ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ....Οι επιχειρηματίες της εστίασης θα ζητήσουν από τον πρωθυπουργό υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό

Καλιφόρνια: Ο… Χάρος εισέβαλε σπίτι της και τη μαχαίρωσε! 

Εκπρόσωποι του λιανεμπορίου και της εστίασης θα συναντηθούν αύριο Δευτέρα (στις 10:00) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και

άλλους Υπουργούς και σύμφωνα με πληροφορίες του Open, οι δεύτεροι θα καταθέσουν και πρόταση στον Πρωθυπουργό.

Αυτή θα αφορά μέτρα που θεωρούν ότι θα βοηθήσουν τα καταστήματά τους και να είναι ασφαλή και πελάτες να μη χάνουν.

Ένα εξ αυτών, θα είναι και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εργαζόμενων στον κλάδο της εστίασης.

Οι εκπρόσωποι της εστίασης αναμένεται πάντως σε μια ολίγον… οξύμωρη κίνηση (αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες), να ζητήσουν να επιτραπεί η είσοδος των μη εμβολιασμένων στους κλειστούς χώρους με rapid test… Η Κυβέρνηση ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στην εστίαση εντός των προσεχών ημερών.

Εκτός και αν έχει γίνει αλλαγή πλεύσης, κάτι που πιθανόν άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο Real Fm: «Σε καμία χώρα δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα στον ιδιωτικό τομέα. Τα ποσοστά εμβολιασμού στους χώρους που κατά καιρούς κουβεντιάζουμε είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν να πει κανείς ότι με την υποχρεωτικότητα θα άλλαζα πολύ τα πράγματα.

Ιδιαίτερα για την εστίαση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν της σύστασης για εμβολιασμό, υπάρχει ένα πάρα πολύ αυστηρό πλαίσιο για τους εργαζόμενους που δεν είναι εμβολιασμένοι που προβλέπει συνεχή εργαστηριακό έλεγχο με rapid και μοριακά test».

Από την πλευρά του λιανεμπορίου θα ζητηθεί να είναι οριζόντια η εφαρμογή των μέτρων (σ.σ. με rapid test παντού δηλαδή), βάζοντας στο «στόχαστρο» την εξαίρεση (κυρίως) των σούπερ μάρκετ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αντι να ζητησουν να διατηρηθουν οι μεικτοι χωροι οπως ηταν μεχρι προσφατα θελουν να εμβολιασουν με το ζορι ολο το προσωπικο τους νομιζοντας οτι ετσι θ αυξησουν τα κερδη τους.Δεν τους νοιαζει τιποτα παρα μονο η κονομα...Να τους θυμαστε... 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ποσα τους εταξε προκειμενου να καταθεσουν προταση ? Ο κουλης μια ζωη βγαζει την ουρα του απ'εξω και φαινονται οι αλλοι που δηθεν σκανε για το καλο μας !!! Αλοιμονο στα προβατα που τα πιστευουν αυτα ολα ακομη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ακουστεί πολύ έντονα πως μεγαλοξενοδόχοι "Ελληνες" πήραν τα δωράκια τους για να εμφολιάσουν το προσωπικό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
    ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ.
    Η ΚΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΙΣ !.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΙΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΝΑΙ Ή ΟΥ ;
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΛΟΚΕΡ :
    "ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;"
    ΩΧ ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας λαός σάπιος ως το μεδούλι, από χρόνια εμβολιασμένος με άκρατο ΠΑΣΟΚισμό, ένας λαός που το κομμουνιστικό καρκίνωμα τον έφαγε σιγά σιγά από την Μικρασιατική τραγωδία μέχρι σήμερα που πηγαίνει και κάνει ευθανασία από μόνος του και το θεωρεί και κατόρθωμα. Λίγοι θα μείνουν αλλά θα είναι περικυκλωμένοι απο εκατομμύρια λαθροφονιάδες, οπότε ένα θαύμα θα μας σώσει από τον ολικό μας αφανισμό. Το θαύμα πιστεύω οτι θα γίνει όχι γιατί το αξίζουμε οι σημερινοί νεοέλληνες, αλλά γιατί το αξίζουν οι αδίκως σφαγιασμένοι εκατομμύρια πρόγονοί μας. Χάριν αυτών υπάρχουμε κατόπιν συνεχούς παρεμβάσεως της Μητέρας Του Φωτός. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις