UPDATE ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο προσκυνημενος κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom είχε

απώτερα κίνητρα ωστε να ζει στην πολυτελή περιουσία του 4 εκατομμυρίων δολαρίων αντί στο Governor's Mansion, όπως συνηθίζεται στους κυβερνήτες και των 50 πολιτειών, καθώς οι πεζοναύτες που τον συνέλαβαν την 1η Νοεμβρίου επέστρεψαν στο σπίτι του στο Fair Oaks και έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα τεραστιο δωματιο παιδικής πορνογραφίας στο υπόγειο του σπιτιού 7.500 τετραγωνικών ποδιών.(700 τετραγωνικα περιπου)

Μια πηγή της JAG είπε ότι μια ομάδα πεζοναυτών επισκέφτηκε το κτήμα στις 2 Νοεμβρίου για να «συλλέξει στοιχεία» και να εξακριβώσει εάν η κυρία Newsom και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού εξακολουθούσαν να κρύβονται στο δωμάτιο πανικού στο οποίο είχαν καταφύγει το πρωί της σύλληψης του Newsom.

«Το σπίτι φαινόταν άδειο και οι πεζοναύτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν η οικογένεια ήταν ακόμα κλειδωμένη στο ασφαλές δωμάτιο. Χρησιμοποίησαν θερμική απεικόνιση και ακουστικό εξοπλισμό, αλλά ακόμα δεν ήταν σίγουροι. Και δεν ήθελαν να παραβιάσουν το δωμάτιο με εκρηκτικά και να πληγώσουν ή να σκοτώσουν τα παιδιά», είπε η πηγή μας.

Έπειτα χτύπησαν ¨φλεβα". Καθώς εξέταζαν το γραφείο του Newsome, οι πεζοναύτες βρήκαν μια κρυφή πόρτα κάτω από το γραφείο Jason Scott Castillo των 8.000 δολαρίων του Newsom και η μυστική πόρτα άνοιξε έναν θάλαμο με ένα τεραστιο kinky κρεβάτι καλυμμένο με λούτρινα ζώα και περιτριγυρισμένο από βιντεοκάμερες. Αρκετά ζευγάρια παιδικές πιτζάμες ήταν σκορπισμένα στο δωμάτιο. Επίσης, οι πεζοναύτες ανακάλυψαν πολλές κάρτες SD και Compact Flash από ένα κλειδωμένο κουτί κάτω από το κρεβάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είδαν ένα απόσπασμα που τους ανακατεψε το στομάχι. Έδειχνε ένα νεαρό κορίτσι —όχι ένα από τα παιδιά του Newsome— να κάνει στοματικό σεξ στον αθλιο κυβερνήτη.

Αυτό που κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα ακόμη πιο βδελυρό είναι ότι ο Νιούσομ έχει τέσσερα μικρα παιδιά: τη Μοντάνα Τέσα, 12; Brooklynn Stacia, 8; Dutch William, 5; και τον Χάντερ, 10, τον οποίο ο Γκάβιν και η σύζυγός του Τζένιφερ ονόμασαν προς τιμήν του Χάντερ Μπάιντεν, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού.

«Το εύρημα θα προστεθεί στις κατηγορίες εναντίον του Γκάβιν Νιούσομ – εάν επιζήσει. Έχουμε πολλά μαζί του, αλλά δεν ήταν στο ραντάρ παιδεραστών μας μέχρι τώρα», είπε η πηγή μας.

Ο Newsom παραμένει σχεδον αναίσθητος και διασωληνωμένος σε ένα στρατιωτικό ιατρικό κέντρο πιστό στο κίνημα των "Λευκων καπελων"



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτόν όντως πρέπει να τον έχουν τσακώσει, γιατί σήμερα διάβαζα κάπου (αλλά δεν θυμάμαι πού), ότι εδώ και μέρες έχει εξαφανιστεί και δεν τον έβρισκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΙΝΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ,ΑΛΛΑ ,ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΛΙΚΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ.
    ΕΓΩ ,ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ :
    ΕΡΠΕΤΑ.
    ΤΙ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ GITMO ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ;
    ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
    ΜΑΜ ΚΑΙ ΑΤΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.
    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ.
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ :
    ΜΑΜ ΑΤΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις