ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...!!!

 

Ειχα γραψει πριν απο καιρο

οτι οταν ερθει η ωρα ν αποκλεισουν τους ανεμβολιαστους απο την εστιαση και τη διασκεδαση θα το πληρωσουν πολυ ακριβα.

Τα ειχα γραψει ολα αυτα οχι γιατι ειμαι προφητης αλλα γιατι χρειαζοταν λιγο μυαλο και λιγη κριτικη σκεψη.

Χωρις να σας μπλεξω με νουμερα και το κουρασουμε αν ψαξετε θα δειτε οτι στην ηλικιακη ομαδα απο 26-55 το ποσοστο εμβολιασμου ειναι κατω απο 40%

Γιατι διαλεξα αυτη την ηλικιακη ομαδα...?

Γιατι πολυ απλα αυτοι ειναι που κανουν τον μεγαλυτερο τζιρο στην εστιαση σε χρηματα αλλα και σε συχνοτητα επισκεψεων στα καταστηματα(καφε,εστιατορια κτλπ)

Εχουμε και λεμε...

Αυτοι που ειναι εως 25 χρονων οι περισσοτεροι ειναι ειτε ανεργοι,ειτε ακομα φοιτητες ειτε παιρνουν 500 ευρω αν καταφερουν να βρουν εργασια.Οποτε με το ζορι να πανε για κανα καφε 1 φορα την εβδομαδα ειτε με χαρτζηλικι απο γονεις.

Οι ανω των 55 κι οσο αυξανεται η ηλικια αραια και που θα πανε σε καφετεριες και αντε 1-2 φορες το μηνα να πανε για φαγητο κι αυτο αν ειναι πληρως εμβολιασμενοι γιατι ετσι μονο επιτρεπεται σε κλειστους χωρους που ειναι συνηθως οι ταβερνες και τα εστιατορια.

Οποτε καταληγουμε σε αυτο που ανεφερα πιο πανω οτι αυτοι που πανε πιο συχνα σε καφετεριες κι εστιατορια ειναι η ηλικιακη ομαδα 26-55 για να μην πω απο 35 και πανω.Οπως ειπα λοιπον σε αυτες τις ηλικιες οι περισσοτεροι ειναι ανεμβολιαστοι.

Αρα ειτε χρειαζονται περισσοτερα rapid-test σε ανοιχτους χωρους οποτε περισσοτερα 10ευρα και περισσοτερο κρυο μιας και χειμωνιασε ειτε εχουν στραβωσει απο τα καθαρα τιμωρητικα μετρα και δεν πανε πουθενα γιατι εχουν ξενερωσει.

Αντι λοιπον οι ιδιοκτητες της εστιασης να ζητησουν να καταργηθουν τα τιμωρητικα μετρα και να υπαρχει μια λογικη κατασταση ζητουν "δωρακια" κι ελαφρυνσεις απο την κυβερνηση.

Μην ακουτε λοιπον την προπαγανδα οτι τα μαγαζια της εστιασης σφιζουν απο ζωη.Απο προσωπικη μου εμπειρια σας λεω οτι ολα τα κεντρικα καφε πειραιως και προαστιων απο την ανακοινωση των νεων μετρων που τιμωρουν τους ανεμβολιαστους...."βαρανε μυγες".....!!!.....Οι υπευθυνοι των καταστηματων μου ελεγαν οτι τετοια πτωση τζιρου και κοσμου δεν εχουν ξαναδει....

Τους ειπα λοιπον οτι αντι να κλαιγονται...να πιασουν τους συνδικαλιστες τους και να τους τριξουν τα δοντια ωστε να σταματησουν να ειναι τα τσιρακια και τα δεκανικια της κυβερνησης κι αντι να βγαινουν και να παρακαλανε τον Πρωθυπουργο για επιδοτησεις και φοροελαφρυνσεις να κανουν επ αοριστον κλεισιμο των μαγαζιων μεχρι να σταματησει αυτη η τρελα.Αν ειναι να πτωχευσουν ας πτωχευσουν με ψηλα το κεφαλι παρα γονατιστοι και παρακαλετοι....

Ειναι η ωρα των δυσκολων αποφασεων....γιατι αν δεν κανουν κατι δραστικο ΤΩΡΑ ολοι οι κλαδοι.....σε λιγο θα ειναι αργα για τους περισσοτερους....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Μακάρι να είχε πρόβλημα μόνο η εστίαση.τα εμπορικά καταστήματα τι κανουν; ο κουλης χρυσός θα τους κλείσει όλους. Και καλά θα κάνει γιατί αυτό αξίζει στα πρόβατα που δεν αντιστέκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα έτρεξαν να εμβολιαστούν όλοι τους.
    Μετά υποχρέωσαν τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν.
    Και χθες το συνδικαλιστικό τους όργανο ζήτησε από τη κυβέρνηση γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού (ώστε να έχουν δουλειά οι ίδιοι).

    Κανένας μας λοιπόν στα πανάκριβα μαγαζιά τους. Να μάθουν να σέβονται ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σιωπών δοκεί συναινείν…τα λέγαμε για τους υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς και ήρθε η ώρα για τους εστιάτορες ξενοδόχους κτλ
    Θα το πιούν ολο το πικρό ποτηρι διότι είναι οσφυοκάμπτες ραγιάδες…τελευταίοι θα μείνουν τα καρακολια με τους δημοσιογράφους…
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς θα είναι για λίγο γιατί μπαίνουν τα καινούργια πρόβατα στο μαντρί.. Και είναι μικρότερης ηλικίας.. Το μόνο που ελπίζω είναι να κάνει ενα λοκ νταουν μπας και βάλουν ολοι μαζί μυαλό.. Οι μεν να δουν την παραμυθα και οι δε να σηκωθούν απο το βόλεμα τους και να τους πάρει ο διάολος τους όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι συνδικαλιστές όλων των επαγγελματικών κλάδων. Είναι κομματόσκυλα σχεδόν όλοι. Αν είχαμε κανονικό συνδικαλισμό ούτε το 90% των μέτρων που έχουμε υποστεί θα είχαν περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός !
      Όλος ο συνδικαλισμός είναι κομματικός, που καθοδηγείται από τα κόμματα.
      Αλλά γι' αυτό φταίμε κι εμείς, που αδιαφορούμε να εμπλακούμε.

      Διαγραφή
  6. https://www.pronews.gr/kosmos/1033048_lockdown-mono-gia-anemvoliastoys-se-aystria-kai-germania-kat-oikon-fylakisi-se

    Ότι ξεκινά στην Γερμανία, ακολουθεί η Ελλάδα. Μαντρωμα για αμπολιαστους, έξοδος μόνο για τρόφιμα ή για δουλειά. Στην δε εστίαση, κουρεία, γυμναστήρια, ούτε με τεστ!!! Οπότε βάσει των δεδομένων στην χώρα μας, η εστίαση και τα γυμναστήρια βάζουν οριστικό λουκέτο μέχρι την άνοιξη. Αυτά παθαίνει όποιος έχει επιλέξει τον Μαμμωνα για θεό.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 7 10

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις