Συνεχίστε να τους στέλνετε χρήματα


Βρωμάει διαφθορά: Η ηγεσία του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας κλήθηκε στη Βερκόβνα Ράντα (Κοινοβούλιο της Ουκρανίας) για κλοπή τροφίμων που προορίζονταν για το στρατό.

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας φέρεται να καταχράστηκε προμήθειες που προορίζονταν για τις Ένοπλες Δυνάμεις, με συμβόλαια αξίας 371 εκατομμυρίων δολαρίων με εταιρεία παραγωγής τροφίμων, με τα είδη να κοστίζουν πολλές φορές περισσότερο από την καθορισμένη τιμή τους - η διαφθορά καταστρέφει το καθεστώς του Κιέβου από μέσα  προς τα έξω.  













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι παγκόσμιοι σατανιστές κάνουν μεγάλο και πολύ άσχημο παιχνίδι εκεί στα αρχέγονα Ρωσικά εδάφη της "Ουκρανίας" εις βάρος των Ρώσων, των Ορθοδόξων και γενικά του κάθε ελεύθερου ανθρώπου στον πλανήτη.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ" ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ, Ο ΚΥΡΙΛΛΟ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ,ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ 600.000.000 $ ΤΟ ΑΠΛΥΣΤΟ ΚΟΣΙΕΡ ΠΡΑΚΤΟΡΙ.
    ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΧΝΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ,ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΙΛΛΑΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΚΡΑΤΙΔΙΟΝ.ΓΕΛΙΑ;;;
    ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΡΌΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ.


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις