ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ - Μην τους φοβάστε! Αυτοί φοβούνται περισσότερο!

 

Πλειάδα διεθνών Κανόνων, το Σύνταγμα της Ελλάδας, η υπ αρ 953/21 οδηγία της  ΕΕ, ο ν.3418/05, η εργατική νομοθεσία, ο Κώδικας

δημοσίων υπαλλήλων, ο Κώδικας δημοτικών υπαλλήλων, ο αντιρατσιστικος νομος και γενικά η νομοθεσία), απαγορεύουν τις διακρίσεις που μια ομάδα "φασιστών από κούνια" προωθούν σε βάρος του λαού μας.

Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για να αποκηρύξεις αυτά τα νομικά εξαμβλώματα. Αρκεί να είσαι ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος, να έχεις προσωπική και οικογενειακή αγωγή, και ευπρέπεια. Να είσαι ο άνθρωπος που, όπως λέει ο Αργεντινός ποιητής Οράτιος Γκαρανί ( Horatio Quarany), αγαπάει αγαπώντας!

Με άλλα λόγια να μην είσαι απρεπής, ανάγωγος, μισερός, ανέραστος, να μην είσαι Μητσοτάκης, Βορίδης.

Ετοιμάζουν νόμο, λέει, που θα επιτρέπει τις απολύσεις για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και τα πειθαρχικά για τους δημοσίους, που δεν στέργουν στους εκβιασμούς του κ. Μητσοτάκη. Αυτούς τους οποίους ανέχονται, για ευνόητους λόγους ,μέχρι στιγμής και σιωπούν τα κόμματα της "Αριστεράς" της Βουλής, καθώς και τα κόμματα της εκτός Κοινοβουλίου ορφανεμένης  Αριστεράς. Για το ΚΙΝΑΛ, δεν κάνω κουβέντα, καθώς μοιάζει με τον ψωριάρη κύνα που περιμένει έξω από την ψησταριά τα αποφάγια.

Τέτοια μούτρα, τέτοιοι νόμοι.!

Τέτοιοι νόμοι «κονομήθηκαν» και μετά τον Εμφύλιο και την περίοδο της Χούντας και την περίοδο της "Καραμανλοκρατίας".Είναι αλήθεια πως τέτοια εξαμβλώματα συνηθίζονταν την ναζιστική περίοδο, στις "Μπανανίες", σε καθεστώτα τύπου Βόρειας και Νότιας Κορέας. Τέτοιοι νόμοι δεν είναι νόμοι κι αυτό ισχύει, ασχέτως των αποφάσεων της δικαιοσύνης, η οποία συνηθίζει να "κάθεται" παντού και κατά τούτο μοιάζει με τη μύγα!

Μην τους φοβάστε!..Αυτοί περισσότερο φοβούνται, γι αυτό στήνουν τέτοιες νομικές ανοησίες. Πιο πολύ από δαύτους περιφρονητέοι  οι νομικοί τους σύμβουλοι, που ξέρουν γράμματα και παρά ταύτα, βυσσοδομούν  στο σκοτάδι σε βάρος της νομικής σκέψης.

Μην τους φοβάστε! Αυτοί φοβούνται περισσότερο!

Ετοιμαστείτε από τώρα. Υπάρχουν τα νομικά επιχειρήματα και θα χρησιμοποιηθούν.

Θα μου πείτε "σε ποια δικαιοσύνη;"

Απαντώ: σε αυτήν που έχουμε. Δεν έχουμε, προς το παρόν, άλλη. Αυτήν, λοιπόν, θα πιέζουμε να κάνει το καθήκον της. Τώρα που οι εκπρόσωποι της θα βρεθούν ενώπιον της ανθρώπινης δυστυχίας, ενώπιον του φασισμού, άρα ενώπιον του εαυτού τους. Και έτσι ή θα αντικρύσουν το πρόσωπό τους με περηφάνια , ή θα μαζέψουν σάλιο να φτύσουν τα μούτρα τους..

 

 

 

 

 Γράφει ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος, Μάχιμος Δικηγόρος και Λογοτέχνης

 

 

Σχόλια

  1. https://www.youtube.com/watch?v=dxi-HP_Wt6A&ab_channel=paybacktime2
    διαδωστε! Ολοι οι Ελληνες ενωμενοι να τους πεταξουμε απο πανω μας.
    Να δικαστουν για εγκληματα ,να δικαστουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    Θελουν να μας εξαφανίσουν.Ολοι ενωμενοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι μια γροθια..μια κλωτσια μας ειναι και τελειωσαν.
    Εμεις ειμαστε ο κυριαρχος λαος. Εμεις δινουμε τις εντολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν χάσεις τη ψυχή σου, μετά η ζωή σου είναι άδεια, κενή.
    Και αυτό που κυριαρχεί μετά είναι ο φόβος του ΧΑΡΟΝΤΑ.
    Αξιολύπητα τιποτένια ανθρωπάκια, πολιτικοί, δικαστικοί, δημοσιογράφοι κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις