ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

 

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν

τον υποταγμενο κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, την 1η Νοεμβρίου, επιφέροντας άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στα σχέδια της ηγεμονίας του Deep State να επιβάλει μόνιμα lockdown και να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

Η σύλληψη,έλαβε χώρα στο πολυτελές κτήμα 4 εκατομμυρίων δολαρίων του Newsom στο Fair Oaks της Καλιφόρνια, λιγεσ ημέρες αφότου έλαβε ενισχυτικό εμβόλιο Covid-19 και αρρώστησε. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στις 27 Οκτωβρίου ήταν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων που τον έδειξε να κάνει τον 3ο του εμβολιασμό και στις 31 Οκτωβρίου, ο λογαριασμός του στο Twitter, ο οποίος μπορεί να ελέγχεται από άλλα άτομα εκτός του Newsom, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία της οικογένειάς του στολισμένη με αποκριάτικες στολές. Ακόμη και δημοσιεύσεις MSM(mainstream media) όπως η Daily Mail έχουν εγείρει ανησυχίες για την ανεξήγητη σιωπή του Newsom.

Μια στρατιωτική πηγή που μιλησε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε ότι ο Νιούσομ αρρώστησε «σοβαρά» 36 ώρες μετά τον εμβολιασμο, αλλά επέλεξε να προσπαθήσει να αναρρώσει στο σπίτι αντί να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

«Όταν το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έμαθε ότι ο Newsom ήταν αποδυναμωμένος και χωρίς ιδιαίτερη προστασία, αποφάσισε να δράσει», είπε η πηγή μας. 

Τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου, ένας άγνωστος αριθμός πεζοναυτών που στάλθηκαν από την Ειδική Διοίκηση των Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών διείσδυσαν στο κτήμα Newsom και σκοτωσαν δύο αστυνομικούς της Πολιτείας της Καλιφόρνια που είχαν ανατεθεί να φρουρούν τον κυβερνήτη του Deep State. Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, εδωσαν την ευκαιρία να παραδοθούν, αλλά οι αστυνομικοι τράβηξαν τα όπλα και ανάγκασαν τους πεζοναύτες να απαντήσουν με θανατηφόρα πυρα. Και οι δύο αστυνομικοι δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα, σκοτώνοντάς τους και κανένας πεζοναύτης δεν τραυματίστηκε στη σύντομη ενταλλαγη πυρων.

Έχοντας καταστείλει την ασφάλεια του Newsom, οι πεζοναύτες περιηγήθηκαν στην κατοικία και εντόπισαν τη σύζυγο του Newsom, Jennifer, και τα τέσσερα παιδιά τους να τρέχουν σε ένα διάδρομο που κατέληγε σε έναν ψεύτικο τοίχο που οδηγούσε σε ένα "Safe Room", ένα οχυρωμένο δωμάτιο που είναι εγκατεστημένο σε μια ιδιωτική κατοικία ή επιχείρηση να παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο ή κρυψώνα για τους κατοίκους σε περίπτωση διάρρηξης, εισβολής στο σπίτι, ανεμοστρόβιλου, τρομοκρατικής επίθεσης ή άλλης απειλής.

Η κυρία Newsom και τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο πανικού προτού οι πεζοναύτες προλάβουν να τους πιάσουν και να τους ανακρίνουν, είπε η πηγή μας.

«Οι στρατιώτες καθάρισαν το υπόλοιπο μέρος και βρήκαν τον Γκάβιν Νιούσομ και τον ιδιωτικό γιατρό του στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Ο γιατρός σηκωσε αμέσως τα χέρια του στον αέρα και είπε ότι ήταν εκεί για να φροντίσει τον Newsom και δεν ήθελε κανένα πρόβλημα», είπε η πηγή μας.

Ένας κλινήρης Newsom είναι ξαπλωμένος ανάσκελα με ένα σωλήνα διασωλήνωσης κολλημένο στο λαιμό του. Δίπλα στο κρεβάτι στεκόταν μια σειρά από φορητές οθόνες ασθενών.

«Όταν οι πεζοναύτες είπαν ότι έπαιρναν το Newsom, ο γιατρός τους προειδοποίησε ότι θα πέθαινε αν αποσυνδεθεί από τον εξοπλισμό υποστήριξης ζωής. Ένας στρατιώτης στην ομάδα τηλεφώνησε για βοήθεια και σύντομα έφτασε ένα στρατιωτικό ασθενοφόρο. Πήραν τον Newsom και τον γιατρό, πιθανώς για να ανακρίνουν, από το σπίτι. Ωστόσο, δεν προσπάθησαν να πάρουν τη γυναίκα ή τα παιδιά του», είπε η πηγή μας.

Ο Newsome μεταφέρθηκε σε άγνωστη ιατρική μονάδα για θεραπεία και, όταν τα καταφέρει, θα υποβληθεί σε ανακριση από την JAG και θα σταλεί στο Guantanamo Bay για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Ερωτηθείς γιατί οι Πεζοναύτες δεν «τράβηξαν την πρίζα» εάν ο στρατός σκοπεύει να επιδιώξει την τιμωρία του, η πηγή μας είπε, «Δεν ήταν αυτή η δουλειά τους. Η Newsom μπορεί να έχει απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Αν επιζήσει, θα αντιμετωπίσει τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπισε ο Κουόμο».

Εν τω μεταξύ, τα MSM δικαιολογησαν τη μακρά σιωπή του Newsome ως «οικογενειακές υποχρεώσεις», ένα προφανές μεγαλο ψέμα......



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις