ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 5.11.2021!!!

 
 
Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο...
 
1)Ο πρόεδρος της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα ζήτησε από το Κογκρέσο να επεκτείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την ανάπτυξη του στρατού στους δρόμους της χώρας εν μέσω κλιμάκωσης της βίας.
 
2)Ο συνταγματάρχης του Δομινικανικού στρατού Αλέξης Λόρα Μπατίστα βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του γυμνός στο πάτωμα υπό άγνωστες συνθήκες, ενώ λίγο πρίν ο συνταγματάρχης Κέλιν Μαντράνο Νόβας έδωσε και αυτός τέλος στη ζωή του.
 
3)Μια κατολίσθηση προκάλεσε το θάνατο 14 ανθρώπων, 20 αγνοούμενους και 11 τραυματίες στο Ναρίνιο του δήμου Μάλλαμα στη βορειοδυτική Κολομβία.
 
4)Ο υπουργός εσωτερικών του Περού Λουίς Μπαρανζουέλα παραιτήθηκε μετά από πάρτι που έκανε στο σπίτι του τη νύχτα του Χάλοουϊν με καλεσμένους και τέρμα τη μουσική.
 
5)Η Σαουδική Αραβία κάλεσε τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα την Αιθιοπία εν μέσω κλιμάκωσης βίας και φόβου για την επερχόμενη άφιξη των Τιγκράοι στην πρωτεύουσα.
 
6)Η Ρωσία επιβεβαίωσε την τήρησή της στη Διακήρυξη Συναίνεσης της Γενεύης για την υγεία της γυναίκας και την προστασία της οικογένειας που προωθεί, και απορρίπτει την πρακτική της άμβλωσης που προωθεί ο ΟΗΕ. Η Ρωσία ενώθηκε με τις άλλες 35 χώρες που απαγορεύουν την άμβλωση.
 
7)Το Βατικανό ανακοίνωσε την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου τον ερχόμενο μήνα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ότι θα επισκεφθεί ξανά την Λέσβο.
 
8)Η κυβέρνηση της Αιθιοπίας κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 6 μήνες λόγω της εδαφικής προέλασης των ανταρτών τιγκράϊ στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα, οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να προετοιμαστούν να αμυνθούν.
 
9)Ο Oleksiy Reznikov έγινε ο νέος υπουργός άμυνας της Ουκρανίας μετά την παραίτηση του Andriy Taran αυτή την εβδομάδα.
 
10)Οι αρχές της Ονδούρας συνέλαβαν τον υποψήφιο πρόεδρο Σάντος Ροντρίγκεζ Ορελάνα, συνταξιούχος λοχαγος του στρατού και την σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικα και συμμετοχή σε ανθρωποκτονία μεταξύ άλλων κατηγοριών σύμφωνα με την DEA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. `Ετσι εξηγούνται όλα…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    Klaus Schwab (Κλάους Σβάμπ)
    Γερμανός, απόγονος Rothchild από την μητέρα του, είναι ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και συγγραφέας του “Covid-19: The GREAT RESET” του οποίου η πρώτη έκοδση ήταν το 2018(!).
    .

    Μητέρα του εν λόγω ΚΥΡΙΟΥ η Marianne Schwab το γένος Rothchild.
    {{{Schwab (Rothschild), Marianne}}}

    Παππούς του ηταν ο Louis Rothchild.

    Καταλαβατε πώς εξηγούνται όλα;

    https://messinian-argonaut.blogspot.com/2021/08/the-big-picture.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε και είς άλλα με υγεία..Αυτός δέν είναι κόσμος..Είναι η αρρώστια .Είναι η απόλυτη θλίψη τό χάος..Κάποιοι χολεριασμένοι,κυβερνούν και σκορπίζουν μόνο τήν αρρώστια τους.Αυτό πού έχουν δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις