Πεζοναύτες και διεφθαρμένο FBI σε αντιπαραθεση στο Camp Pendleton


Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ παραλίγο να πάρουν φωτιά με διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς πράκτορες το απόγευμα της Πέμπτης, όταν τέσσερις απελπισμένοι του FBI έφτασαν στις πύλες του Camp Pendleton ισχυριζόμενοι ότι είχαν εντάλματα σύλληψης για δύο πεζοναύτες που είχαν επισκεφθεί ειρηνικά το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Η ανεπιθύμητη εμφάνιση των ομοσπονδιών σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα η "Γκεστάπο" του Merrick Garland κυνηγούσε εν ενεργεία πεζοναύτες των οποίων τα μόνα κίνητρα για να επισκεφθούν την Ουάσιγκτον ήταν να διαμαρτυρηθούν για τις κλεμμένες εκλογές και να παράσχουν βοήθεια σε τραυματίες.

Πράκτορες του FBI συνέλαβαν παράνομα την Τρίτη τρεις πεζοναύτες: τον Micah Coomer, που στάθμευε στο στρατόπεδο Pendleton. Joshua Abate, Fort Meade; και Dodge Dale Hellonen, Camp Lejeune. Και οι τρεις συνελήφθησαν εκτός στρατοπεδου και κατηγορήθηκαν για πλημμελήματα. Μετά τη σύλληψή τους, οι ομοσπονδιακοί προσπάθησαν να σπείρουν διχόνοια και παράνοια μέσα στο Σώμα, ισχυριζόμενοι χωρίς στοιχεία ότι «συνάδελφοι πεζοναύτες» βοήθησαν την έρευνά τους και βοήθησαν στον εντοπισμό των υπόπτων.

Μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό.

«Κανένας πιστός πεζοναύτης δεν θα βοηθούσε το εγκληματικό DOJ. Οι πεζοναύτες που τέθηκαν υπό κράτηση είναι καλοί πεζοναύτες. Ναι, ήταν στο Καπιτώλιο, αλλά μπήκαν στο κτίριο αφού είδαν ανθρώπους να ποδοπατούνται, για να δώσουν ιατρική βοήθεια. Το μόνο λεγόμενο έγκλημά τους ήταν να βάλουν ένα καπέλο MAGA σε ένα άγαλμα. Αυτοί οι πεζοναύτες έσωσαν ζωές», είπε η πηγή μας.

Μετά τη σύλληψή τους, το γραφείο του στρατηγού Smith εξέδωσε δελτίο προειδοποιώντας όλους τους εν ενεργεία πεζοναύτες ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε εμπλακεί σε κυνήγι μαγισσών για να βρει πεζοναύτη που μπορεί να βρισκόταν μέσα ή κοντά στο DC στις 6 Ιανουαρίου. Το γραφείο ειδοποίησε επίσης τους συνταξιούχους πεζοναύτες για τους οποίους είχε διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνου. Η ειδοποίηση προειδοποίησε τους πεζοναύτες να είναι επιφυλακτικοί με το περιβάλλον τους ενώ βρίσκονται εκτός αποστολής, επειδή κακόβουλοι ομοσπονδιακοί πράκτορες πιθανότατα επιτηρούσαν μπαρ, νυχτερινά κέντρα και εμπορικά κέντρα. Πρότεινε επίσης ότι οι ομοσπονδιακοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν «ελκυστικές γυναίκες» για να παγιδεύσουν τους πεζοναύτες. «Το FBI πιθανότατα πηγαινει σε πόλεις και μερη κοντά στα κεντρα μας, αλλά λιγότερο πιθανό οι δειλοί να έχουν το θράσος να δείξουν τα πρόσωπά τους στο σπίτι μας», ανέφερε το δελτίο.

Το γραφείο του στρατηγού Σμιθ έκανε λάθος στο δεύτερο μέρος αυτής της πρότασης.

Το απόγευμα της Πέμπτης δύο μαύροι πρακτορες έφτασαν στην πύλη San Luis Rey του Camp Pendleton, ένα από τα οκτώ φυλασσόμενα σημεία πρόσβασης. Οι επιβαίνοντες πλησίασαν τους πεζοναύτες και αυτοπροσδιορίστηκαν ως πράκτορες του FBI, λέγοντας ότι είχαν ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης για δύο πεζοναύτες στη βάση τους.

Το γραφείο του στρατηγού Σμιθ ζήτησε να αποκρύψει τα ονόματα των Πεζοναυτών, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ο ένας είναι Λοχίας του Πυροβολικού και ο άλλος Υπολοχαγός.

Εδωσαν στους φρουρούς ένα τελεσίγραφο: παραδώστε τους πεζοναύτες ή θα έμπαιναν στο στρατόπεδο Πέντλετον για να τους βρουν.

«Οι πεζοναύτες δεν αντιμετωπίζουν ευγενικά τις απειλές, ειδικά από ένα εγκληματικό FBI», είπε η πηγή μας. «Οι φύλακες της πύλης έδωσαν την προειδοποίησή τους, είπαν στους ομοσπονδιακούς ότι μπορούσαν να γυρίσουν και να φύγουν ή να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μπουν μέσα».

Ένας απο αυτους φέρεται να είπε στον επικεφαλής φρουρό ότι ο Μέρικ Γκάρλαντ του είχε δώσει την εξουσία να συλλάβει τους δύο πεζοναύτες «με κάθε απαραίτητο μέσο» και κίνησε το χέρι του προς το πλευρικό όπλο στο δεξί του ισχίο.

Βρέθηκε ομως να κοιτάζει το άκρο του τουφεκιού του φρουρού.

Οι φρουροί, είπε η πηγή μας, υπενθύμισαν στο FBI ότι το Camp Pendleton στέγαζε 42.000 πεζοναύτες που τους μισουσαν.
 

Ο Σμιθ συνειδητοποίησε την εκτυλισσόμενη κρίση. Τρέφει έντονη ασέβεια για τους ομοσπονδιακούς και στους φρουρούς της πύλης είπαν ότι δεν θα παραδώσουμε κανέναν στην κηδεμονία τους. Οι ομοσπονδιακοί ξαφνιαστηκαν και ταράχτηκαν πολύ, προκαλώντας μια αναταραχή που κράτησε δεκαπέντε λεπτά», είπε η πηγή μας.

Οι φρουροί κράτησαν τα όπλα τους απεναντι στους πράκτορες του FBI.

«Σας συμβουλεύουμε να αποκλιμακώσετε, να μπείτε στα οχήματά σας και να φύγετε», φέρεται να είπε ένας φρουρός στο FBI.

Τελικά, οι ομοσπονδιακοί υποχώρησαν. παρόλο που ανέβηκαν στα SUV τους και έφυγαν, ένας από αυτους φώναξε από ένα ανοιχτό παράθυρο, «Θα επιστρέψουμε».

«Εμεις εδω θα είμαστε και θα περιμένουμε», είπε ένας φύλακας της πύλης.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι οποιοιδήποτε ομοσπονδιακοί πιαστούν να συλλαμβάνουν Πεζοναύτες θα αντιμετωπίζονται ως εχθρικοί μαχητές.




 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις