Η Κλίκα της Πλανητικής Υπερθέρμανσης Μηνύει για Ειρήνη καθώς Εντείνεται η Εκκαθάριση της Χαζαρικής Μαφίας

 

Υπήρξαν μεγάλες κινήσεις την περασμένη εβδομάδα στην

κορυφή της μυστικής δομής εξουσίας του κόσμου, αναφέρουν πηγές της ασιατικής και δυτικής Mυστικής Kοινωνίας. Οι κινήσεις πυροδοτήθηκαν όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ζήτησε από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων «Σας παρακαλώ να στείλετε τις ευχές μας από τις βενετσιάνικες οικογένειες στους φίλους και τους γείτονές μας στην Ανατολή».

Ζητήθηκε από τους Ασιάτες να σημειώσουν την ακόλουθη ομιλία της Βασίλισσας:

Η ομιλία έχει ως εξής:

«Για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια, ήμουν τυχερή που συνάντησα και γνώρισα πολλούς από τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου… Έχει παρατηρηθεί μερικές φορές ότι αυτό που κάνουν σήμερα οι ηγέτες για τον λαό τους είναι η κυβέρνηση και η πολιτική. Αλλά αυτό που κάνουν για τον λαό του αύριο – είναι η πολιτική δεινότητα… ο κόσμος έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον κοινό στόχο της δημιουργίας ενός ασφαλέστερου, σταθερότερου μέλλοντος για τους ανθρώπους μας και τον πλανήτη από τον οποίο εξαρτόμαστε… Δεν το κάνουμε αυτό για τον εαυτό μας, αλλά για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας, και για εκείνους που θα ακολουθήσουν τα βήματά τους.»

Οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες απάντησαν (εν μέρει) ως εξής:

«Πραγματοποιούμε τις ενέργειές μας έχοντας κατά νου τη μεγάλη εικόνα του κόσμου… ο πλανήτης κινείται προς μια καλή κατεύθυνση. Παρακαλώ μείνετε ήσυχη.»

(我々は世の中の大局を見て、すべての事を進めています。。。世界は良き方向に向おうとしています。まずはご安心」).

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ασιάτες πιστεύουν το ψέμα ότι ο άνθρακας προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη ή ακόμη και ότι υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτη.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html

Αντίθετα, οι Ασιάτες πρότειναν «να μην το περιπλέξουμε και να εκκινήσουμε ένα τεράστιο έργο για την αύξηση της ποσότητας και ποικιλίας της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί σε αυτό το πλαίσιο, ότι το ηφαίστειο Λα Πάλμα ηρεμεί, όπως ηρεμούν και τα προβλήματα με το φράγμα των Τριών Φαραγγιών. Μάλλον είναι σύμπτωση.

La Palma volcano enters new phase, expert says does not mean eruption ending

Όπως και να έχει, μετά από αυτή την ανταλλαγή η Mi6 έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Η συμφωνία έχει γίνει, τα υπόλοιπα είναι συμμαζέματα».

Αυτά τα συμμαζέματα, φυσικά, ξεκινούν με μια εντεινόμενη εκκαθάριση της Χαζαρικής Μαφίας από τα τελευταία τους οχυρά. Κάτι που λαμβάνει χώρα τόσο στη Δύση όσο και στην Ασία. Αυτό που αφαιρείται είναι «Η λατρεία που ελέγχει τον Αντόνιο Γκουτέρες στα Ηνωμένα Έθνη», αναφέρουν πηγές των δυτικών Μυστικών Κοινωνιών.

Στην Ασία, τα δύο μεγάλα ημιτελή επιχειρησιακά κομμάτια είναι η Κορέα και η Ταϊβάν. Οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες υπόσχονται την ειρηνική επανένωση της Ταϊβάν με την ηπειρωτική χώρα και της Βόρειας Κορέας με τη Νότια Κορέα.

Στη Δύση, ωστόσο, η ακόλουθη παράθεση ενός Ευρωπαίου βασιλικού καθιστά σαφές ότι δε θα είναι μια συνήθης εκτίμηση:

«Η φρικαλεότητα που επιβλήθηκε στη ρωσική αυτοκρατορική οικογένεια από τη Χαζαρική Μαφία και πολλούς άλλους σε όλο τον κόσμο δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να αποκαλυφθεί αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα μίσους για να ξεριζωθούν και να σκοτωθούν -επαναλαμβάνουμε να σκοτωθούν- όλοι όσοι εμπλέκονται.»

Οι Ροκφέλερ χρηματοδότησαν τον Τρότσκι και τον Λένιν για να ανατρέψουν τον Τσάρο επειδή αρνήθηκε να τους εκχωρήσει δικαιώματα πετρελαίου στη Ρωσία· είναι λοιπόν μια πολύ καλή εικασία ότι η οικογένεια τώρα καθαρίζεται από τα κλαδιά μέχρι τις ρίζες.

Η απομάκρυνση του εγγονού του David Rockefeller, Mark Zuckerberg, από το Facebook και η μετονομασία αυτής της εταιρείας ως «Meta», που στα εβραϊκά σημαίνει θάνατος, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι. Η επακόλουθη αφαίρεση από το Meta δεδομένων αναγνώρισης προσώπου ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων δείχνει την αλλαγή στη διαχείριση.

https://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html

Η εξαφάνιση της περσόνας Zuckerberg – εκπροσώπου του Λευκού Οίκου «Jens Psaki» είναι ένα σαφές σημάδι ότι η εκκαθάριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Jen Psaki Also Hasn’t Been Seen in Public for Eleven Days Since Revealing She Got Covid, Despite Being ‘Fully Vaccinated’

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που ανήκουν στους Rockefeller και οι οποίες βρίσκονται πίσω από την ψεύτικη πανδημία και την πραγματική εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού, βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο. «Ακούνε το χτύπημα στην πόρτα και τους λέμε ότι ξέρουμε ποιοι είστε, ξέρουμε τι κάνετε και καλύτερα να το κόψετε«, εξηγεί η MI6. «Αργότερα θα τους ρουφήξουμε όλους με μια γιγαντιαία ηλεκτρική σκούπα», προσθέτει.

Η εκκαθάριση της φαρμακοφονικής μαφίας είναι πλέον αδιαμφισβήτητη. Μπορούμε για παράδειγμα να επιβεβαιώσουμε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla,

συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα. Τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας προσπαθούν υστερικά να πουν ότι αυτό δεν είναι αληθές. Ωστόσο, όλοι αναγκάζονται τώρα να βγάλουν άρθρα που αναφέρουν ότι τα «νέα θαυματουργά χάπια» θεραπεύουν το 89% των περιπτώσεων Covid και ως εκ τούτου τα εμβόλια δεν είναι πλέον απαραίτητα.

Όπως εξηγεί η MI6 «Το αποκλιμακώνουν με αυτά τα άρθρα για το πώς ένα χάπι θα διορθώσει την κατάσταση».

Στην Ιαπωνία δεν υπάρχουν πλέον νέα κρούσματα, επειδή η πραγματική αιτία του COVID, οι οικογενειακοί πράκτορες των Rockefeller και Rothschild, έχουν όλοι μπουζουριαστεί. Όλα τα είδη των πολιτικών και των γκάνγκστερ εξαφανίζονται τώρα στην Ιαπωνία.

Τα ακόλουθα ειδησεογραφικά αποσπάσματα δείχνουν πώς η ψεύτικη πανδημία καταρρίπτεται συστηματικά και αλλού:

«Το Ηνωμένο Βασίλειο πρώτο θα εγκρίνει το από του στόματος αντιιικό molnupiravir για τη θεραπεία του Covid.»

«Αρχίζει η εποχή των αντι-Covid χαπιών

https://www.france24.com/en/live-news/20211106-the-era-of-anti-covid-pills-begins

«Η Pfizer βλέπει άνοδο μετά την κυκλοφορία του χαπιού COVID ‘miracle’ που είναι 89% αποτελεσματικό στην πρόληψη της νοσηλείας«

https://www.zerohedge.com/markets/pfizer-shares-surge-after-release-miracle-covid-pill-89-effective-preventing

https://www.dw.com/en/pfizer-claims-covid-pill-cuts-risk-of-severe-covid-by-89/a-59715599

«Η ιταλική εφημερίδα Il Tempo  αναφέρει ότι το Ινστιτούτο αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από COVID και όχι με COVID από 130.000 σε λιγότερο από 4.000, μια πτώση του 97,1%».

https://www.pronews.gr/ygeia/1032280_vomva-apo-tin-italia-institoyto-ygeias-tis-horas-anatheorise-dramatika-ton-arithmo-ton

«Το Εφετείο των ΗΠΑ “Court of Appeals for the Fifth Circuit” ανέστειλε τη νέα απαίτηση της κυβέρνησης Μπάιντεν εμβολιασμού για ιδιωτικές εταιρείες».

https://www.msn.com/en-us/news/politics/gop-appointed-judges-freeze-biden-vaccine-requirement-after-federal-lawsuit/ar-AAQoR0p?ocid=uxbndlbing

Το τέλος της ψεύτικης πανδημίας επιταχύνεται από την «επιχείρηση σκούπα» πολλών ανώτερων πρακτόρων της καμπάλ.

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο εκτελέστηκε στο Γκουαντάναμο, σύμφωνα με πηγές της CIA. Η εξαφάνισή του ανάγκασε τα μέσα μαζικής προπαγάνδας να πουν ότι συνελήφθη για σεξουαλικά εγκλήματα.

https://edition.cnn.com/2021/10/28/politics/andrew-cuomo-charges/index.html

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσον έχει επίσης εξαφανιστεί από τον ορίζοντα επειδή έχει επίσης συλληφθεί, αναφέρει η CIA.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10172023/Wheres-Gavin-California-Governor-Newsom-disappears-public-view-10-days.html

 

After The Booster Shot Appearance, Gavin Newsome Is Nowhere To Be Found!

Αυτές οι απομακρύνσεις είναι μέρος μιας κίνησης για να τελειώσει ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς του Τζο Μπάιντεν, βεβαιώνουν πηγές της CIA.

Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε με τη σύλληψη του Ρώσου αναλυτή Ιγκόρ Νταντσένκο στο πλαίσιο της τρέχουσας έρευνας του John Durham σχετικά με τον ψεύτικο φάκελο Τραμπ για τη Ρωσία.

https://apnews.com/article/europe-russia-arrests-john-durham-9d2344081036235309346ad95b14a8bc

Η σύλληψη του Νταντσένκο έρχεται μετά το κατηγορητήριο εναντίον του Michael Sussman για τον φερόμενο ρόλο του στη διάδοση της ψευδούς θεωρίας συνωμοσίας αναφορικά με τη Ρωσία. Ο Sussman ήταν πρώην σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον το 2016 και της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών.

Αυτοί οι πράκτορες τώρα κελαηδούν σαν καναρίνια για το αφεντικό τους Hillary Rockefeller Hanover Clinton` και τη συνοδεία της, αναφέρουν πηγές της CIA. Δεδομένου ότι το ψεύτικο καθεστώς «Fuck Joe» Μπάιντεν είναι προμετωπίδα της Κλίντον, οι μέρες του είναι μετρημένες.

Τα τσιράκια τους στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και αλλού είναι επίσης καταδικασμένοι. Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον, για παράδειγμα, φοράει τώρα βραχιόλι στον αστράγαλο με οθόνη GPS, σύμφωνα με αυστραλιανές πηγές πληροφοριών. «Ο Μόρισον είναι υπό τον έλεγχο της Συμμαχίας. Συνεργάζεται», αναφέρουν οι πηγές.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern αποκάλυψε επίσης ότι είναι μια ψεύτρα ψυχοπαθής όταν τερμάτισε απότομα μια συνέντευξη Τύπου αφού ρωτήθηκε γιατί ο COVID εξαπλωνόταν ταχύτερα σε χώρες που είχαν εμβολιαστεί διεξοδικά, όπως το Ισραήλ. Δεν θα βρίσκεται εδώ για πολύ ακόμα, υπόσχονται οι αυστραλιανές πηγές.

Η σύλληψη του Τζάστιν Κάστρο του Καναδά είναι πλέον θέμα χρόνου, αναφέρουν πηγές της καναδικής υπηρεσίας πληροφοριών. Το παρακάτω βίντεο καθιστά σαφές ότι ο Τρουντό/Κάστρο είναι μεγάλος εγκληματίας.

https://rumble.com/vomyay-justintrudeau-needs-to-be-arrested.-proof-right-here.html

Η κατάρρευση της ΕΕ επίσης συνεχίζεται. Εκεί, το δράμα του Polexit ακολουθείται από το Czexit, καθώς η νέα τσεχική κυβέρνηση αποκηρύσσει το ευρώ.

https://www.reuters.com/world/next-czech-government-will-not-adopt-euro-main-coalition-party-says-2021-11-02/?utm_source=reddit.com

Οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει το στρατό τους κατά μήκος των συνόρων με το αδίστακτο ουκρανικό καθεστώς σε μια επίδειξη δύναμης. Ωστόσο, πηγές της FSB αναφέρουν ότι οι Ρώσοι θα περιμένουν την περαιτέρω κατάρρευση της ΕΕ προτού κάνουν κάποια μεγάλη κίνηση.

Φυσικά, το ουκρανικό καθεστώς βρίσκεται κοντά στην αρχική πατρίδα της Χαζαρικής Μμαφίας, οπότε η μοίρα του συνδέεται στενά με εκείνη του Ισραήλ. Σε αυτό το μέτωπο, οι Σύριοι παρουσίασαν στον κόσμο τα αποτελέσματα που είχε η ανάκριση του αιχμάλωτου Ισραηλινού συνταγματάρχη Yossi Elon Shahak. Ο Shahak επιβεβαίωσε ότι το ISIS (Israeli Secret Intelligence Service: Ισραηλινή Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήταν ισραηλινή επιχείρηση. Λέει ότι «το Ισραήλ διέταξε το ISIS να διαπράξει εγκλήματα με συνθήματα του Ισλάμ για να εξαλείψει τις εκκλήσεις για ειρηνικό διάλογο μεταξύ των θρησκειών». Είπε στους Σύριους ότι οι πράξεις θεατρικής τρομοκρατίας του ISIS είχαν ως στόχο να πανικοβάλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς αντιμετώπιζε μια σκηνοθετημένη  προσφυγική κρίση. Συνολικά, ο Σαχάκ έχει επιβεβαιώσει αυτό που ο παρών συντάκτης υποστηρίζει εδώ και καιρό, δηλαδή ότι η Χαζαρική Μαφίαπου διοικεί το Ισραήλπροσπαθούσε να ξεκινήσει μια τεράστια «σύγκρουση πολιτισμών» που θα άφηνε το Ισραήλ ως «τελευταίο εναπομείναντα».
Israeli Officers, Kidnapped in Syria, Beg for Our Help

Φυσικά, το ίδιο το Ισραήλ είναι μια αποικία σκλάβων που διευθύνεται τελικά από τον φαραωνικό όμιλο Octagon με έδρα την Ελβετία. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αντικατέστησαν τον Πάπα Φραγκίσκο με έναν ψεύτικο με μάσκα από καουτσούκ, και διευθύνουν επίσης την ψεύτικη προεδρία Μπάιντεν. Επίσης τώρα διοικούν την Ταϊλάνδη κρατώντας όμηρο τον βασιλιά της στη Γερμανία.

Από τότε που ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μας δηλητηριάστηκε στην Ταϊλάνδη την περασμένη εβδομάδα, η ευθύνη για την επίθεση τελικά πηγαίνει σε αυτόν τον βασιλιά. Να τι είχε να πει γι’ αυτόν ένας Ευρωπαίος βασιλικός: «Ο νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης είναι ένας φρικτός ναρκομανής και ντροπή για την οικογένειά του και όλους τους αυτοκρατορικούς και βασιλείς Ανατολής και Δύσης. Όπως λέμε ένα «φρικιό» που πρέπει να εξαλειφθεί.»

Μιλώντας για «φρικιά», παρατηρούμε ότι PayPal -που ιδρύθηκε από τον Elon Musk και τον Peter Thiel- μας επιτέθηκε οικονομικά για άλλη μια φορά κόβοντας τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας. Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων προγενέστερα έβγαλε και στη συνέχεια ανακάλεσε κρυφά μια επικήρυξη για αυτούς τους άνδρες, όταν το PayPal έκλεψε κατάφωρα 15.000 δολάρια από τον παρόντα συντάκτη. Εκείνη την εποχή κάποιοι υψηλόβαθμοι εγκληματίες προσφέρθηκαν να εισπράξουν την επικήρυξη σκοτώνοντας τον Musk και τον Thiel χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά όπλα.  Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων αρνήθηκε επειδή, στη συνολική ισορροπία των πραγμάτων, αυτοί οι άνδρες φαινόταν να κάνουν περισσότερο καλό παρά κακό.

Elon Musk Exposes Massive UN Pedophile Ring - Media Blackout

«Ωστόσο, δια του παρόντος τους προκαλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον αυτού του πλανήτη. Δυστυχώς, είναι πιθανό να είναι πολύ δειλοί για να δεχτούν την πρόκληση. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε την επικήρυξη», αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, θα θέλαμε να επισημάνουμε μια πρόσφατη αύξηση των θεάσεων UFO. Για παράδειγμα, αυτό το βίντεο δείχνει κάτι που μοιάζει με έξοδο UFO από τη Βοστώνη.

 

 

Αυτό, εν τω μεταξύ, δείχνει κάτι που έχει περιγραφεί ως «μητρικό σκάφος». 

 

Ίσως τώρα που η ψεύτικη πανδημία αποκλιμακώνεται, να έπεται η ψεύτικη εισβολή UFO; Ή ίσως επιτέλους να τελειώσει η καραντίνα στον πλανήτη Γη; Για να δούμε.

Προς το παρόν, όμως, δεν πρέπει να βασιζόμαστε στους εξωγήινους ή, για το θέμα αυτό, στη θεία βοήθεια. Η σωτηρία του πλανήτη θα εξαρτηθεί από εμάς τους ανθρώπους. Θυμηθείτε, είναι το μόνο μέρος που έχουμε στο σύμπαν αυτή τη στιγμή για να ζήσουμε. Ας το καθαρίσουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι. Αν ισχύουν όσα λέει ο Φούλφορντ και όντως η Καμπάλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, τότε γιατί τα νέα από το μέτωπο της "πανδημίας" είναι όλο και πιο δυσάρεστα, όλο και πιο σκληρά για τους ανθρώπους ; Θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.
    Ακόμα κι αν όντως συμβαίνουν κάποιες εκτελέσεις στο Γκουαντανάμο, αυτό δεν έχει καμμιά σημασία για τους απλούς ανθρώπους. Οι απλοί άνθρωποι υποφέρουν από τα σκληρά μέτρα της πανδημίας. Ακόμα και στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ανακοινώθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός. Οι λαοί είναι μόνοι τους κι απέναντί τους βρίσκονται οι ηγεσίες-τέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agenda : ενας παγκοσμιος ηγετης (?) , ελεγχος ολων των ανθρωπων
    thesis: η cabal τρεχει τον πλανητη για χιλιαδες χρονια + πλανδημια + ελλειψη τροφιμων +...
    antithesis: καταστροφη της cabal απο τον "καλο"
    synthesis: η ανθρωποτητα θελει το καλο παγκοσμιο ηγετη
    ΥΓ : ολοι υποθεσεις κανουμε,οποιος ξερει δεν μιλαει,ακου τα παντα -μη πιστευεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλοι οί ίδιοι καί παίζουν όλους τούς ρόλους, δέν τό κατάλαβες; έτσι έρχεται ό αντιχριστούλλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις