobiasson δήλωσε δημόσια ότι επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Valentine εκείνη την εποχή και «του είπε να πει στον Valentine ότι αν τηλεφωνούσε ξανά στην κόρη της θα «φρόντιζε μόνη της» και ότι σε μια περίπτωση «πήγε στο σπίτι του Valentine  και κλώτσησε την πόρτα ».

Οι ντετέκτιβ έμαθαν για τη δραστηριότητα της Tobiasson, σύμφωνα με τις κατηγορίες, και ξεκίνησαν έρευνα στην δικαστή, φτάνοντας μέχρι την παρακολούθηση των αρχείων τηλεφώνου της.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι είχε δεσμούς με έναν άνδρα που ονομαζόταν «Anthony Danna» ο οποίος ήταν «γνωστή και τεκμηριωμένη προσωπικότητα του οργανωμένου εγκλήματος».

Ωστόσο, ως μέρος μιας συμφωνίας, η παραίτησή της είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η δίκη της για τα ηθικά ζητήματα όταν παραιτήθηκε από τον ρόλο της.

Η Tobiasson ήταν απόφοιτος του λυκείου Bishop Gorman και κέρδισε επανεκλογή πολλές φορές.

Εργάστηκε για το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Clark πριν πάρει την εδρα το 1999.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις