BYE BYE CHELSEA

 

To ψευτικο "δηθεν" θαρρος που παρουσίασε

η Τσέλσι Κλίντον στο τέλος του στρατοδικείου της εξατμίστηκε γρήγορα όταν έμαθε ότι το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών σκόπευε να την κρεμάσει, όπως είχε κανει και τη μητέρα της, για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του έθνους και των παιδιών του κόσμου.

Η απόφαση να απαγχονιστεί η Κλίντον, μια πηγή της JAG είπε, δεν λήφθηκε γρήγορα επειδή ο υποναύαρχος Κράνταλ ήταν αρχικά αβέβαιος εάν το νομικό συστημα υποστήριζε την εκτέλεση εγκληματία που δεν είχε καταδικαστεί για φόνο ή προδοσία. Αν και το πάνελ των 3 αξιωματικών συνέστησε την τιμωρία της , ο υποναύαρχος Crandall ζήτησε συμβούλιο αντί να κάνει μονομερή κρίση.

Στις 28 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά την καταδίκη της Κλίντον, ο υποναύαρχος Κράνταλ ανέθεσε σε 6 ανώτερους αξιωματικούς της JAG να αποφασίσουν εάν η Κλίντον έπρεπε να απαγχονιστεί ή να περάσει τη ζωή στο Γκουαντάναμο. Μέχρι εκείνο το σημείο, όλες οι εκτελέσεις γίνονταν αφού ένα στρατιωτικό δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για φόνο ή/και προδοσία, σαφώς καθορισμένα αδικήματα που ηταν άξια απαγχονισμού ή εκτελεστικου αποσπασματος. Η εμπορία ξένων παιδιών, σε αντίθεση με τα αμερικανικά παιδια, «θόλωσε τα νερά», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ, αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι η σοβαρότητα των εγκλημάτων της Κλίντον ήταν παράλληλη με εκείνη της μητέρας της.

Για εννέα ημέρες τα πιο λαμπρά νομικά μυαλά της JAG συλλογίζονταν τη μοίρα της Κλίντον, καταλήγοντας τελικά στο συμπέρασμα ότι η Τσέλσι Κλίντον θα απαγχονιζόταν πράγματι. «Τα εγκλήματα της Τσέλσι Κλίντον, για τα οποία έχει καταδικαστεί, και η σκόπιμη περιφρόνηση για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να υποστηρίξουμε τη θανατική ποινή. Η έλλειψη τύψεων στο δικαστήριό της μας κάνει να πιστεύουμε ότι η ισόβια κάθειρξη δεν θα την ωφελήσει», έγραψαν σε υπόμνημά τους.

Όταν έμαθε τη μοίρα της, η Κλίντον κατέρρευσε βγαζοντας αναρθρες κραυγες.

«Δεν μπορείτε να με κρεμάσετε, είμαι μητέρα, τι γίνεται με τα παιδιά μου. Θα μείνουν χωρίς μητέρα», είπε η Κλίντον στον υποναύαρχο Κράνταλ.

«Υποθέτω ότι έπρεπε να το σκεφτείς πριν καταστρέψεις τις ζωές χιλιάδων αλλων μητέρων και παιδιών», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

«Γιατί δεν κρεμάς τον Μαρκ; Γιατί δεν τον κρεμάς;» ρώτησε η Κλίντον.

«Συνεργάστηκε μαζί μας», απάντησε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Ήταν η μητέρα μου και ο Μπιλ. Με ανάγκασαν—» άρχισε να ικετευει η Κλίντον, αλλά ο υποναύαρχος Κράνταλ τη διέκοψε.

«–Δεν είστε πολύ επιδέξιοι οι Κλιντον στο να προσποιείστε συναισθήματα. Κρεμάστε την αύριο."

Και το πρωί της 6ης Νοεμβρίου, ο λαιμός της Τσέλσι Κλίντον έσπασε, τερματίζοντας μια τουλαχιστον 30χρονη πορεια ειδεχθων εγκληματων


Θωρησαμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της πορειας εως τον απαγχονισμο, καθώς ήταν ιδιαιτερος σαν εκείνων των άλλων πρακτόρων του Deep State που αφησαν την τελευταια τους πνοη στην αγχόνη. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μικρό ψαράκι η Τσέλσι, ασήμαντο. Ακόμα κι αν αληθεύει το άρθρο, είναι γεγονός άνευ ουδεμίας σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΨΑΡΑΚΙ Η ΤΣΈΛΣΙ.

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΡΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ.

    ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΗΣ ΧΙΛΛΑΡΥ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΏΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΙΚΤΩΡΊΑΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΆ ΣΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΑΛΟΊΓΚΟΡ, ΚΑΙ ΣΕ ΘΩΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ,ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΘΩΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ" ΤΣΈΛΣΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΌΝ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΏΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΤΣΈΛΣΙ....

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΔΕΡΦΉ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΓΟΎΣΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ-ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΚΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΩΣ ΕΜΕΤΙΚΆ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΈΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΣΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΥΛΈΣ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

    Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΈΑΣ ΠΟΥ Η ΚΙΝΕΖΑ ΙΔΙΟΚΤΉΤΡΙΑ ΤΟΥ "CLUB CANNIBAL " ΠΡΟΣΈΦΕΡΕ ΣΕ HIGH PROFILE ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ...Ο ΠΡΊΓΚΗΠΑΣ ΚΆΡΟΛΟΣ....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.Η ΤΣΕΛΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΈΙΤ ΠΕΡΡΥ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΥΛ ΣΤΡΙΠ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ".

    "L'AILE OU LA CUISSE"=ΣΤΗΘΟΣ Ή ΜΠΟΎΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΊ ΝΤΕ ΦΥΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΉΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΣΤΟΡΆΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η "ΣΕΦ" ΝΤΕ ΛΑ ΚΙΟΥΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ ΔΙΑΤΕΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ/ΚΟΣΙΕΡ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΆΚΩΝ ΤΟ ΘΥΜΑ....ΚΑΛΟ;ΆΠΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΑΒΡΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΉΣ/ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ BYE BYE CHELSEA ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ FULL DISCLOSURE.
    AN Η ΑΔΕΡΦΉ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΑΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ/ΡΟΚΦΈΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΆ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΞΕΙ,ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΚΙ Ο ΜΑΡΚ ΟΤΑΝ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΛΛΊΑΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΠΟΥ Ω!ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ....

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΕΞΙΣ "ΒΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ,ΔΙΟΛΟΥ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ.

    "ΠΡΟΒΑΤΑ;ΞΥΠΝΑΤΕ!ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ;ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ" ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΙ Ο ΑΚΡΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ.

    ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΙ "ΛΥΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΥΕΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΝΑΡΑΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγαλο κάθαρμα, ναι, συμφωνώ.
      Μικρό πιόνι όμως, για την εξέλιξη των πραγμάτων.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις