ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ

 

Ο αποτυχημένος κυβερνήτης

της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ ξύπνησε, κυριολεκτικά, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του τη Δευτέρα το πρωί μετά από ένα κώμα 11 ημερών που προκλήθηκε από το εμβόλιο στο οποίο έπεσε λίγο μετά τη λήψη αναμνηστικης δοσης για τον Covid-19. Το πρώτο πράγμα που είδε ο Νιούσομ με μάτια ανοιχτά ήταν ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού που αφαιρούσε έναν σωλήνα διασωλήνωσης από το στόμα του και ο υποναύαρχος Κράνταλ να φιγουράρει πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο ξάπλωνε.

Ο Νιούσομ προσπάθησε να βήξει, αλλά δεν είχε τη δύναμη.Ο αδύναμος Νιούσομ είχε χάσει τόσο βάρος, που έμοιαζε σαν αστεγος. Στριφογύρισε σαν να πονούσε καθώς ο γιατρός κουνούσε ένα μολύβι μπροστά στα μάτια του. 

 

«Είμαστε χαρούμενοι που είστε ακόμα μαζί μας», του είπε ο υποναύαρχος Crandall, σύμφωνα με πηγή του GITMO που γνωρίζει το περιστατικό.

"Τι στο .......?" Ο Νιούσομ ψιθυρισε. «Είμαι στην κόλαση. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου.

«Είναι καλά, αλλα δεν μπορει να ειπωθει το ιδιο για σένα. Φαίνεται ότι αυτό το εμβόλιο που κανατε  δεν λειτούργησε πολύ καλά για εσάς», φέρεται να είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Η ανάσα του Νιούσομ ήρθε αργή και αψυχη. Έπνιξε τα λόγια του, πασχίζοντας να μιλήσει. «Placebo. Υποτίθεται ότι έπαιρνα ένα εικονικό φάρμακο».


. «Όταν είσαι υγιής, θα δικαστείς, θα λογοδοτήσεις για χιλιάδες θανάτους. Απολαύσε αυτήν την αναβολή όσο μπορεις."είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ

 

 Η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών θα επιδιώξουν τη θανατική ποινή, είπε η πηγή μας. Παρόλο που δεν μπόρεσε να παράσχει μια πλήρη λίστα με τα κατηγορητηρια, είπε ότι η JAG θα θεωρήσει τον Newsom υπεύθυνο για τους θανάτους «χιλιάδων» ηλικιωμένων και 600 παιδιών από την Καλιφόρνια που είχαν αναπτύξει θανατηφόρες λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο από παρατεταμένη χρήση μάσκας και ως 4.000 θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια που είχε αποκρυψει δίνοντας εντολή στο Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια να κατηγορήσει τους θανάτους σε άλλες αιτίες, όπως καρδιακές προσβολές, διαβητικό σοκ, ανευρίσματα κ.λπ.

Ο JAG, πρόσθεσε η πηγή μας, έχει ήδη κλητεύσει μάρτυρες για να καταθέσουν εναντίον του Newsom, συμπεριλαμβανομένων μελών του προσωπικού του, υπαλλήλων του CDPH και φίλων και της οικογένειάς του που γνωρίζουν την διαφθορά του. Αρκετοί πιθανοί μάρτυρες εξέφρασαν τη χαρά τους με την ιδέα να δουν τον Νιούσομ να απαγχονίζεται, ενώ άλλοι έπρεπε να καταδικαστούν - να συμμορφωθούν ή να κατηγορηθούν ως συνεργοί.

Μικρότερες κατηγορίες, τις οποίες η JAG ενδέχεται να μην επιδιώξει στη δίκη, περιλαμβάνουν το πρόγραμμα «πληρωμής για πανδημία» του Newsom, στο οποίο δέχθηκε 30 εκατομμύρια δολάρια σε «συνεισφορές εκστρατείας» από τους CEOs του Netflix, του Hulu και άλλων υπηρεσιών ροής σε αντάλλαγμα για το κλεισιμο σε θέατρα και κέντρα διασκέδασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το σχεδιο ήταν να αυξήσει τις πωλήσεις για τις υπηρεσίες ροής και να χρεοκοπήσει τη βιομηχανία του θεάτρου.

«Υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τον Newsom όπως και για τον Cuomo, αν όχι και περισσότερα. Η μοίρα του είναι λίγο πολύ σφραγισμένη. Φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή εύχεται να τον σκότωνε αυτό το εμβόλιο», είπε η πηγή μας.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 600 παιδιά πέθαναν απο σταφυλόκοκκο απο παρατεταμένη χρήση μάσκας. Αν είναι επιβεβαιωμένο, άλλη μία φορά γίνονται ηθικοί αυτουργοί εγκλημάτων κατά των παιδιών κάποιοι δικοί μας που δηλώνουν οτι η μάσκα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Κατα δεύτερο λόγο, είναι θλιβερό να γίνεται ατέλειωτη φασαρία όταν πεθαίνει ένα παιδί πρόωρα για κάποιο λόγο, και να περνάει μια εξακοσάδα θάνατοι ΠΑΙΔΙΏΝ στα μουγγά. Όπως είπε ο γερμανός Τουχόλσκυ, ένας θάνατος είναι τραγωδία, η εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων είναι στατιστική...
    Μέχρι πότε θα αντέχουμε αυτή την τρέλα.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε την αποκτήνωση της πλειοψηφίας.

      Διαγραφή
  2. O NEWSOM EINAI ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΖΙ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 50 ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ 80 ΟΠΩΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΣΕΛΣΙ Η ΑΘΏΑ ΚΟΡΑΣΙΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΥΤΑ.

    Ο NEWSOM ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΏΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CHINA LAKE ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΈΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΆΙΚΛ ΑΚΙΝΟ,ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΤ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΎΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΙΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ GOVERNORS.

    ΦΥΣΙΚΑ Ο NEWSOM HTAN KAI ΥΒΡΙΔΙΚΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΝ DNA KATI ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔ Ή ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.

    ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ BOHEMIAN GROVE ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΟΠΟΤΕ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ...

    Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ-ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΔΩΚΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΏΝ ΣΤΟ...ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΩΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΜΙΧΑΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΉΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΝΟΕΜΒΡΗ"...

    ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΙΣ ΜΟΥ ΚΙ Η "ΑΛΛΗ" ΟΡΑΣΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΏΒΡΗΣ ΜΕΤΑΠΉΔΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΟΈΜΒΡΗ.

    ΟΧΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΏΝ.

    ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΊ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΠΛΕΟΝ.ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΡΆΤΩΝ.

    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΜΙΧΑΉΛ ΑΠΌΨΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΆΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΙΝ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ:ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφε όσο πιο συχνά μπορείς, Ρίτα. Τα σχόλιά σου έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις