Το μεγαλοστελεχος και Διευθυντης ειδησεων του FOX NEWS πεθανε απο ανακοπη καρδιας λιγες μερες μετα την ενισχυτικη δοση

 

Αν το Fox News ήταν απολυτα ειλικρινες, θα έλεγε

στους τηλεθεατές ότι ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ειδήσεων και Πολιτικής Άλαν Κομισάροφ, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή την Παρασκευή σε ηλικία 47 ετών, έλαβε ενισχυτικές βολές για τον Covid-19 τον Απρίλιο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023. Μια πηγή της Fox μιλώντας υπό την ανωνυμία του είπε ότι ο Κομισάροφ ήταν υπέρμαχος του εμβολίου που φορούσε καρφίτσα πέτο "Get the vax" μέχρι που άλλες προσωπικότητες του δικτύου τον πείραζαν, παρόλο που και αυτοί είχαν εμβολιαστεί.

Τον Αύγουστο του 2021, ο Kevin Lord, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού στη μητρική Fox Corp του Fox News, ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν ή να υποβληθούν σε καθημερινές εξετάσεις και αργότερα είπε ότι το 90% του εργατικού δυναμικού είχε επιλέξει εμβόλια αντί για επώδυνα ρινικά επιχρίσματα. Στο τέλος, πολλές προσωπικότητες στον αέρα που δικαίως τάχθηκαν ενάντια στις εντολές εμβολίων είχαν κάνει ένα ή τρία τρυπήματα.

Τουλάχιστον ο Κομισάροφ ήταν ειλικρινής. Ωστόσο, όπως και τόσα πολλά αφελή πρόβατα, εμπιστεύτηκε τη ζωή του στο CDC, στις υποσχέσεις του αείμνηστου Δρ. Άντονι Φάουτσι, σε αδύναμη, αβάσιμη επιστήμη και σε ένα αναπόδεικτο εμβόλιο που σκότωσε εκατοντάδες συμμετέχοντες στη δοκιμή και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους αφού η FDA χορήγησε στους κατασκευαστές φαρμακευτικών ειδών άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε εάν το εμβόλιο σκότωσε τον Κομισάροφ, αλλά βρισκόταν σε μια ομαδα υψηλού κινδύνου - είχε μια σχεδόν θανατηφόρα καρδιακή προσβολή πριν από δέκα χρόνια. Οι λάτρεις των εμβολίων θα πουν πράγματι ότι ένα έμφραγμα ενισχύει τις πιθανότητες να υποστούμε ένα δεύτερο, πιο επικίνδυνο έμφραγμα, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. Ωστόσο, οι γιατροί που θεράπευαν ασθενείς με αποδεδειγμένα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη απέδειξαν μέσω εμπειρικής έρευνας ότι τα εμβόλια σκότωσαν έναν δυσανάλογο αριθμό ηλικιωμένων και ανοσοκατεσταλμένων.

Όσο για τον Κομισάροφ, θα μπορούσε ο χρόνος μεταξύ της τελευταίας αναμνηστικής του και της στιγμής του θανάτου να είναι σύμπτωση; Όλα είναι πιθανά. Αλλά ακόμη και οι δύσπιστοι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι είδαν μια αναμφισβήτητη συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων και των υπερβολικών θανάτων. Μόλις εμφανίστηκαν τα εμβόλια, οι άνθρωποι στα 30, 40 και 50 τους άρχισαν να πέφτουν νεκροί μαζικά και οι γιατροί άρχισαν να παρατηρούν θρόμβους αίματος που έμοιαζαν με φίδια στα πτώματα.

Χίλιοι πεντακόσιοι εμβολιασμένοι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές -άτομα με απολυτη υγεία- έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή μετά τον πολλαπλασιασμό των εμβολίων Covid-19. τα προηγούμενα χρόνια, ο μέσος όρος ήταν 29, μια αξιοσημείωτη διαφορά.

Ο Κομισάροφ δεν ήταν ούτε αθλητής ούτε παράδειγμα άριστης υγείας, αλλά θα μπορούσε να είναι άλλο ένα θυμα απο ενα πειραματικο εμβόλιο, ένα από τα εκατομμύρια.

Η πηγή μας είπε ότι η Fox δεν θα σχολίαζε δημόσια την κατάσταση εμβολιασμού του Komissarov, επειδή το HIPPA προστατεύει τις ατομικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες υγείας σχετικά με έναν αποθανόντα για 50 χρόνια μετά την ημερομηνία θανάτου.

«Για να μην αναφέρουμε, το Fox News σίγουρα δεν πρόκειται να ανακοινώσει στους θεατές του ότι το 90% από αυτούς υποβλήθηκαν σε εμβολιασμο, και αυτό περιλαμβάνει κι εκεινον. Όλοι εδώ αγαπούσαν τον Alan [Komissaroff]. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Ήταν υπέροχος τύπος και έκανε αυτό που έπρεπε όλοι να κάνουμε,αγαπουσε και γελουσε. Θα μας λείψει. Ελπίζω ότι το εμβόλιο δεν τον σκότωσε, αλλά πολλοί από εμάς εδώ αναρωτιόμαστε σιωπηλά, συμπεριλαμβανομένων μερικών μεγάλων ονομάτων που δεν θα νομίζατε ότι εκαναν το εμβολιο», είπε η πηγή μας.

Ο Κομισάροφ έμενε με τη σύζυγό του Ρέιτσελ, η οποία ήταν η αγαπημένη του στο γυμνάσιο, μαζί με τα παιδιά του Μπεν, 17 ετών, και Ολίβια, 13 ετών. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις