ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 10.11.2021!!!

 

Δειτε τι συμβαινει

στον κοσμο...

1) Σεισμοί σήμερα: 6.6 στο Okinawa στην Ιαπωνία, 5.6 στη Ιάβα της Ινδονησίας, 6.5 στα νησιά Ryukyu, 5.7 και 5.2 στα νησιά Nicobar και Andaman.
 
2)Οι Τσέχοι εισαγγελείς ζήτησαν από τη Βουλή να άρει την ασυλία του πρωθυπουργού Andrej Babis.
 
3)Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Stefan Lofven παραιτείται επίσημα, ανοίγοντας δρόμο για την FM Anderson να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας.
 
4) Βόμβα εξερράγη στην κεντρική αγορά της πρωτεύουσας της Μιανμάρ κοντά στο κοινοβούλιο και την κατοικία του προέδρου.
 
5)Οι αρχές της Αιθιοπίας έθεσαν υπό κράτηση 72 οδηγούς που εργάζονται για το WFP (Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα) του ΟΗΕ μετά την χθεσινή κράτηση άλλων 16 υπαλλήλων του οργανισμού.
 
6) Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του The Epoch Times το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.
 
7)Η δικαστική αστυνομία της Πορτογαλίας συνέλαβε δέκα υπόπτους για κρυφή μεταφορά και πώληση διαμαντιών, χρυσού και ναρκωτικών. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι τα άτομα αυτά τα διακινούσαν παράνομα ενώ βρίσκονταν σε ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ.
 
8)Ο δικαστής Anthony Cuevas του πρωτοδικείου του Σάν Χουάν στο Πόρτο Ρίκο διέταξε τη σύλληψη και φυλάκιση του Wayne Stensby, προέδρου της εταιρείας υπεύθυνη για την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας LUMA ENERGY.
 
9)Το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας θα κατάσχει σπίτια και αποταμιεύσεις ατόμων με απλήρωτα πρόστιμα που σχετίζονται με την πανδημία.
 
10) Σήμερα ξεκίνησε η δίκη του Nicola Angelic I, πρώην πρόεδρος της κρατικής τράπεζας επενδύσεων BMI και κατηγορείται για υπεξαίρεση 6.173.188 δολαρίων όταν ήταν πρόεδρος.
 
11) Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στο αυτοκινητοβιομηχανικό Midland στο Τορόντο του Καναδά.
 
12)Η μεγαλύτερη μέρα διαδικτυακών αγορών της Κίνας γνωστή ως Singles Day ή Double 11 ή 11.11 στις 11 Νοεμβρίου θα έχει χαμηλή απόδοση φέτος, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές καταργούν τη βιομηχανία τεχνολογίας και ο πρόεδρος Xi Jinping πιέζει για "κοινή ευημερία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/11/blog-post_11.html?m=1

    Το θαύμα που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε από έναν άγιο της Ορθοδοξίας. Η αντεπίθεση του Καλού. Ομοιότητες με την εποχή μας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άγιος Μηνάς λοιπόν έκρινε την έκβαση τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου... Τι λες τώρα ; Πω πω πω, έμεινα άναυδος...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις