Ο νέος υπάλληλος της ΝΤΠ που τον "τοποθετησαν" να κανει τον Πρωθυπουργο στην Ν. Ζηλανδια

 Ο νέος υπάλληλος της Νέας Ζηλανδίας για τους ανεμβολίαστους: Θα έρθουμε να σας τρυπήσουμε με την φόλα-19

Ο Κρις Χίπκινς ορίστηκε

να διαδεχθεί την απερχόμενη πρωθυπουργό Τζασίντα Άρντερν, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της την περασμένη εβδομάδα. Ο 44χρονος Χίπκινς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και θα ηγηθεί της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας.

Είπε ότι θα επικεντρωθεί στην ανάκαμψη της οικονομίας μετά την κρίση του κορωνοϊού και θέλει επίσης να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα.

Επίσης ο νεός κύριος αναφέρει ότι θα πάει να βρει τους ανεμβολίαστους για να τους τρυπήσει με την φόλα-19, δείτε το βίντεο:

 

 

Τον Ιούλιο του 2021, ο τότε υπουργός κορωνοϊού προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση θα αναζητούσε ενεργά άτομα που δεν είχαν κάνει ακόμη εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Νομίζω ότι στις αρχές του επόμενου έτους βρισκόμαστε στο στάδιο όπου θα διώξουμε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη κάνει τον εμβολιασμό τους ή που έχασαν το ραντεβού τους», είπε ο Χίπκινς στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για τον κορωνοϊό.

Είπε ότι η κυβέρνηση θα εντοπίσει ανεμβολίαστους. Εκείνη την εποχή, μόνο το 10 τοις εκατό των Νεοζηλανδών ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

«Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το εμβόλιο πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Φυσικά θέλω κάθε Νεοζηλανδός να βγει μπροστά, αλλά φαίνεται ότι πρέπει πραγματικά να πάμε να βρούμε μερικούς ανθρώπους», είπε ο Χίπκινς.

Έχουν να κάνουν με ανώμαλους ψυχοπαθείς; 

Ενώ ποτέ δεν υπήρξε η πανδημία αλλά μόνο παπαγάλοι που την επαναλαμβάνουν...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΙΣΧΥΡΙΖΌΤΑΝ ΠΩΣ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΚΟΣ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΚΟΣ,ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ,ΔΙΚΑΣΤΑΚΟΣ,ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑΚΟΣ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ,ΟΤΙ ΘΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις