Ἡ Ἰσπανική χωροφυλακή ἀνακοίνωσε πώς ΔΕΝ τηρεῖ τά μέτρα τοῦ δικτατορο-κορωναϊοῦ!

https://kaiomenivatos.blogspot.com/ 

Ευχαριστούμε τον αδελφό Κωνσταντίνο Μαδιά   καθηγητή Ισπανικών για την ενημέρωση.

Ἡ Χωροφυλακὴ ἀνεκοίνωσε πὼς δὲ δέχεται πλέον τὴν ἐφαρμογὴν τῶν ἀντισυνταγματικῶν μέτρων (προσωπίδα, ἐγκλεισμοί, ἐμβόλια κλπ) ὃπερ σημαίνει ὃτι συντάσσονται ἐναντίον τῆς ἀστυνομίας ἡ ὁποία ἔμεινε μόνη της! 
 
"¡Nos negamos a acatar las órdenes por no cumplir el principio de imparcialidad y legalidad!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Muy buena noticia!

    Felicitaciones hermanos espanoles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει ο Κόσμος να γίνει ο Εφιάλτης όλων αυτών των Διεφθαρμένων !!!
    …Να Ξεσηκωθεί !!! …Να Τρομοκρατήσει τους Τρομοκράτες !!!
    …Να Γίνει ο Κυρίαρχος ΛΑΟΣ απέναντι στα Τρωκτικά τού Φασισμού !!!

    Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα σε όλους αυτούς, οι οποίοι θα βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν και επιθυμία είναι να είναι το σύνολο του λαού …Το σύνολο ενός λαού, το οποίο προδόθηκε και μάτωσε εξαιτίας αυτών των κτηνών …Το σύνολο ενός λαού, ο οποίος φτωχοποιήθηκε στον απόλυτο βαθμό, για να πλουτίσουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που τον κυβερνούν. Αυτό θα είναι το τέλος όλων των παιχνιδιών τής Μεταπολίτευσης. Πρέπει να ξέρεις πότε τρομάζουν τα τρωκτικά τού «γενιτσαρισμού» —σαν τον Γεωργιάδη ή τον Βορίδη—. Πρέπει να ξέρεις πώς να βάζεις στο «περιθώριο» φασιστικά κουμμούνια σαν τον Τσίπρα ή την Ακρίτα. Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, ώστε να υποσχεθείς σε κάποιους απ’ αυτούς παντοτινή φυλάκιση για Εσχάτη Προδοσία …Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες …Απειλείστε τους δοσίλογους …Βγείτε στους δρόμους και διαδηλώστε για την κατάργηση των νόμων που προστατεύουν τη διαφθορά …Διαδηλώστε, για να χάσουν τη νομική «προστασία» τους οι προδότες …Απαιτείστε την παραδειγματική τιμωρία αυτών, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον πλουτισμό τους !!! …Ο εμβολιασμός είναι η ΑΦΟΡΜΗ και ΟΧΙ η ΑΙΤΙΑ ενός πολέμου που μόλις ξεκίνησε, και τον οποίο πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσει ο ελληνικός λαός, εάν θέλει να ελπίζει στην επιβίωσή του.

    …Μόνον έτσι θα σωθεί η πατρίδα μας !!!…
    …Μόνον έτσι θα πάψει ν’ αποτελεί Προτεκτοράτο και θα ξαναγίνει ελεύθερο κράτος !!!
    Από τα «αιτήματα», που εκφράζονται πάνω στα Πανό, στέλνονται τα «σήματα» στους κρατούντες !!!
    Αν αυτά τα «αιτήματα» δεν καταφέρνουν να ενώσουν τον λαό, τότε η «επανάσταση» έχει αποτύχει εν τη γενέση της, γιατί δίνεται μία κρίσιμη κοινωνική μάζα στους διεφθαρμένους πολιτικούς, για να τη διαχειριστούν υπέρ τους και να σώσουν τα τομάρια τους …Για το «καλό» μας …Για να μην διχαστούμε ξανά …Για να μην γίνει δήθεν ένας νέος «εμφύλιος». Θα μας υπόσχονται να μας σώσουν από τον διχασμό αυτοί, οι οποίοι μάς διχάζουν, για να σωθούν οι ίδιοι. Αυτόν τον διχασμό πρέπει να τον αποφύγει ο ελληνικός λαός !!! …Ο διχασμός, που κάποτε έγινε Εμφύλιος, κάποτε τους έσωσε, και εκεί θα ποντάρουν για να σωθούν και σήμερα !!! …Μία φορά διεφθαρμένοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, για πάντα ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!
    *****************************************************
    Τι προτείνουμε ως «συνθήματα-μηνύματα»;
    ******************************************************
    Κατ’ αρχήν τα μηνύματα να είναι απλά και να στέλνουν ξεκάθαρο «μήνυμα» προς τους διεφθαρμένους κυβερνώντες …Να μην είναι διφορούμενα και προκαλούν σύγχυση …Να είναι ηθικά και κυρίως ελληνικά …Να στοχεύουν δηλαδή στα προβλήματα που προκλήθηκαν από τους προδότες στον ελληνικό λαό και το ελληνικό κράτος.
    για συνέχεια εδώ...το στέλνουμε παντού
    https://traianou.gr/.../%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις