Αποκάλυψη! Ομπάμα και Μπάιντεν λειτουργούσαν κάτω από την ομπρέλα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών! Θα πέσει άγριο ξύλο στις ΗΠΑ

 https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2020-08-13/omaba-biden.jpg?itok=lC9VOdsL 

Λέγαμε ότι το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα, είναι ελεγχόμενο και υποχείριο της Γερμανίας. Τονίσαμε με έμφαση, ότι

οι Αμερικανοί πατριώτες, θα αντεπιτεθούν στο γερμανικό παράγοντα και στους Κινέζους. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι φυσικά από τον κόσμο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και δείχνουν πόσο βαθιά είναι μπλεγμένοι ο Μπαράκ Ομπάμα και ο κοιμισμένος Τζο, με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Το παρακάτω λοιπόν, ρεπορτάζ του iOTW report.com είναι εξόχως διαφωτιστικό για το δρώμενο και τις έρευνες που σχετίζονται με το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν και τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσε η «Αγία» οικογένεια της Αμερικής, για να κάνει τις βρωμοδουλειές της με τους Γερμανούς και τους Κινέζους. Για άλλη μία φορά, ας πάρουν ορισμένοι στην Ελλάδα το μήνυμα ότι, όταν το The Flag Report αναφέρει και αποκαλύπτει κάτι, δεν το κάνει καθόλου τυχαία, ούτε φυσικά διαβάζει κρυστάλλινη σφαίρα.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι:

«Το “ινκόγκνιτο” όνομα του Joe Biden ήταν Peter Henderson και όχι ROBIN WARE.

Αυτό το άρθρο έχει σταλεί στον εκπρόσωπο μου στο Κογκρέσο. Προτρέπω κάθε Αμερικανό να κάνει το ίδιο και να απαιτήσει έρευνα σχετικά με τη χρήση από την κυβέρνηση Ομπάμα και τη “διοίκηση” Μπάιντεν των ΞΕΝΩΝ ISP μη ασφαλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατά την επικοινωνία και τη μετάδοση πληροφοριών με επίσημη ιδιότητα. Είναι ευρέως γνωστό ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησαν είχε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ από τη Γερμανικη υπηρεσία πληροφοριών, και εξακολουθούσαν να τη χρησιμοποιούν.

Γιατί; Για να αποφύγουν τον εντοπισμό από την NSA.

Για να καταλάβετε την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν και τον τρόπο λειτουργίας της, πρέπει να τη δείτε μέσα από το πρίσμα ενός εισαγγελέα RICO/ερευνητή οικονομικής εγκληματολογίας με μια δόση από ένα πράκτορα της Κοινότητας Πληροφοριών. Η Robin Ware, το κωδικό όνομα που υποτίθεται ότι είναι σοκαριστικό, δεν είναι σοκαριστικό. Ήταν ένα φρούτο που δεν έπεφτε στα χέρια μας. Γνωρίζαμε αυτό το όνομα μέσα σε 24 ώρες από την πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Χάντερ. Δεν ήταν τόσο σημαντικό.

Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί επιχειρηματικές συναλλαγές με ξένες κυβερνήσεις, εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί με τον Μπαράκ Ομπάμα και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες των γιων του, καθώς και ξένους αξιωματούχους και πράκτορες που πιθανώς είχαν άλλες σχέσεις με τον αντιπρόεδρο Biden εκτος της ιδιότητάς του ως αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μεγαλύτερη ανησυχία που πρέπει να έχει κάθε Αμερικανός είναι ότι ο Μπάιντεν και το επιτελείο του δεν χρησιμοποίησαν επίσημους διαύλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνούν για εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναντήσεις, πολιτικές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η χρήση ανεπίσημων και μη ασφαλών τρόπων επικοινωνίας σημαίνει ρήγμα όσον αφορά την Εθνική Ασφάλεια, αλλά περισσότερο όσον αφορά τις ανήθικες – κάτω από το τραπέζι – ακροβασίες. Το πιο απίστευτο είναι το είδος της Υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται. Το GMX mail το οποίο είναι ευρέως γνωστό ότι είναι το “προαύλιο των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών” σε όλη την κυκλοφορία στον κυβερνοχώρο, ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν και ο “Πρόεδρος” Μπάιντεν ως ένα incognito email το οποίο σήμαινε ότι απέφευγε τον εντοπισμό της επικοινωνίας. Ως πρόεδρος ή αντιπρόεδρος, δεν έχεις ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, έχεις διακριτικότητα. Ως Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος, εκπροσωπείτε το έθνος μας, και ως εκ τούτου κάθε φορά που κλάνετε, στέλνετε μήνυμα, έχετε λόξιγκα ή καταπίνετε, παρακολουθείται ή καταγράφεται.

Δεν ήταν τεράστιο θέμα ότι η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιούσε τον ιδιωτικό της διακομιστή για να επικοινωνεί; Πώς ξέρετε ότι ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν δεν διαβίβασε απόρρητες πληροφορίες χρησιμοποιώντας έναν Γερμανικό διακομιστή; Δεν το ξέρετε – Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι αυτό που έχουμε εμείς στη διάθεσή μας, και δεν είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ωραία και σωστά όλ' αυτά για τον Ομπάμα, τη Κίλαρυ και τον Μπάιντεν κι αν δεν τα ξέραμε, θα μπορούσαμε να τα φανταστούμε.
    Ας πούμε όμως και κάποια πράγματα για τον Τραμπ.

    Κλείνουμε σε λίγες μέρες 9 μήνες μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει (από τους ελπιδέμπορους) γύρω στις 6-7 ημερομηνίες-ορόσημα για ανατροπή των πραγμάτων και σε όλες αυτές τις ημερομηνίες δεν συνέβη τίποτα απολύτως. Σκέτη απογοήτευση.

    Ας ξαναδούμε λοιπόν κάποια γεγονότα και όχι τις φήμες.

    1) Ο Τραμπ ήξερε ότι θα υποστεί ευρεία νοθεία, αλλά δεν μπόρεσε να την αποτρέψει.
    Οι ελπιδέμποροι βέβαια λένε ότι μπορούσε να αποτρέψει τη νοθεία, αλλά δεν το έκανε, γιατί ήθελε να αποκαλύψει στα μάτια του λαού του τους συνωμότες και έτσι ο λαός να αφυπνισθεί.
    Τώρα λοιπόν μετά από 9 μήνες από τις εκλογές, πώς έχει αφυπνιστεί ένας λαός που έτρεξε να εμβολιαστεί ; Ας μας το εξηγήσουν αυτοί που διέρρεαν τις φήμες.
    Είναι πιο αφυπνισμένος τώρα ο αμερικάνικος λαός ή είναι πιο μπερδεμένος ;
    Δεν θα ήταν καλύτερα εδώ και καιρό να ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλη την Ανθρωπότητα ;;;
    Η όποια αφύπνιση του αμερικάνικου λαού δεν θα ήταν μεγαλύτερη με τον Τραμπ ως Πρόεδρο;;;

    Την ίδια ώρα η εσωτερική οικονομία των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει. Καλύτερα να είναι κάποιος άνεργος εκεί και να παίρνει το επίδομα, παρά ελεύθερος επαγγελματίας. Η μεσαία τάξη έχει καταστραφεί οικονομικά.

    2) Η εντατικοποίηση των εμβολιασμών και των σχετικών με τους εμβολιασμούς μέτρων και νόμων δεν είναι καλός οιωνός για την εξέλιξη των πραγμάτων.
    Εξάλλου κι ο ίδιος ο Τραμπ ως Πρόεδρος χρηματοδότησε τις φαρμακευτικές για τις έρευνες που έκαναν για τα εμβόλια και μετά με δηλώσεις του υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την ολοκλήρωση των δοκιμών τους.

    Αργότερα ως απλός πολίτης προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, αφού δήλωσε ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί. Και επαίνεσε τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος για την έγκρισή του εμβολίου.

    https://www.lifo.gr/now/world/o-tramp-protrepei-toys-amerikanoys-na-emboliastoyn

    3) Ο Τραμπ ήταν Πρόεδρος για 4 χρόνια, όμως δεν άγγιξε στη θέση του τον εγκληματία Φάουτσι. Τώρα κατάλαβε με τι άνθρωπο είχε να κάνει ;; Τότε δεν διέθετε την απαραίτητη αντίληψη για έναν τσαρλατάνο με βεβαρημένο μάλιστα παρελθόν ;

    4) Ο Τραμπ επέλεξε για Αντιπρόεδρο τον Πεν, ο οποίος τον πούλησε στη συνεδρίαση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν : Είτε δεν είναι ικανός να επιλέγει συνεργάτες, είτε του επεβλήθη (από κάποιους) ως Αντιπρόεδρος ο Πεν. Και το ένα και το άλλο δεν τον τιμούν ως Πρόεδρο.

    5) Ο Τραμπ στη θητεία του επέλεξε 3 νέα μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου και μαζί με τα παλιά μέλη θεωρείτο ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είχαν τη πλειοψηφία σ' αυτό με 6-3 (σύνολο 9 μέλη). Όμως το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε τη προσφυγή του Τέξας για τη νοθεία (πιο σωστά ούτε καν δέχτηκε να τη συζητήσει). Τι τρέχει εδώ πέρα; Συμπαιγνία; Δούλεμα; Προδοσία; Ανικανότητα επιλογής στελεχών;

    6) Κατά την 6η Ιανουαρίου που γινόταν η συνεδρίαση στο Καπιτώλιο για την εκλογή νέου Προέδρου, ο Τραμπ μίλησε στο κοινό του σε συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον. Στο τέλος της ομιλίας του προέτρεψε τους συγκεντρωθέντες να κινηθούν προς το Καπιτώλιο, βέβαια δεν τους είπε να μπουν μέσα στο Καπιτώλιο (το άκουσα με τα αυτιά μου, την έβλεπα ζωντανά την ομιλία αυτή). Εκεί είχε στηθεί παγίδα από τη Καμπάλ και το FBI (θυμάμαι αυτούς τους ίδιους τους αστυνομικούς να ανοίγουν δρόμο και να οδηγούν τους συγκεντρωθέντες στο εσωτερικό του Καπιτωλίου) με τα γνωστά επακόλουθα. Έτσι οι Πατριώτες, ενώ είχαν το δίκιο με το μέρος τους (λόγω της νοθείας) και ήταν σε αναβρασμό, βρέθηκαν κατηγορούμενοι και πέρασαν σε θέση άμυνας. Γιατί λοιπόν ο Τραμπ διοργάνωσε αυτή τη συγκέντρωση και στο τέλος προέτρεψε τους συγκεντρωθέντες να πάνε στο Καπιτώλιο, αφού δεν μπορούσε να τους ελέγξει ; Δεν είχε πάρει μυρωδιά τι του ετοίμαζαν ; Κι έτσι βρήκαν την ευκαιρία Γερουσία και Βουλή κι εξέλεξαν τον Μπάιντεν Πρόεδρο άρον-άρον με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλο ένα λάθος αυτό του Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια

    Μ' αυτά και μ' αυτά έγινε η μεταβίβαση εξουσίας στον Μπάιντεν ομαλά κι αναίμακτα, την ίδια ώρα που οι Πατριώτες των ΗΠΑ έβραζαν και μάλιστα πολλοί απ' αυτούς ήταν οπλισμένοι και έτοιμοι για όλα.

    Και μετά ανέλαβαν οι ελπιδέμποροι να ναρκώσουν τους Πατριώτες με προσδοκίες, οι οποίοι Πατριώτες απλά περίμεναν και περίμεναν και περίμεναν...όπως περιμένει ακόμα και όλη η υγιής Ανθρωπότητα.

    Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα και όχι φήμες και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.
    Ακόμα κι αν έχουμε μια κάποια ευτυχή κατάληξη, τα παραπάνω αποτελούν γεγονότα και ζητούν απαντήσεις. Οι μισοί Αμερικάνοι είναι ήδη εμβολιασμένοι με άγνωστες συνέπειες για την υγεία τους και αρκετούς ήδη νεκρούς ή ασθενείς.

    Από την άλλη είναι σχεδόν προφανές ότι ο Στρατός έχει αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο στη εποχή Μπάιντεν. Στον Στρατό ίσως μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι στο μέλλον.

    Κατά τη γνώμη μου ο Τραμπ ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ίσως πάλι η Καμπάλ να είναι τόσο πανίσχυρη, που να τον εκβίασε και να τον έθεσε σε αδράνεια. Στη διάρκεια της προεδρίας του ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, όπως την ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ 911. Μόνον λόγια, όμορφα λόγια στις ομιλίες του και στα τουιταρίσματά του. Παρέδωσε την εξουσία, ενώ ήταν Πρόεδρος και τώρα περιμένει από τις επανακαταμετρήσεις και κάποιους δικαστάκους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα.

    Και κάτι από το παρελθόν του Τραμπ : Ο Τραμπ έχει χρεωκοπήσει 6 φορές και πάντα τον έσωναν οι Εβραίοι τσιφούτηδες τραπεζίτες της Jew York, όπου πέρασε τη ζωή του.

    Τώρα λένε θα φτιάξει δικό του κόμμα για τις εκλογές του 2024. Ναι, εντάξει παιδιά, υπέστη νοθεία ως Πρόεδρος με τις μυστικές υπηρεσίες και τον Στρατό στη διάθεσή του και κάποιοι πιστεύουν ότι θα αποφύγει τη νοθεία ως απλός υποψήφιος; Και με 10-15 εκατομμύρια νέους ψηφοφόρους (λάθρο) το 2024, που φυσικά θα ψηφίσουν δημοκρατικούς. (Αν ποτέ γίνουν ξανά εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά και παντού).

    Ο Τραμπ με την συμπεριφορά του έκαψε το χαρτί του πατριωτισμού στις ΗΠΑ. Αυτό ήταν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του.

    Τι έκανε όσο ήταν Πρόεδρος; Γιατί δεν βγήκε έστω και φεύγοντας να μας πει ποιος κάνει κουμάντο στον πλανήτη; Γιατί δεν βγαίνει ΤΩΡΑ να αποκαλύψει ποιοι του έσκαψαν τον λάκκο; Ως τέως Πρόεδρος ξέρει όλα τα μυστικά πρωτόκολλα.
    -------------------------------------------------
    Όλ' αυτά που έγραψα, τα είχα μέσα μου για μήνες. Τα έγραψα κι ησύχασα. Χέστηκα κι αν λέω βλακείες και βγω ψεύτης. Τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ ; Μακάρι να βγω ψεύτης στο φινάλε. Η Ανθρωπότητα είναι το ζήτημα κι αυτή βρίσκεται σε μια πάρα πάρα πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας της.

    Όποιος διαφωνεί με αυτές τις σκέψεις, ας μας πει τη γνώμη του τώρα. Αλλά όχι στο στυλ "κάτσε να περιμένουμε λίγο ακόμα, για να κρίνουμε". 9 μήνες κάναμε υπομονή, γεννήσαμε πλέον.

    Και πες ότι ο Τραμπ με τη βοήθεια του Στρατού ανακτά την εξουσία στις ΗΠΑ. Με δεδομένο ότι ο Τραμπ είναι υπέρμαχος των εμβολίων, εδώ στην Ελλάδα τι κάνουμε ; Το θέμα μας δεν είναι Τραμπ ή Μπάιντεν, αλλά οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που αντιμετωπίζουμε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΠΑ ΜΙ. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΏΜΕ ΔΟΎΛΕΜΑ. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Να ξεκαθαρίσω και κάτι, μη και παρεξηγηθούν κάποια γραφόμενά μου.
    Στους ελπιδέμπορους ΔΕΝ περιλαμβάνω τον Συνωμοσιολόγο.
    Ο άνθρωπος αναδημοσιεύει τα πάντα και καλά κάνει και τον ευχαριστούμε.
    Έχει την αγωνία του για τις εξελίξεις, όπως όλοι μας, αλλά δεν υπηρετεί καμιά κρυφή ατζέντα.

    Επίσης για τον οικοδεσπότη μας να πω, ότι έχω αφήσει εκατοντάδες σχόλια και δεν μου έχει διαγράψει ούτε ένα, ακόμα κι αν κάποια απ' αυτά έρχονταν σε σύγκρουση με κάποια πιστεύω του. Είναι τίμιος παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχολια δεν δημοσιευονται με κριτηριο τα δικα μου πιστευω....εφοσον ειναι κοσμια και πληρουν τις απλες προυποθεσεις που εχω αναφερει πολακις θα συνεχιζουν να δημοσιευονται...

      Διαγραφή
  4. Kapa Mi,προσυπογράφω τα λεγόμενά σου!Οι ίδιες απορίες τριβελίζουν και το δικό μου μυαλό εδώ και καιρό!Τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν μετά τις εκλογές δεν συνάδουν με το προβαλλόμενο από τα συμβατικά αλλά και κυρίως εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης προφίλ του Τραμπ!Η πραγματικότητα και όσα ζούμε ενισχύουν την πεποίθησή μου ότι ο Τραμπ ήταν και είναι ένας ελεγχόμενα διαφωνών!Μακάρι να διαψευστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kapa Mi με έχεις καλύψει απόλυτα!!
    Με όπλο σου την κοινή λογική κατέρριψες με επιχειρήματα τον νεομύθο Τραμπ όπως και τους ελπιδέμπορους.
    Τα συγχαρητήριά μου και στον συνομωσιολόγο που αποδεικνύει οτι το μπλογκ του είναι δημοκρατικό όταν τα σχόλια είναι ευπρεπή.
    👍

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβληματισμό έθεσα, φίλε, για το τι έγινε τους τελευταίους μήνες και το πού βρισκόμαστε τώρα.
      Δεν έκανα προβλέψεις για το μέλλον, για το οποίο δεν έχω ιδέα.
      Απλά δεν άντεχα να λένε κάποιοι, ότι όλα βαίνουν καλώς και μην ανησυχείτε και καθείστε άνετα στον καναπέ σας και απολαύστε τις στιγμές, τη στιγμή που η ζωή μας (και στις ΗΠΑ και εδώ και παντού) έχει γίνει εφιαλτική σχεδόν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις