Ο πρόεδρος της Γερουσίας του Νιου Τζέρσεϊ, Σουίνι, παραδεχθηκε και παραχωρησε στον Ρεπουμπλικανό Έντουαρντ Ντουρ

 

Ο πρόεδρος της Γερουσίας του Νιου Τζέρσεϊ, Στιβ Σουίνι, ένας

από τους πιο ισχυρούς εκλεγμένους αξιωματούχους στο Τζέρσεϊ, παραχώρησε τελικά στον Έντουαρντ Ντουρ, τον χριστιανό οδηγό φορτηγού που ξόδεψε μόνο μερικές χιλιάδες δολάρια στην εκστρατεία του.

Ο Σουίνι αρνιόταν να παραχωρήσει για περισσότερο από μια εβδομάδα μετά την ήττα του στις εκλογές της περασμένης Τρίτης ισχυριζόμενος ότι 12.000 ψηφοδέλτια «βρέθηκαν» σε μια κομητεία.

Την Τετάρτη, ο Δημοκρατικός Σουίνι τελικά παραχώρησε στον Ρεπουμπλικανό Ντουρ, παραδεχόμενος ότι υπήρχε ένα «κόκκινο κύμα». 

Ο πρόεδρος της Γερουσίας του Νιου Τζέρσεϊ, Στιβ Σουίνι, ένας από τους πιο ισχυρούς εκλεγμένους αξιωματούχους στην πολιτεία, παραδέχτηκε την Τετάρτη ότι έχασε την επανεκλογή του στη Γερουσία.

     Ο Sweeney, ένας Δημοκρατικός, έχασε από τον πολιτικό νεοφερμένο Ρεπουμπλικανό  και οδηγό εμπορικών φορτηγών Edward Durr στην 3η Περιφέρεια του νότιου New Jersey.

     «Φυσικά και αποδέχομαι τα αποτελέσματα. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Ντουρ και να του ευχηθώ καλή τύχη», είπε ο Σουίνι κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο συγκρότημα των κρατικών αρχών την Τετάρτη.

     Η ήττα του Σουίνι από τον Ντουρ, ο οποίος ξόδεψε μολις 2.300 δολάρια στον εκλογικη καμπανια, σόκαρε τους κρατικούς αξιωματούχους και αφήνει τους Δημοκρατικούς που ελέγχουν το Νομοθετικό Σώμα να αναζητούν νέο ηγέτη.

     Ο Σουίνι είπε ότι η ήττα του κατά περίπου 2.000 ψήφους ήταν το αποτέλεσμα της συντριπτικής συμμετοχής του GOP στα προάστια της Φιλαδέλφειας, πολιτικά διχασμένη περιφέρεια του.

     «Ήταν ένα κόκκινο κύμα», είπε.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΜΑ ,ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ,ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ,
    ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ .
    ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ ,ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΘΑ "ΛΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ .
    ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ NEWSOM ΕΧΟΥΜΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις