ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ


Τα στοιχεία της Europol που δημοσιεύει ο Guardian σχετικά

με τις ροές των «ασυνόδευτων» προσφυγόπουλων
Σύμφωνα με αξιωματούχο της Europol «Από αυτά που έχουν καταγραφεί, μιλάμε για 270.000 παιδιά, που ένα μεγάλο ποσοστό αυτών είναι ασυνόδευτα
και περισσότερα από 10.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί αφότου έφτασαν στην Ευρώπη και οι αρχές φοβούνται, πως πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν πέσει θύματα «τράφικινκ».

Το «τράφικινκ» εννοεί, πως τα παιδιά έπεσαν σε χέρια κυκλωμάτων που τα βιάζουν καθώς και σε χέρια σατανιστών που τα βασανίζουν και αφού πάρουν από αυτά το αδρενόχρωμα, τα σκοτώνουν και τρώνε την σάρκα τους. Αυτό εννοούν οι αρχές με την λέξη «τράφικινκ».

Επειδή δεν γνωρίζουν όλοι τι είναι και τι συμβαίνει παγκοσμίως με το «τράφικινκ» παιδιών για αδρενόχρωμα, θα το αναφέρουμε περιληπτικά, μέσα από τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας.

Το αδρενόχρωμα είναι το ναρκωτικό της υψηλής σατανικής «ελίτ» του πλανήτη.
Τους φέρνει στην λεγόμενη «σατανιστική έκσταση».
Είναι επίσης και «ελιξήριο νεότητας» και αντιγήρανσης, γι’ αυτό και το ψάχνουν απεγνωσμένα οι γυναίκες της σατανικής «ελίτ».
Είναι πολύ εθιστική ουσία και όσο περισσότερο το παίρνεις τόσο περισσότερο το θέλεις. Όταν όμως κάνουν πολύ καιρό να το πάρουν, έρχεται στο σώμα ταχύτατη γήρανση και το χρειάζονται άμεσα για να «ξανανοιώσουν».
Δεν είναι όμως και το πιο εύκολο πράγμα να μπορούν να πάρουν την δόση τους,
διότι αυτό το σατανικό ναρκωτικό,
βγαίνει μόνο από βασανισμένο και μισοσφαγμένο άνθρωπο.

Διότι το αδρενοχρώμιο παράγεται από τα επινεφρίδια του ανθρώπου, όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού. Γι’ αυτό πρώτα βιάζουν και βασανίζουν το παιδί και όσο είναι ακόμα ζωντανό, το ανοίγουν με ιατρική επέμβαση για να πάρουν το αδρενοχρώμιο.

Αυτό είναι το ναρκωτικό των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ της υψηλής «ελίτ»
και σφάζοντας παιδάκια διασκεδάζουν στα «πάρτυ» που κάνουν.
Σαν το «παρτάκι» της σατανοπαρέας στην Ικαρία, που είχαν έρθει σε σατανική έκσταση και δεν λογάριαζαν κανέναν.
Αυτά κάνουν για να «αρέσουν» στον Σατανά και έτσι τους δίνει συνεχώς,
προβολή, ισχύ και εξουσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις