Λυγίζει ο Νίκος Αντωνιάδης μπροστά στην κάμερα όταν έρχεται η ώρα να αναφέρει το πρωτόκολλο του θανάτου που εφάρμοζαν στα νοσοκομεία εκτελώντας εντολές άνωθεν


Λυγίζει μπροστά στην κάμερα

ο Νίκος Αντωνιάδης όταν πάει να αναφέρει το πρωτόκολλο του θανάτου το οποίο εφάρμοζαν οι γιατροί στα νοσοκομεία δεχόμενοι εντολές όπως ο ίδιος αναφέρει από προϊσταμένους τους.

Ο Νίκος έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που στέλνουν τον Μητσοτάκη και την συμμορία του κατευθείαν στον Κορυδαλλό φυσικά για να γίνουν όλα αυτά απαιτούνται και εισαγγελείς με κάκαλα όπως το Βέλγιο.

Δυστυχώς στη χώρα μας η δικαιοσύνη έχει καταλυθεί από την αρχή της περιόδου διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αγανάκτησε ο άνθρωπος. Από τον Ιούνιο του 2020 θυμάμαι που ξεκίνησε τον αγώνα, ίσως και νωρίτερα, να αποκαλύψει το Μεγάλο Έγκλημα της κορωνομπουρδας. Και περιμέναμε όλοι πότε θα γίνει η μεγάλη μήνυση. Απλά δεν γνωρίζαμε τότε ότι αυτός ο διαόλου γιος μαζί με ολο του το βρωμοσογο, μαζί με δικασταδες, δημοσιοκαφρους, μπάτσους, Εκκλησία Α.Ε., γιατρούς -Μενγκελε, εκπαιδευτικούς, το σύμπαν όλο, τα άρπαξαν από αυτόν τον τοπικό Αντίχριστο και στήσανε μια τεράστια οργάνωση εγκλήματος κατά του Ελληνικού πληθυσμού ΜΟΝΟΝ!!! Οι υπόλοιποι, λαθροσκατα, γύφτοι, κλπ., είχαν προστασία. Εάν έβγαινε κάποτε κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών, θα έπρεπε στην πρώτη τετραετία να εκτελεί προδότες. Στην δεύτερη τετραετία να ξεκινήσει την οικοδόμηση της Ελλάδος.

    Αλλά αυτό είναι ένα ωραίο παραμυθακι με τον κακό λύκο...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h εν λογω συνεντευξη με τον Ουσατζοπουλο
    https://www.youtube.com/watch?v=wZyhs8hM4ig

    κατεβαστε το θα χρειαστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις