Η ίδια «κασέτα» από τις "μαριονετες" !!!

 

Κάνουν σαν να τρέχουν να προλάβουν

κάποια «διορία»! 

Αγώνα δρόμου φαίνεται πως κάνουν ο ένας μετά τον άλλον

οι ηγέτες κρατών όσον αφορά τον εμβολιασμό του ΣΥΝΟΛΟΥ του πληθυσμού της εκάστοτε χώρας.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο δικό μας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν υπολογίζει ούτε από συντάγματα ούτε από ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Στην τελευταία του παρέμβαση μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός τα έβαλε ανοικτά με τους ανεμβολίαστους πολίτες μιλώντας για απόψεις που δεν γίνεται στον 21ο αιώνα να αμφισβητούν την επιστήμη!

Οι απειλές και οι εκβιασμοί φυσικά προς όσους δεν υπακούουν «ειδικούς» και κατά τόπους κυβερνήσεις δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς δεν αποτελεί μόνο ελληνικό φαινόμενο.

ΙΣΡΑΗΛ

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το…«αδελφό-κράτος» του Ισραήλ, ο πρωθυπουργός του απηύθυνε διάγγελμα τρόμου προς τους πολίτες.

Ο Naftali Bennett, ο άνδρας που ηγείται της κυβέρνησης συνεργασίας των 8 κομμάτων, ζήτησε με επιτακτικό ύφος από τους πολίτες του Ισραήλ να εμβολιαστούν, υπερασπιζόμενος τον ρόλο της επιστήμης που «είναι αναμφισβήτητος».

Και συνεχίζει:

«Σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις, αλλά υπάρχει μία στιγμή και ένα μέρος όπου πρέπει να σταματήσει αυτή η συζήτηση. Η επιστήμη είναι αδιασμφισβήτητη! Τα εμβόλια λειτουργούν. Είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για τους νέους. Για τους γηραιότερους είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν αρκούν. Όσοι αρνούνται τα εμβόλια θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους, τους γύρω τους και την ελευθερία του κάθε Ισραηλίτη.

Το Συμβούλιο αποφάσισε ότι από τις 8 Αυγούστου, όσοι αρνούνται τα εμβόλια, δεν θα μπορούν να πηγαίνουν κινηματογράφο, στο θέατρο, στη συναγωγή, στο γήπεδο ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων, εκτός κι αν προσκομίζουν αρνητικά τεστ με δικά τους έξοδα».

ΓΑΛΛΙΑ

Άλλο ένα «αδελφό-κράτος» με την Ελλάδα, όλως τυχαίως το κράτος στο οποίο «γεννήθηκε» η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στη σημερινή της μορφή.

Προ μερικών ημερών ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, σε απόλυτα δηκτικό ύφος που θα ζήλευαν και οι δικτάκτορες της Ανατολής, εκτόξευσε με τη σειρά του απειλές και μέτρα κατά των ανεμβολίαστων, καθιστώντας υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε μία σειρά από κλάδους.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά όλους τους εργαζόμενους σε νοσηλευτικά ιδρύματα, είτε πρόκειται για το υγειονομικό προσωπικό, είτε για το βοηθητικό. Επίσης, υποχρεωτικά θα εμβολιαστούν όσοι έρχονται σε επαφή με ευπαθή άτομα. «Θα έχουν διορία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να εμβολιαστούν.

Το υγειονομικό πιστοποιητικό θα τεθεί σε ισχύ από τον Αύγουστο και με αυτό θα εξασφαλίζεται η είσοδος σε εστιατόρια, καφετέριες και ορισμένα μέσα μεταφοράς.

Θα εφαρμόζεται στις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα εμπορικά κέντρα, αλλά επίσης στα νοσοκομεία, τους οίκους ευγηρίας, τα ιατροκοινωνικά ιδρύματα, όπως και στα αεροπλάνα, τα τρένα και τα λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων. Μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αρνητικό τεστ θα διαθέτουν πρόσβαση σε αυτούς τους χώρους».

ΚΑΙ ΕΔΩ η τελική διορία και η έναρξη πολλών από τα μέτρα αφορά τον μήνα Αύγουστο, όπως εξάλλου ανακοινώθηκε και στην Ελλάδα και το Ισραήλ.

Οι ομοιότητες στο ύφος αλλά και τις ίδιες τις εντολές των ηγετών είναι κάτι περισσότερο από προφανείς:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ισραήλ είπατε; Για να δούμε λοιπόν κάποια στατιστικά, που ανακοίνωσε το Ισραήλ :

    Το τελευταίο διάστημα στο Ισραήλ νόσησαν και νοσηλεύτηκαν 143 άνθρωποι. Από τους 143 νοσηλευόμενους ασθενείς με μέτρια ή βαριά συμπτώματα, το 58% ήταν εμβολιασμένοι, το 39% δεν ήταν και το 3% είχαν εμβολιαστεί μερικώς.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι από τους 20 ανθρώπους που πέθαναν αυτόν τον Ιούλιο από Covid-19, το 75% αυτών (δηλαδή οι 15 από τους 20) ήταν εμβολιασμένοι.

    https://www.zougla.gr/kosmos/article/israil-i-pragmatiki-ikona-gia-ta-emvolia

    Η δημοκρατική (μη χ.σω μέσα) Ελλάδα δεν ανακοινώνει τέτοια στοιχεία...Μόνο απειλεί και παραπληροφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ Η ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΛΙΝΑ Του κλαους Σουαμπ και της παρέας του.
    Προιόντα της ιδίας εταιρείας.
    Μουσκίδι είναι παναθεμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις