ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 9.11.2021!!!

 
 
Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο...
 
1) Σφοδρή χιονόπτωση στην πόλη Shenyang της Κίνας όπου οι μετεωρολόγοι αναφέρουν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη χιονόπτωση της περιοχής από το 1905 
 
2) Φωτιά σάρωσε την μονάδα νεογνών στο νοσοκομείο παίδων Κάμλα Νεχρού στο Bhopal της Ινδίας. Τέσσερα βρέφη πέθαναν και 36 διασώθηκαν.
 
3)16 άτομα προσωπικό του ΟΗΕ είναι υπό κράτηση στη πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα ανακοίνωσε ο οργανισμός.
 
4) Περισσότερα από 26 έχασαν τη ζωή τους και άλλα τρία τραυματίστηκαν σοβαρά σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σχολείο στην Νίγηρα.
 
5)Η Βουλή των αντιπροσώπων της Χιλής ενέκρινε πολιτική δίκη εναντίον του προέδρου Σεμπαστιάν Πινιέδα για την εμπλοκή του στα Pandora Papers. Οι βουλευτές αποφάσισαν Συνταγματική μομφή μετακίνηση στη Γερουσία.
 
6)Το SpaceX Crew Dragon έπεσε στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντας στις 10:33 (3:33 ώρα Κίνας), επιστρέφοντας τους αστροναύτες Crew-2 στη γη μετά από περισσότερο από 6 μήνες πάνω στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS.
 
7)Ο πρόεδρος του κόμματος VOX της Ισπανίας Σαντιάγο Αμπασκάλ, κατήγγειλε ότι το κόμμα του θα υπερασπιστεί τα Κανάρια νησιά από τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ που τα έχουν κάνει το νούμερο ένα της παράνομης εμπορίας ανθρώπων.
 
8) Μεγάλη έκρηξη κατέστρεψε ολοσχερώς καφετέρια κοντά στα σύνορα της Κασπίας Θάλασσας του Καζακστάν.
 
9) Σεισμός 6.3 στη Νικαράγουα και 5.1 στην Τουρκία.
 
10)Η πρώην αρχηγός της πολιτείας Καρέν και δημοτικός υπουργός από την εκδιωχθείσα κυβέρνηση της Μιανμάρ καταδικάστηκε σε 75 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά και άλλες κατηγορίες.
 
11)Οι επίσκοποι της καθολικής εκκλησίας της Γαλλίας ανέφεραν σε γραπτή δήλωση ότι η εκκλησία θα αποζημιώσει οικονομικά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, πουλώντας περιουσιακά στοιχεία. Χιλιάδες τα θύματα κακοποίησης από το 1950 έως σήμερα.
 
12)Η Σλοβακία διευρύνει τους αυστηρούς περιορισμούς για να αντιμετωπίσει τον ιό 
συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος ξενοδοχείων, εστιατόρια και μπαρ σχεδόν σε όλη τη χώρα.
 
13)Η Τσεχική Δημοκρατία απέκτησε νέα κυβέρνηση συνασπισμού και απορρίπτει το ευρώ.
 
14)Η μαριονέτα Αμάλ έφτασε στο COP26 στο Γλασκώβη.
 
15)Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα της Ghislaine Maxwell για εγγύηση πριν από την ποινική δίκη της 29 Νοεμβρίου με βαριές κατηγορίες για διευκόλυνση στον Jeffrey Epstein να κακοποιήσει μικρά θηλυκά "καναρινάκια".
 
16)Η Δανία θα επιβάλλει ξανά κάποιους περιορισμούς κατά του ιού μετά από δύο μήνες άρσης των μέτρων.
 
17)Η Αυστρία βάζει σκληρά μέτρα για τους μη εμβολιασμενους
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις