ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ....

 


Σε άλλο μακροσκελές μήνυμα,

το Storm Rider περιέγραψε λεπτομερώς την επερχόμενη ρωσική επίθεση για την κατάληψη ολόκληρης της Ουκρανίας, δηλώνοντας ότι το αίτημα της Ουκρανίας για άρματα μάχης από την κοινότητα του ΝΑΤΟ δεν θα βοηθήσει καθώς δεν ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιήσουν.
Το εκπληκτικό είναι ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις επανέλαβε ότι η Ρωσία σκοπεύει να καταλάβει κάποιες βάσεις του ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη, «στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα δύναμης στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η Ρωσία είναι πιθανόν να επιτεθεί σε στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και να στείλει καθαρά μήνυμα στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Στη συνέχεια σχολιάζει ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί αρχηγοί επικοινωνούν (πιθανώς κρυφά) με τους Ουκρανούς στρατιωτικούς αρχηγούς και στη συνέχεια λέει μερικές φράσεις σε ανακατεμένη μορφή επειδή δεν είναι καλά κατανοητές: «Είναι πολύ πιθανό η Ουκρανία να ξεκινήσει πρωτόκολλα για τον τερματισμό των ασκήσεων τριβής και η Ρωσία την ανατροπή του καθεστώτος Ζελένσκι». Υποθέτω ότι η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία θα ανατρέψει τελικά το καθεστώς Ζελένσκι.

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Ρωσία έχει τον πλήρη έλεγχο του τηλεπικοινωνιακού χώρου στην Ουκρανία και μπορεί να τον ελέγξει ανά πάσα στιγμή και να στείλει τα δικά της μηνύματα σε όλες τις ουκρανικές περιοχές.

Τέλος, ο Storm Rider εμβαθύνει στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ, ισχυριζόμενος ότι ο Ομπάμα (και ο Μπάιντεν) απέσυραν από τον Λευκό Οίκο όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη CIA και το Πεντάγωνο που σχετίζονται με την Ουκρανία, το εμπόριο όπλων και την εμπορία ανθρώπων.

Τελειώνει αναφέροντας «τα χαρτιά του Μπάιντεν», αλλά δεν είναι σαφές πώς υποτίθεται ότι συνδέεται ο Ομπάμα με τη στιγμή που βλέπουμε τώρα.

Μπάιντεν, Ομπάμα κρύβουν όλα τα απόρρητα Έγγραφα που συνδέουν τους ίδιους και τη CIA, το Πεντάγωνο με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εμπορία όπλων, εμπορία ανθρώπων...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις