Άνθρωπε Απέτυχες...

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, δρόμος και οδός 
 
Άνθρωπε Άδειασες...Μέσα στην περιμαντρωμένη εγωλαγνική μοναξιά σου άδειασε το είναι σου,η ύπαρξή σου.
 
Άνθρωπε Αρρώστησες...Μέσα σε ατομικές,επαγγελματικές,κοσμικές υποχρεώσεις αρρώστησε η ψυχή σου,η φροντίδα της οποίας θα έπρεπε να ήταν η κύριά σου υποχρέωση.
 
Άνθρωπε Αλλοτριώθηκες...Μέσα σε επιπόλαιες τέρψεις μιας επίπλαστης ευζωίας αλλοτρίωσες το πραγματικό νόημα της ζωής σου.
 
Άνθρωπε Αρνήθηκες...Μέσα σε πανσπερμικές κοινωνίες γεμάτες "διαφορετικούς" αρνήθηκες να αγαπήσεις αυθυπερβατικά και να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα.
 
Άνθρωπε Αστόχησες...Μέσα στο αδυσώπητο κυνήγι της εκπλήρωσης των ευδαιμονικών σου στόχων αστόχησες να αντιστρέψεις τη ροπή σου προς την ανηθικότητα και το φιλοτομαρισμό.
 
Άνθρωπε Αγρίεψες...Μέσα σε αγέλες λύκων αγρίεψε η φύση σου.Εθίστηκες στον αλληλοσπαραγμό και την ανθρωποφαγία.Έγινες λύκος κι εσύ.
 
Άνθρωπε Ανέβαλες...Μέσα σε πλήθος ανομιών ανέβαλες συνεχώς τη μετάνοιά σου.Δε δέχτηκες να αυτοταπεινωθείς.Δε ζήτησες ποτέ συγγνώμη.
 
Άνθρωπε Αμαύρωσες...Μέσα σε μια σωρεία από ιδιοτελείς βιωματικές δράσεις και πρακτικές αμαύρωσες καθετί που θα μπορούσε να εξαγνίσει τη μελλοντική σου πορεία.
 
Άνθρωπε Απώλεσες...Απώλεσες όλα τα "Α" της Ανθρώπινης φύσης σου.Κατάντησες να δολοφονείς στυγνά,ωμά,κυνικά αφαιρώντας ζωές με τέτοια απάνθρωπη φυσικότητα...
 
ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΕΤΥΧΕΣ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Αλέξανδρος Σουλιώτης- Φιλόλογος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις