Στην Μ. Βρετανία η υπερβολική θνησιμότητα έφτασε στο 30%...!!!


Ξέφυγε πολύ ο αριθμός των νεκρών στην Αγγλία – Η υπερβολική θνησιμότητα αυξάνεται στο 30%

Το κύμα θανάτων σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού mRNA θα συνεχιστεί αυτό το χειμώνα. Εν τω μεταξύ, λιγότερο εμβολιασμένες χώρες αναφέρουν φυσιολογικά ή χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας.
Τα τελευταία άσχημα νέα για τους υποστηρικτές των εμβολίων ήρθαν σήμερα το πρωί από τη βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Alex Berenson.

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι είχε καταγράψει 17.381 θανάτους στην Αγγλία και την Ουαλία την εβδομάδα που έληξε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Αυτός ο αριθμός είναι περίπου 20 τοις εκατό μεγαλύτερος από τον μέσο όρο της πενταετίας – και 30 τοις εκατό περισσότερο από τους μακροπρόθεσμους μέσους όρους – για τη δεύτερη εβδομάδα του έτους.

Μόνο περίπου 650 από τους θανάτους είχαν τον Covid ως υποκείμενη αιτία, δήλωσε η κυβέρνηση, επομένως το μεγαλύτερο μέρος της υπέρβασης δεν είχε σχέση με τον Covid.

Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνουν τις πρόσφατες τάσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Κάτω Χωρών και της Ελβετίας.

Οι περισσότερες πλούσιες χώρες που βασίζονταν σε εμβόλια και ενισχυτικά mRNA Covid είχαν θανάτους μη Covid πολύ πάνω από το κανονικό το 2022. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, στον απόηχο των φθινοπωρινών εκστρατειών για ενισχυτές της Omicron.

Με τις πρόσφατες ανοδικές αναθεωρήσεις, η Ευρώπη είναι πλέον πιθανό να αναφέρει περισσότερους θανάτους το 2022 από ό,τι το 2020, πριν να είναι διαθέσιμα τα εμβόλια για τον Covid, ή το 2021, πριν ξεκινήσουν οι αναμνηστικές ενέσεις για την ελευθερία.

Αντιθέτως, η Νότια Αφρική και η Βουλγαρία -δύο χώρες μεσαίου εισοδήματος με πολύ χαμηλότερα επίπεδα εμβολιασμών κατά του Covid- αναφέρουν φυσιολογικούς ή κάτω από το φυσιολογικό θάνατους εδώ και αρκετούς μήνες.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες υστερούν σημαντικά στην αναφορά των ποσοστών θανάτων, πολλές ευρωπαϊκές χώρες τα δημοσιεύουν μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια από τις πιο γρήγορες χώρες και είναι επίσης φουλ εμβολιασμένη.

Περίπου το 90 τοις εκατό των ενηλίκων Άγγλων έκαναν ενέσεις mRNA COVID από τις λήψεις DNA της Pfizer ή της Moderna ή της AstraZeneca, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία.

Περίπου το 70 τοις εκατό των ενηλίκων Άγγλων έκαναν στη συνέχεια μια αναμνηστική και περίπου το 60 τοις εκατό των άνω των 50 έκαναν το “δισθενές” αναμνηστικό έναντι της Omicron το φθινόπωρο του 2022. (Πολλοί ενήλικες άνω των 75 ετών έκαναν επίσης την αναμνηστική την άνοιξη του 2022, που σημαίνει ότι τώρα έχουν κάνει πέντε). Οι αναμνηστικές ήταν σχεδόν αποκλειστικά mRNA.



 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΆ ΆΣΕ ΕΚΕΊ...(ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ???)

    ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΙ ΝΕΑ? ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ???

    ΠΑΡΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ.ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ?!

    Fitzinfo.net ΛΈΕΙ ΌΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΡΑΧΙΌΛΙ ΚΌΚΚΙΝΟ...

    Ο ΤΡΑΜΠ ΒΡΑΒΕΊΟ...ΜΕ ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ !

    Η ΙΒΑΝΚΑ ΒΡΑΧΙΌΛΙ ΚΌΚΚΙΝΟ...

    Wtf ?!


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ26 Ιανουαρίου, 2023 19:04

    Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από θανάτους. Δυστυχώς απ ότι φαίνεται αυτά τα εμβόλια χρησιμοποιούν μία τεχνολογία η οποία είναι τουλάχιστον 50 χρόνια μπροστά από τη σημερινή τεχνολογία και πιστεύω ότι ακόμα δεν τα έχουν ενεργοποιήσει. Οι θάνατοι που βλέπουμε μέχρι σήμερα πιστεύω ότι είναι από παρενέργειες που και οι ίδιοι οι κατασκευαστές τους δεν είχαν προβλέψει. Πιστεύω ότι θα τα ενεργοποιήσουν μέσω κινητής τηλεφωνίας και bluetooth όταν αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση που ετοιμάζουν και το χάος που θα φέρει. Και τότε θα βλέπουμε τον κόσμο να πέφτει κάτω σαν τα κοτόπουλα. Παρακάτω είναι αυτό που είπε ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας 15 μέρες πρίν κοιμηθεί. “Εγώ φεύγω αλλά έρχεται η αρρώστια που έχουν φτιάξει αυτοί, για να μειωθεί ο πληθυσμός. Μην κάνετε το μπόλι, παιδιά μου, προσοχή! Η δράση του θα ενεργοποιηθεί με το 5G, όταν αυτοί κρίνουν, ότι έχουν μπολιαστεί αρκετοί και θα πεθαίνουν οι άνθρωποι στους δρόμους.” Επίσης ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης έχει πεί. “Θα έρθει η εποχή που θα αρρωσταίνουν οι άνθρωποι και θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και θα τους μαζεύουν…”

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις