ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΩΣΙΕΣ....!!!

 

Όπως είχε προβλεφθεί, το Deep State

αποκάλυψε έναν σωσια του Gavin Newsom μόνο λίγες μέρες αφότου αυτός ο ιστότοπος (και άλλοι) ανέφεραν ότι ο πραγματικός Gavin Newsom είχε αρρωστήσει σοβαρά αφού έκανε το 3ο εμβόλιο του Covid-19. Αν και μόνο εμείς αναφέραμε οριστικά ότι είχε τεθεί υπό στρατιωτική κράτηση και είχε αποσταλεί στο GITMO για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο, άλλα συντηρητικά sites τουλάχιστον αναγνώρισαν ότι η παρατεταμένη σιωπή και η απουσία του σχετίζονταν με τον εμβολιασμο του Covid-19.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο σωσιας του Newsom συμμετείχε σε μια συνομιλία στην Οικονομική Σύνοδο Κορυφής της Καλιφόρνια το 2021, την πρώτη δημόσια εμφάνιση μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, ισχυριζόμενος ότι είχε εξαφανιστει και σιωπήσει επειδή τα παιδιά του ήθελαν να περασει μαζί τους το Halloween, μια παγανιστική γιορτη.

Η μαγική επανεμφάνιση του Newsom δεν είναι καθόλου μαγική. Το Deep State έχει μια άθλια ιστορία επανεμφανισης ατομων που εχουν αντιμετωπίσει την εκτέλεση στο GITMO και σε άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Λευκων Καπελων. Έχουν κάνει τέτοια θαύματα με ανθρώπους όπως η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπιλ Γκέιτς, ατομα που απαγχονίστηκαν για εγκλήματα κατά των νομοταγών Αμερικανών πολιτών.

Πηγή από το γραφείο της παράνομης κυβέρνησης Μπάιντεν είπε  ότι η Νάνσυ Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ παρακάλεσαν κυριολεκτικά τη διευθύντρια επικοινωνίας του WH, Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, να βρει έναν σωσια του Newsom λίγα λεπτά αφότου είχε πέσει σε κώμα και πολύ πριν τον συλλάβουν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ στο κτήμα του Fair Oaks.

«Ο Γκάβιν Νιούσομ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ατζέντας τους», είπε η πηγή μας, «και δεν μπορούσαν απλώς να τον αφήσουν να είναι νεκρός ή υπό κράτηση».

Το Deep State είχε έναν «Gavin Newsom σε αναμονή». Αν και η ταυτότητα του απατεώνα παραμένει μυστήριο, αυτός και ο πραγματικός Newsom μοιράζονται μια εντυπωσιακά παρόμοια σωματική διάπλαση και δομή προσώπου. Το Deep State πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες εκπαιδεύοντας το νέο Newsom για να μιμηθεί τους τρόπους, τη στάση και το μοτίβο ομιλίας του Newsom, είπε η πηγή μας. Ενθάρρυναν ακόμη και τον σωσια Newsom να συμπεριφέρεται στη γυναίκα και τα παιδιά του Newsom σαν να ήταν ο πραγματικός Newsom.

«Τελικά, αυτοί οι απατεώνες θα αποκαλυφθούν. Το να το κάνεις αμέσως δεν είναι τόσο εύκολο. Ο αληθινός Newsom έχει αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά όπως ένα σημάδι γέννησης 2 ιντσών σε σχήμα Ιταλίας στον άνω αριστερό μηρό του και μια κεραμική γεφυρα στον αριστερό πλευρικό κοπτήρα. Αλλά αυτά είναι αδύνατο να εντοπιστούν. Πρέπει να προσέξεις για λαθη στην κλίση και τη γλώσσα του σώματός του, σημάδια που συχνά προδίδουν το διπλάσιο του σώματος του Μπάιντεν», είπε η πηγή μας.

«Δεν είναι παράξενο που δικαιολογησε τη σιωπή του και ειπε ότι πέρασε το Halloween με τα παιδιά του. Το Halloween είναι μια νύχτα, αλλά ο Newsom ήταν εξαφανισμενος για περίπου δύο εβδομάδες», πρόσθεσε η πηγή μας.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις