ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ


 Το σκάνδαλο FTX είναι δισεκατομμύρια δολάρια. Και υπάρχουν πολλά που ακόμα δεν γνωρίζουμε, όπως πόσα χρήματα αφαιρεθηκαν από αθώους συμμετέχοντες στο σχέδιο.

Η Daily Caller ανέφερε σήμερα:

     Ο συλληφθης και πρωην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Sam Bankman-Fried φέρεται να πλήρωσε τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον περίπου 250.000 δολάρια για να δώσει μια ομιλία στο συνέδριο Crypto Bahamas τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με αναφορά της Πέμπτης από τη New York Post (NYP).

     Το συνέδριο του Bankman-Fried παρουσίασε την Κλίντον μαζί με άλλους παγκόσμιους ηγέτες και κορυφαία στελέχη κρυπτογράφησης. Λίγο αργότερα, ο Bill και η Hillary Clinton κάλεσαν τον Bankman-Fried να μιλήσει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Clinton 2022 (CGI) τον Σεπτέμβριο, ανέφερε το NYP.

Το Zerohedge πρόσθεσε περισσότερα σε αυτήν την ιστορία:

     Ο Bankman-Fried, ή SBF, κατηγορείται για οκτώ ποινικές κατηγορίες, όπως συνωμοσία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, συνωμοσία για τη διάπραξη απάτης σε πελάτες και δανειστές, συνωμοσία για τη διάπραξη εμπορευμάτων και απάτης σε θέματα ασφάλειας και χωριστή απάτη σε πελάτες και δανειστές.

Και όπως αναφέρει η NY Post, μια στενή σχέση με τους Κλίντον βοήθησε τον SBF να εξαπατήσει τους επενδυτές.

     Ο Μπιλ Κλίντον πληρώθηκε μ επιταγη των 250.000 δολαρίων όταν μίλησε στο  συνέδριο Crypto Bahamas του CEO της FTX τον Απρίλιο, είπαν πηγές στην The Post. Στο συνεδριο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ φωτογραφήθηκαν στη σκηνή δίπλα στον Bankman-Fried, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας σορτς και μπλουζάκι.

     Λίγο αργότερα, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον κάλεσαν τον 30χρονο Bankman-Fried - γνωστό ως "SBF" στους κύκλους κρυπτογράφησης - να μιλήσει στην ετήσια Παγκόσμια Πρωτοβουλία Clinton στη Νέα Υόρκη - μια αποτελεσματική υποστήριξη του πρώην CEO της FTX που έπαιξε ένα καθοριστικός ρόλο στην ανύψωση της φήμης του μεταξύ των πολιτικών και των επενδυτών με βαθιά τσέπη, είπαν οι γνώστες της The Post. -NY Post

     Για την προώθηση της εκδήλωσης της Κλίντον, η φωτογραφία του SBF εμφανίστηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Κλίντον δίπλα σε αξιόλογους όπως ο Ματ Ντέιμον, ο Γκάβιν Νιούσομ, η Μελίντα Φράνς Γκέιτς και ο Λάρι Φινκ.

     Άνθρωποι κοντά στους Clintons λένε ότι ήταν μια τυπικη φωτογραφηση μεταξύ του ζεύγους εξουσίας των Δημοκρατικών και του SBF. Οι ανερχόμενοι επιχειρηματικοί ηγέτες αποκτούν αξιοπιστία με την φημη της Κλίντον – και μετά οι Κλίντον παίρνουν μια επιταγή.

     «Η ανάμειξη των Κλίντον έδωσε στον SBF κάποια φημη για κάλυψη», είπε καποιος μαρτυρας και γνωστος του ζευγους σε δήλωσή του στην Post.

Ξέραμε από νωρίς ότι οι Κλίντον είχαν εμπλακεί με το FTX και γι' αυτό ξέραμε ότι ήταν μια σκοτεινή επιχείρηση οπως και πολλες αλλες που ειχαν αναμιχθει...




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις