Ο πανικός του Λευκού Οίκου δείχνει ότι ο Μπάιντεν πράγματι βίαζε την κόρη του.

 gilt and ashley biden celebrate launch of exclusive livelihood collection at spring place

Δεν είναι μυστικό ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έχει

δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια Μπάιντεν.

Κάποια, όμως, για την οποία δεν έχετε ακούσει πολλά, είναι η Ashley Biden.

Η Ashley είναι η κόρη του Joe, αλλά έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι τώρα.

Η Ashley φέρεται να κατηγόρησε τον Joe για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έκανε “ακατάλληλα ντους” με τον πατέρα της (Joe Biden) όταν ήταν παιδί.

Αυτό εγείρει το ερώτημα:

Πώς ξέρουμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι νόμιμοι;

Γιατί πρέπει να τους πιστέψουμε;

Λοιπόν… η απάντηση ήρθε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι του James O’Keefe.

Γιατί;

Επειδή έψαχναν για το ημερολόγιο της Ashley Biden.

Τώρα… αν αυτό ήταν ένα ψεύτικο ημερολόγιο, αναρωτηθείτε:

Γιατί να εμπλακεί το FBI;

Το FBI που εισβάλλει στο σπίτι κάποιου και ψάχνει για το ημερολόγιο δεν φαίνεται να υποδηλώνει ότι το περιεχόμενο του ημερολογίου είναι αληθινό;

Οι ισχυρισμοί δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά από το National File.

To File έλαβε αντίγραφο του υποτιθέμενου ημερολογίου και δημοσίευσε αποσπάσματα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το National File:

Το National File έλαβε αυτό που ένας πληροφοριοδότης αναγνώρισε ως αντίγραφο του πλήρους ημερολογίου της Ashley Blazer Biden, της 39χρονης κόρης του υποψήφιου προέδρου των Δημοκρατικών Joe Biden, το οποίο χρονολογείται κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2020. Το National File γνωρίζει επίσης την αναφερόμενη ακριβή τοποθεσία του φυσικού ημερολογίου και έχει πληροφορηθεί από πληροφοριοδότη ότι υπάρχει ηχογράφηση της Ashley Biden που παραδέχεται ότι αυτό είναι το ημερολόγιό της.

Στο ημερολόγιο, το οποίο σύμφωνα με την πηγή μας ανήκει στην κόρη του πρώην αντιπροέδρου, η συγγραφέας γράφει για τον αγώνα της με τη χρήση ναρκωτικών. Ο αγώνας της Άσλεϊ Μπάιντεν με τα ναρκωτικά δημοσιοποιήθηκε ευρέως το 2009.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το ημερολόγιο περιγράφει επίσης λεπτομερώς την ανθυγιεινή σχέση της Ashley Biden με το σεξ και τα “μάλλον ακατάλληλα” ντους που μοιραζόταν ως νεαρό κορίτσι με τον πατέρα της, Τζο Μπάιντεν.

Αφού δήλωσε ότι ήταν “εδώ για το σεξουαλικό τραύμα” στην προηγούμενη καταχώρηση, στη σελίδα 23 του ημερολογίου, με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου 2019, η συγγραφέας διερευνά το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης και πώς αυτό μπορεί να οδήγησε στην υπερδραστήρια σεξουαλική της ορμή. “Πέρασα μια από τις πιο δύσκολες μέρες μου – η σεξουαλική μου ορμή είναι εκτός γαμημένου ελέγχου. Όπως κυριολεκτικά, είμαι σε έξαψη”, έγραψε η συγγραφέας.

“Ξέρω ότι δεν είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα, αλλά  τουλάχιστον είναι καλύτερος από τα ναρκωτικά”, έγραψε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι χρειαζόταν “σεξ για να νιώθει καλά”.

Στη συνέχεια, η συγγραφέας διερεύνησε γιατί ένιωθε αυτή την ανάγκη να κάνει σεξ, λέγοντας ότι πιστεύει ότι κακοποιήθηκε ως παιδί.

“Με κακοποίησαν. Νομίζω πως ναι – δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες, αλλά θυμάμαι τραύμα”, έγραψε η συγγραφέας, πριν απαριθμήσει μια σειρά πιθανών περιστατικών, ένα από τα οποία μπορεί να περιλάμβανε την ξαδέλφη της Ashley Biden, Caroline Biden, καθώς η συγγραφέας λέει ότι θυμάται ότι “ήταν κάπως σεξουαλική” μαζί με ένα άτομο που ονομάζεται “Caroline”.

Στη συνέχεια, η συγγραφέας έγραψε ότι θυμάται “ντους με τον πατέρα μου” που ήταν “μάλλον ακατάλληλα”.

Τώρα, είτε οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθινοί είτε όχι, υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό κάποιου ότι τα μέσα ενημέρωσης θα είχαν δημοσιεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς αν ήταν εναντίον του Τραμπ;

Ωστόσο…

Φαίνεται ότι αυτοί οι ισχυρισμοί-βόμβα αντιμετωπίζονται με σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης.

Αυτο εγείρει επίσης ένα άλλο ερώτημα:

Αν το ημερολόγιο της Ashley Biden είναι τόσο επιβαρυντικό για τον Joe Biden, τι υπάρχει στο laptop του Hunter Biden;

Τι άλλο κρύβεται από το κοινό;

Τώρα, οι New York Times φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το ημερολόγιο είναι πράγματι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ:

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έψαξε δύο τοποθεσίες που συνδέονται με τη συντηρητική ομάδα Project Veritas στο πλαίσιο έρευνας για το πώς ένα ημερολόγιο που κλάπηκε από την κόρη του προέδρου Μπάιντεν, Άσλεϊ, έφτασε να δημοσιοποιηθεί μιάμιση εβδομάδα πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020, σύμφωνα με άτομα που έχουν ενημερωθεί για το θέμα.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες στη Νέα Υόρκη διεξήγαγαν την Πέμπτη τις έρευνες με δικαστική εντολή – μία στην πόλη της Νέας Υόρκης και μία στο προάστιο Westchester County – με στόχο άτομα που είχαν συνεργαστεί με την ομάδα και τον επικεφαλής της, τον James O’Keefe, σύμφωνα με δύο από τους ανθρώπους που ενημερώθηκαν για τα γεγονότα. Την έρευνα χειρίζονται πράκτορες του FBI και ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στο Μανχάταν που ασχολούνται με θέματα δημόσιας διαφθοράς, είπαν οι άνθρωποι.

Μετά την αρχική δημοσίευση αυτού του άρθρου στο διαδίκτυο την Παρασκευή, ο κ. O’Keefe δημοσίευσε ένα βίντεο που επιβεβαιώνει ότι νυν και πρώην εργαζόμενοι του Project Veritas υπέστησαν έρευνα στα σπίτια τους την Πέμπτη.

Είπε ότι η ομάδα είχε λάβει πρόσφατα κλήτευση από το δικαστήριο και αναγνώρισε ότι το Project Veritas είχε εμπλακεί σε συζητήσεις με πηγές σχετικά με το ημερολόγιο. Αλλά προσέφερε μια μακρά υπεράσπιση του χειρισμού του ημερολογίου από την ομάδα του, λέγοντας ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του λειτουργούσαν ως δημοσιογράφοι με ηθική.

“Φαίνεται ότι η Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης έχει τώρα στο στόχαστρό της δημοσιογράφους για το υποτιθέμενο έγκλημα να κάνουν τη δουλειά τους νόμιμα και ειλικρινά”, δήλωσε ο κ. O’Keefe, αναφερόμενος στους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Μανχάταν. “Οι προσπάθειές μας ήταν το υλικό της υπεύθυνης, ηθικής δημοσιογραφίας και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το Project Veritas ενήργησε σωστά σε κάθε βήμα”.

Ο ιστότοπος δήλωσε ότι είχε αποκτήσει το ημερολόγιο από έναν πληροφοριοδότη που εργαζόταν για έναν οργανισμό μέσων ενημέρωσης που αρνήθηκε να δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με αυτό πριν από τις εκλογές. Ισχυριζόταν ότι γνώριζε πού βρισκόταν το πραγματικό ημερολόγιο και ότι ο πληροφοριοδότης είχε μια ηχογράφηση της κ. Μπάιντεν που παραδεχόταν ότι ήταν δικό της.

Και πάλι, αν το ημερολόγιο δεν είναι αληθινό, γιατί να εμπλακεί το FBI;

Γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης να εξετάσει το θέμα;

Μερικές φορές η πιο απλή απάντηση είναι και η πιο πιθανή.

Μην εκπλαγείτε αν χρειαστούν μήνες (ή και χρόνια) για να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια σε αυτό το θέμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ρε φιλε τα με γυρισαν τα αντερα πως να κοιμηθω τωρα...κορεα φονοι.. μαμησια με κορι αντε γεια δεν σε ξαναδιαβαζω μετα τις 9εννια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπουμπούκια ένας και ένας οι τελευταίοι πρόεδροι των ΗΠΑ. Α ρε Αμερική, δεν σου άξιζε αυτή η τύχη, μετά το Σύνταγμα και τη Χαρτα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που δημιούργησες.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις