Τέλος της κυριαρχίας του Ροκφέλερ και η αρχή της χρυσής εποχής του υδρογόνου


Η παράδοση των Ρότσιλντ και η κατάρρευση της κυριαρχιας του Ροκφέλερ πάνω από την Εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα μας επιτρέψουν σε όλους να ζήσουμε σαν εκατομμυριούχοι κατά την επερχόμενη χρυσή εποχή του υδρογόνου. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία πίσω από όλες τις ειδήσεις για την επίτευξη του ορίου χρέους των ΗΠΑ, την ήττα της Ουκρανίας και την κατάργηση του πλαστού καθεστώτος Μπάιντεν.

Οι Ροκφέλερ χρησιμοποίησαν τον έλεγχό τους (μέσω περισσότερων από 200 ιδρυμάτων) των εταιρειών του Fortune 500 για να κρύψουν το γεγονός ότι είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, την απόπειρα γενοκτονίας του εμβολίου και πολλά άλλα. Τώρα τους πετάνε εξω από το λεωφορείο.

Για να κατανοήσουμε τη συμμετοχή τους και την επικείμενη ήττα τους, ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τα μέλη του λεγόμενου καθεστώτος του Τζο Μπάιντεν που ανήκουν στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων που ελέγχεται από τον Ροκφέλερ:

     Kamala Harris, Αντιπρόεδρος (CFR μέσω της οικογένειας, Harvard, DLA Piper, Uber μέσω της οικογένειας)
     Antony Blinken, Υπουργός Εξωτερικών (μέλος CFR, Harvard and Columbia, WestExec)
     Janet Yellen, Υπουργός Οικονομικών (μέλος CFR, Yale και Harvard, Brookings)
     Lloyd Austin, Υπουργός Άμυνας (μέλος CFR, WestExec, Raytheon)
     Linda Thomas-Greenfield, Πρέσβειρα του ΟΗΕ (μέλος CFR, Albright Stonebridge)
     Cecilia Rouse, Συμβούλιο Οικονομικών Συμβούλων (Διευθυντής CFR, Princeton, Rowe Price)
     Alejandro Mayorkas, Γραμματέας Εσωτερικής Ασφάλειας (μέλος CFR· Wilmer Hale)
     Jake Sullivan, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (συγγραφέας CFR, Yale and Oxford, Carnegie)
     Ron Klain, Επικεφαλής του Επιτελείου (CFR μέσω της οικογένειας, Χάρβαρντ, O'Melveny και Meyers)
     John Kerry, Ειδικός Απεσταλμένος για το Κλίμα (μέλος CFR, Yale)
     Susan Rice, Επικεφαλής του Εσωτερικού Συμβουλίου (μέλος CFR, Χάρβαρντ, Οξφόρδη και Στάνφορντ)
     William J. Burns, Διευθυντής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (μέλος CFR, Οξφόρδη, Carnegie)
     Kurt M. Campbell, Τσάρος Ινδο-Ειρηνικού (μέλος CFR, Harvard και Oxford, Asia Group)
     Thomas Vilsack, Γραμματέας Γεωργίας (μέλος CFR, Συμβούλιο Εξαγωγών Γαλακτοκομικών)
     Gina Raimondo, Γραμματέας Εμπορίου (μέλος CFR, Oxford, Point Judith Capital)
     Eric S. Lander, Διευθυντής του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογίας (μέλος CFR, Χάρβαρντ)
     Jeffery Zients, Σύμβουλος του Προέδρου (μέλος CFR, Cranemere) 

https://monthlyreview.org/2021/05/01/the-council-on-foreign-relations-the-biden-team-and-key-policy-outcomes/

Η πρώτη κιόλας πράξη του καθεστώτος «Μάιντεν» ήταν να προστατεύσει τα πετρελαϊκά συμφέροντα του Ροκφέλερ ακυρώνοντας τον αγωγό Keystone που θα επέτρεπε στον αμερικανικό λαό πρόσβαση σε αξιόπιστες προμήθειες πετρελαίου που δεν ελέγχονταν από τους Ροκφέλερ.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια προσπάθεια Ροκφέλερ να αναγκάσει τους Ευρωπαίους να αγοράσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο από αυτούς και όχι από τους Ρώσους.

Η ενασχόλησή μου με αυτή την οικογένεια ξεκίνησε πριν από πάνω από μια δεκαετία όταν ρώτησα τον Ιάπωνα υπουργό Οικονομικών και Οικονομίας Heizo Takenaka γιατί παρέδωσε τον έλεγχο όλων των εταιρειών της Ιαπωνίας που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο σε ιδρύματα που ελέγχονται από τους Rockefellers και τους Rothschild. Αυτά περιλαμβάνουν τα Blackrock, State Street and Banking και Vanguard. Μου είπαν ότι η Ιαπωνία αναγκάστηκε να παραδώσει τις εταιρείες της επειδή απειλούνταν με όπλα σεισμού (αυτό ήταν πριν τη Φουκουσίμα).

Η επακόλουθη επίθεση μαζικής δολοφονίας στη Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, στις 11 Μαρτίου 2011, ανάγκασε επίσης τη χώρα να σταματήσει την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας και να αγοράσει πετρέλαιο που ελέγχεται από τους Ροκφέλερ.

Χρόνια έρευνας αποκάλυψε το γεγονός ότι τα ενδιαφέροντα του Ροκφέλερ βρίσκονται πίσω από πολλά, πολλά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξάπλωσης του καρκίνου. Στις αρχές του 20ου αιώνα, μόνο ένας στους 19 ανθρώπους έπασχε από καρκίνο. Τώρα είναι ένας στους δύο ανθρώπους. Περιττό να πούμε ότι η «θεραπεία του καρκίνου» είναι πλέον μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών που ελέγχουν. Η πρόσφατη εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων οδηγεί επίσης σε κέρδη ρεκόρ για τις Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson κ.λπ. που ελέγχονται επίσης από εγκληματικές οικογένειες KM όπως οι Rockefellers.

Οι Ροκφέλερ κατέπνιξαν επίσης την ανθρώπινη πρόοδο καταστέλλοντας την ενεργειακή τεχνολογία που απειλούσε τον έλεγχό τους μέσω του πετρελαίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Nicola Tesla κατέληξε εξαθλιωμένος κρατούμενος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η τεχνολογία του ήταν το καλυτερο δωρο στον ανθρωπο.

Τα επόμενα χρόνια, Ιάπωνες κατασκευαστές ηλιακών πάνελ μου είπαν ότι αναγκάστηκαν να απορρίψουν τα μισά ηλιακά πάνελ που παρήγαγαν, ενώ η τιμή του πυριτίου που αγόρασαν πενταπλασιάστηκε για να αποτρέψουν την ανταγωνιστικότητα της ηλιακής ενέργειας με το πετρέλαιο.

Έχουν επίσης κάνει ό,τι περνούν από το χέρι τους για να αποτρέψουν τη χρήση του υδρογόνου ως φθηνού, μη ρυπογόνου και ουσιαστικά απεριόριστου καυσίμου. Πάνω από το 70% του κόστους της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας προέρχεται από την ενέργεια και οι Ροκφέλερ καταστέλλουν την ανθρώπινη πρόοδο για να βεβαιωθούν ότι η ενέργεια προέρχεται από ακριβό πετρέλαιο που ελέγχουν.

Ο κατάλογος των εγκλημάτων τους είναι πολύ εκτενής για να περιγραφεί περαιτέρω εδώ. Το θέμα είναι ότι τα πρόσφατα παγκόσμια γεγονότα είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συμμαχίας που στοχεύει στην ανατροπή της κυριαρχίας της United States of America Corporation, του σκέλους επιβολής τους.

Εντάξει, με αυτό το υπόβαθρο κατά νου, ας δούμε τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας. Η μεγαλύτερη ήταν η χρεοκοπία στις 19 Ιανουαρίου της US Corporation. Αυτό αναφέρθηκε στις ειδήσεις της εταιρικής προπαγάνδας καθώς οι ΗΠΑ πλησιάζουν το ανώτατο όριο του χρέους των 31,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, παρατηρήστε ότι μια μέρα πριν συμβεί αυτό, ο Jerome Powell, ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ «βγήκε θετικός στον Covid» και μπήκε σε «αυτο-απομόνωση». Πηγές της CIA, φυσικά, λένε ότι αυτό σημαίνει πραγματικά ότι είτε συνελήφθη είτε κρύφτηκε.

https://www.cnbc.com/2023/01/18/federal-reserve-chairman-jerome-powell-tests-positive-for-covid.html

Μας λένε επίσης από την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ορίσει μια καταληκτική ημερομηνία για τους περιορισμούς νομίμου χρήματος σε δολάρια ΗΠΑ που θα λήξει στις 31 Ιανουαρίου 2023. Οι περιορισμοί σημαίνουν ότι τυχόν χαρτονομίσματα δολαρίων ΗΠΑ που έχουν εκτυπωθεί πριν από το 2021 δεν θα γίνονται πλέον δεκτά ή νόμιμο χρήμα οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτή είναι μια απέλπιδα προσπάθεια των Ροκφέλερ να αποτρέψουν τη χρεοκοπία αναγκάζοντας όλους να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας που σχεδιάζουν να εκδώσουν, λένε πηγές της MI6.

Αντίθετα, ο κόσμος πρόκειται να αποκόψει τους Rockefellers αρνούμενοι τα ψηφιακά νομίσματα που παράγουν μετά την 31η Ιανουαρίου, συμφωνούν πολλές πηγές.

Η χρεοκοπία του Συμβουλίου της Federal Reserve σημαίνει ότι ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ καταρρέει.

Αυτά τα γραφήματα των καταναλωτών που μεγιστοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες, τη μεγαλύτερη οικονομική φούσκα στην ιστορία και τις βυθισμένες τιμές των κατοικιών δείχνουν όλα ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι πλέον δυσλειτουργικό.







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις