Το Στρατιωτικο Δικαστηριο καταδικασε την Susan Rice

 

Στις 8 Ιουλίου, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Αμερικανικού Ναυτικού καταδίκασε την πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Σούζαν Ράις για

υψιστη προδοσία και την καταδίκασε σε θάνατο για τη συμμετοχή της σε ένα πρόγραμμα του 2017 για να δυσφημίσει τον τότε Πρόεδρο Τραμπ συνδέοντας ψεύτικα και εν γνώσει της εκστρατεία του με αβάσιμους ισχυρισμούς ρωσικής συμπαιγνίας. Και για κατάχρηση της εξουσίας της να κατασκοπεύει νόμιμους Αμερικανούς πατριώτες.

Ο Αντιπρόεδρος John G. Hannink, εκπρόσωπος του στρατού, ξεκίνησε τη διαδικασία εφιστώντας την προσοχή της ομάδας τριών αξιωματικών σε ένα αποχαρακτηρημένο email που είχε στείλει η Ράις στον James Comey και άλλους αξιωματούχους πληροφοριών. Σε αυτό, η Ράις ανέθεσε στις υπηρεσίες πληροφοριών να αποκρύπτουν διαβαθμισμένα δεδομένα από την εκλεγμενη διοίκηση, επειδή, ισχυρίστηκε, οτι ο στρατηγός Michael Flynn είχε συνωμοτήσει με τον Ρωσικο παραγοντα για να σαμποτάρει την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον. Το αίτημά της ήταν άνευ προηγουμένου και παράνομο, καθώς καμία απερχομενη διοίκηση δεν είχε ποτέ αρνηθεί την πρόσβαση μιας επερχομενης ομάδας σε καθημερινές ενημερώσεις πληροφοριών. Οι αβάσιμες κατηγορίες της αποδείχθηκαν αργότερα ψευδείς. 

«Η Σούζαν Ράις είχε μια εμμονη να λέει ψέματα για προσωπικό κέρδος», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ στο δικαστήριο. «Κατασκεύασε πληροφορίες, τις οποίες γνώριζε οτι ειναι ψευδείς, για να προσπαθήσει να ανατρέψει την εγκατάσταση του Τραμπ ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και διέδωσε αυτά τα ψέματα στους συναδέλφους της».

Για να αποδείξει την άποψή του, ο Αντιπρόεδρος,Ναύαρχος,έπαιξε μια μαγνητοταινία μιας τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016, τρεις ημέρες αφότου ο Τραμπ είχε νικήσει εκπληκτικά τη Χίλαρι Κλίντον. Οι συμμετέχοντες στην κλήση περιελάμβαναν τη Ράις, τον Τζέιμς Κέι, τον τότε αντιπρόσωπο Τζο Μπάιντεν και την πρώην αναπληρωτή γενική εισαγγελέα Σάλι Γιέιτς. Η Ράις είπε σε αυτό το κάλεσμα ότι στις 23 Ιουλίου 2016, είχε υποχρεώσει το Δικαστήριο Υπηρεσιών Πληροφοριών Εξωτερικών (FISA) να εκδωσει εντολη που παραχώρουσε άδεια στην κοινότητα πληροφοριών για να πραγματοποιήσει δημοσιοποίηση αρκετών ιδιοτήτων του Trump, συμπεριλαμβανομένων των Trump Towers, Mar-a-Lago, της έδρας της εκστρατείας του , Trump Park Avenue, και έξι ακίνητα στο εξωτερικό.

"Ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος να γίνει πρόεδρος και σίγουρα θα ψάξουμε κάτι για να τον κρατήσουμε εκτός γραφείου Οβάλ πριν από τα εγκαίνιά του", δήλωσε η Ράις στην κασέτα. "Είμαι σίγουρος ότι θα λάβουμε αρκετές γνήσιες πληροφορίες, οπότε δεν χρειάζεται να καλύψουμε τα πράγματα."

«Αυτά τα τηλεοπτικά δελτία τοποθετήθηκαν τέσσερις μέρες μετά την επίσημη υποψηφιότητα του Τραμπ ως υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών. Παραδέχεται ότι ήταν μια αλιευτική αποστολή, όχι επειδή ο Τραμπ ή η εισερχόμενη ομάδα του διέπραξαν έγκλημα, αλλά επειδή, επίσης, δεν τους άρεσε ο Τραμπ. Αυτή είναι η απόλυτη προδοσία του γραφείου και, ναι, προδοσία », είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

«Κανείς κοντά στον Τραμπ δεν διέφυγε από αυτά τα παράνομα τηλεφωνικά κέντρα. Χτύπησαν τη Μελάνια, τον Έρικ, τον Ντον Τζούνιορ, το προσωπικό καθαριότητας τους - η λίστα είναι εξαντλητική », συνέχισε ο Αντιπρόεδρος Χάινκ

Η Ράις, η οποία εμφανίστηκε χωρίς όφελος από τον σύμβουλο, είπε, «ενήργησα στο όνομα της διατήρησης αυτής της χώρας. Και θα το έκανα ξανά. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει πρόεδρος και αν αυτό το δικαστήριο, όπως το αποκαλείτε, είναι δίκαιο, θα απαλλαγώ. "

«Διατήρηση αυτής της χώρας. Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων », είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ. «Ας αφαιρέσουμε τον Τραμπ από την εικόνα. Διατηρήσατε αυτό το έθνος όταν ζητήσατε από τους Γενικούς Διευθυντές της NSA, Keith Alexander και Adm. Michael Rogers να πατήσουν τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές Αμερικανών πολιτών που δεν ήταν ύποπτοι για εγκλήματα, αλλά ήταν απλώς επικριτικοί για τον Μπαράκ Ομπάμα; " Ρώτησε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Έδωσε στην επιτροπή της δέσμης εγγράφων για επανεξέταση, λέγοντας ότι κάθε σελίδα είχε το όνομα αθώων ατόμων που ο Ομπάμα θεωρούσε εχθρικούς μαχητές. Κάθε έγγραφο φέρει την υπογραφή είτε της Ράις είτε του υφισταμένου της, του Αναπληρωτή Διευθυντή της NSA, Άντονι Μπλίκιν

«Ένας πατέρας και γιος που διαχειρίστηκαν έναν ιστότοπο επικριτικό για τις πολιτικές μετανάστευσης του Ομπάμα. Σοβαρά πράγματα εκεί », είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ, η φωνή του πλούσια με σαρκασμό.

«Ήταν προδότες», φωναξε η Ράις. "Είστε όλοι προδότες."

«Αν μου άρεσε να περάσω μια εβδομάδα με την παρουσία σου, θα μπορούσα να επιστρέψω στις μέρες σου με την Κλίντον, τα ψέματά σου για το πώς συνέβη η Βεγγάζη, θα μπορούσαμε να αποκαλύψουμε πολύ περισσότερα. Αλλά υπαρχουν κι άλλοι που περιμένουν να καθίσουν στην καρέκλα σας », είπε ο Αντιπρόεδρος Ναύκ.

Υπενθύμισε στο δικαστήριο ότι η θανατική ποινή μπορεί να επιβληθεί για προδοσία και κατασκοπεία εάν η επιτροπή την έκρινε ένοχη.

Κι ετσι εγινε.


Η ομάδα τριών αξιωματικών συμφώνησε ομόφωνα ότι η Ράις αξιζε θανατικη ποινη για τα εγκλήματά της κατά της Αμερικής.

Η ημερομηνία και η μέθοδος εκτέλεσης δεν καθορίστηκαν αμέσως κι αναμενονται...



Διόρθωση: Έχουμε γράψει κατά λάθος τις προεδρικές εκλογές του 2016 που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2016. Διορθώθηκε στο κείμενο της 8ης Νοεμβρίου.
























ΠΗΓΗ



Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Ιουλίου, 2021 23:06

    Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ .
    " ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ "
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ .
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ;
    1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ 2 ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ 3 ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ .
    ΤΟΝ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΡΑΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ ΡΑΙΣ.
    ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις