Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΑΤΑ ΑΔΕΙΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Ο άνθρωπος που αποκαλείται πρόεδρος, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, δεν έχει πατήσει ποτέ

στον πραγματικό Λευκό Οίκο. Αμέσως μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020, ο στρατός των ΗΠΑ ανέλαβε τον προσωρινό έλεγχο του Λευκού Οίκου εν μέσω ανησυχιών ότι ο Μπάιντεν και οι σύμμαχοί του στο Βαθύ Κράτος είχαν πράγματι κλέψει τις εκλογές.

Το βράδυ των εκλογών, καθώς ο επικεφαλής του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ  φάνηκε να εξαφανιζεται μαγικά, ο στρατός των ΗΠΑ ειχε αρχισει να ερευνά ήδη αναφορές για συμπαιγνία μεταξύ της εκστρατείας Μπάιντεν και της κινεζικής ομάδας πειρατείας Nakion, η οποία χρηματοδοτείται κρυφά από το PLA Το σκιώδες cyberwarfare group έχει ιστορικό παρεμβολών στις ξένες εκλογές και είναι ο κύριος παίκτης στον κυβερνοχώρο του PLA με την Ταϊβάν.

Ο στρατός έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν όχι μόνο γνώριζε, αλλά και ενθάρρυνε την εισβολή του Νάκιον στις μηχανές ψηφοφορίας Dominion. Το Dominion παρείχε εκλογικό εξοπλισμό και λογισμικό σε 28 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτειών μάχης όπου το  πλεονέκτημα του Trump μετατοπίστηκε υπέρ του Μπάιντεν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ενώ η Αμερική κοιμόταν, ο στρατός παρακολούθησε.

Στις 4 Νοεμβρίου, στις 5:00 π.μ., ο Τραμπ έλαβε ένα τηλεφώνημα από το μέλος του Ναυτικού Στρατηγο Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι κινέζοι σαμποτέρ είχαν διεισδύσει σε μηχανές ψηφοφορίας Dominion σε τουλάχιστον 6 πολιτείες. Ο στρατηγός Μπέργκερ είπε στον Τραμπ ότι ο στρατός απέτυχε να αποτρέψει την επίθεση επειδή «κάποιος στον εσωτερικό κυκλο» πάλεψε τις προσπάθειές του για να ανακτήσει τον έλεγχο του λογισμικού ψηφοφορίας. Όταν ο Τραμπ ζήτησε από τον Μπέργκερ να συμβουλευτεί τον Πρόεδρο των Γενικών Αρχηγών Προσωπικού Στρατηγού Μαρκ Α. Μίλεϊ, ο Μπέργκερ είπε ότι «κ. Πρόεδρε, δεν νομίζω ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Σας προτείνω να υπογράψετε αμέσως τον Νόμο περί εξέγερσης. "

Ο νόμος περί εξέγερσης του 1807, όταν θεσπιστεί, αντικαθιστά τον νόμο Posse Comitatus, του οποίου περιορίζει τις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στη χρήση ομοσπονδιακού στρατιωτικού προσωπικού για την επιβολή εσωτερικών πολιτικών υποθεσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Τρεις μέρες μετά τις εκλογές, καθώς οι ψεύτικες ψήφοι εξακολουθούσαν να υπολογίζονται, ο στρατηγός Μπέργκερ είπε στον Τραμπ ότι θα έκανε ό, τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την εγκατάσταση του Μπάιντεν ως προέδρου. Αλλά την 4η ημέρα σχεδόν κάθε μέσο ενημέρωσης, το μεγαλύτερο μέρος του συνεδρίου, και η φιλελεύθερη ελίτ ενέκριναν τον Μπάιντεν ως νικητή.

Παρά την παράνομη νίκη του, ο Μπάιντεν γνώρισε μια έκπληξη όταν έφτασε στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου. Αντί να πάρει έναν τελετουργικό χαιρετισμό, αυτός και η Καμάλα Χάρις εμποδιστηκαν από την Εθνική Φρουρά και τους Επιλεκτους του Ναυτικου των Η.Π.Α. Οι πεζοναύτες τους ενημέρωσαν ότι ο στρατός είχε αναλάβει τον έλεγχο του εκτελεστικού τμήματος και τους έδωσε εντολή να εγκαταλείψουν την περιοχή. Όταν η Χάρις είπε αντιδραστικα: "Πήγαινετε στην άκρη, ειμαστε ο Προεδρος και ο Αντιπροεδρος..." οι πεζοναυτες τους αγνοησαν και κλειδωσαν την πυλη...!!!
 

Αν και οι περισσότεροι στρατιωτικοί υποστήριξαν τον Τραμπ, ο Μπάιντεν είχε τους συμμάχους του - τις υπηρεσίες πληροφοριών, τη μυστική υπηρεσία και τα αντικρουόμενα στοιχεία του στρατού των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων μερικών υψηλού επιπέδου στρατηγών και θαυμαστών.


Υπαρχει η φημη αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώθει...μια αναφορά για μια σύντομη συμπλοκη που συνέβη αφού η Καμάλα Χάρις διέταξε τη Μυστική Υπηρεσία να εισβάλει στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με την έκθεση, δύο πράκτορες μυστικών υπηρεσιών σκοτώθηκαν και ένας πεζοναυτης τραυματίστηκε σοβαρά προτού οι δυνάμεις του Μπάιντεν απωθηθούν από το έδαφος.

Για να αποφευχθεί η ντροπή και να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της εξουσίας, το επιτελειο του Μπάιντεν επινόησε ενα φανταστικο σεναριο, υποστηριζόμενο από τους συμμάχους του στα μέσα ενημέρωσης, για να εξαπατήσει το αμερικανικό κοινό να πιστέψει ότι είχε κερδίσει δίκαιες εκλογές και είχε μετακομίσει στον Λευκό Οίκο σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Το κτήμα 300 τ.μ. της Ατλάντα του Inside Actor / Producer Tyler Perry βρίσκεται σε ένα τριώροφο αντίγραφο της κατοικίας του Προεδρου το οποίο αρχικά δημιούργησε ως σκηνικό για μια τηλεοπτική εκπομπή. Ο Πέρυ, ένας Δημοκρατικός που ενέκρινε τον Μπάιντεν και διοχέτευσε εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία του, επέτρεψε στον Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει τον πλαστό Λευκό Οίκο ως βάση λειτουργίας. 

Παρόλο που ο αναπαραγόμενος Λευκός Οίκος είναι χτισμένος σε κλίμακα 80%, στην τηλεόραση και στις εικόνες δεν διακρίνεται από τη λεωφόρο 1600 Pennsylvania. Ο Μπάιντεν και η Χάρις χρησιμοποιούσαν το φαξ για να προσποιηθούν την ηγεσία και να επιβάλουν Προεδρικα διαταγματα στο έθνος. Είναι από εκεί που η εγκληματίας γραμματέας του Μπάιντεν, Τζεν Ψάκη, παραδίδει καθημερινά ενημερωτικά δελτία τύπου και ο Μπάιντεν φιλοξενεί ξένους αξιωματούχους. Δυστυχώς, ολόκληρο το mainstream media, συμπεριλαμβανομένης της Fox News, τηρεί αυτή την ψευδαισθηση που διαπράττεται στο αμερικανικό κοινό.

Εν τω μεταξύ, ο πραγματικός Λευκός Οίκος ήταν σκοτεινός, προστατευμένος από τους καλύτερους του έθνους. Οι παρατηρητές του Stalwart και ακόμη και οι σύμμαχοι του Trump απέδειξαν ότι ο Λευκός Οίκος είναι άδειος. Τον Μάιο, ο σύμμαχος του Τραμπ και ο δικηγόρος Λιν Γουντ διεισδύσε με πέπλο μυστικότητας κρυμμένος μέσα στον Λευκό Οίκο για να αποδείξει ότι ούτε ο Μπάιντεν ούτε κανένα μέλος του προεδρικού προσωπικού κατοικούσε. Αντ 'αυτού, οι φωτογραφίες του Τραμπ εξακολουθούσαν να κοσμούν τη Δυτική Πτέρυγα και χαρτιά που φέρουν την υπογραφή του εξακολουθούν να κάθονται στο Προεδρικο οβαλ γραφειο.


Εχει ακουστει από πηγές τόσο στον στρατό όσο και στον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο Λευκός Οίκος διατηρείται για τον κατάλληλο κάτοχό του, τον Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η επιστροφή είναι επικείμενη.













ΠΗΓΗ










Σχόλια

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΟΜ.
    BQQM.
    ΑΦΟΥ ΈΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ,CNN,ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΓΡΑΨΕ ,ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΥ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ HUMOROUSMATHEMATICS.COM.
    ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣ Ή ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ.
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ;
    ΕΕΜ ΤΙ ΑΛΛΟ ;
    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΥΤΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΠΑΠΑΛΑ ΜΕΤΑ.ΟΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να βγεις αληθινός.

      Η εντατικοποίηση όμως των εμβολιασμών και των σχετικών με τους εμβολιασμούς μέτρων και νόμων δεν είναι καλός οιωνός για την εξέλιξη των πραγμάτων.

      Εξάλλου κι ο ίδιος ο Τραμπ ως Πρόεδρος χρηματοδότησε τις φαρμακευτικές για τις έρευνες που έκαναν για τα εμβόλια και μετά με δηλώσεις του υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την ολοκλήρωση των δοκιμών τους.

      Αργότερα ως απλός πολίτης προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, αφού δήλωσε ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί. Και επαίνεσε τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος για την έγκρισή του εμβολίου.

      https://www.lifo.gr/now/world/o-tramp-protrepei-toys-amerikanoys-na-emboliastoyn

      Διαγραφή
  3. 24 Ιουλίου σήμερα και περιμένουμε την επανεμφάνιση Τραμπ. Η τελευταία ημερομηνία που δόθηκε είναι η 15η Αυγούστου. Από πέρυσι περιμέναμε την 3η Νοεμβρίου, την 16η Δεκεμβρίου, την 6η Ιανουαρίου, την 20η Ιανουαρίου, την 16η Μαρτίου αν θυμάμαι καλά, την 4η Ιουλίου. Ο Αριστόμαχος έχει γράψει οτι μέσα στο 2021 θα έχουν τελειώσει όλα. Ως τώρα όμως τα βρωμερά τους σχέδια προχωράνε ανεμπόδιστα. Περνώντας ο δεκαπενταύγουστος υποθέτω οτι θα δοθεί άλλη ημερομηνία για τον Τραμπ. Η επιχείρηση γενοκτονία όμως προχωρά και γιγαντώνεται. Εύχομαι όταν θα επανεμφανιστεί ο σωτήρας Τραμπ, να έχουν μείνει άνθρωποι αμπόλιαστοι και ζωντανοί.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρίμνηστε, τα υπό του Αριστομάχου λεχθέντα αποτελούν για σένα θέσφατον;

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά!

      Διαγραφή
    3. Το παραπάνω σχόλιό μου (=Πολύ σωστά!) απευθυνόταν στον Αρίμνηστο, ξέχασα να γράψω τ' όνομά του.

      Διαγραφή
  4. οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνώνυμε 12:28 εννοείται οτι δεν βασίζομαι στα λεγόμενά του, ωστόσο δεν μπορώ να απορρίψω και οτι λέει. Τουλάχιστον μέχρι 31/12/2021.
    Ωστόσο οι ημέρες περνάνε δίχως να συμβαίνει κάτι καλό.
    Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τέλος του έτους να είμαστε καλά πρώτα...

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να περιμένουμε και μέχρι το 2024, που ξαναγίνονται εκλογές, Αρίμνηστε;;;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις