Ο Φ.Βόβολης τους κέρδισε σήμερα μέσα στην έδρα τους. Γιόρτασαν επέτειο της «Δημοκρατίας» περιφρουρούμενοι από τα ΜΑΤ!

Ο Φ.Βόβολης τους κέρδισε σήμερα μέσα στην έδρα τους. Γιόρτασαν επέτειο της « Δημοκρατίας» περιφρουρούμενοι από τα ΜΑΤ! | The Flag Report 

Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ιούλιος είναι μήνας αδειών, ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν και πολύ και ότι ο κόσμος βρέθηκε

πριν από λίγες ημέρες πάλι σε πορεία διαμαρτυρίας, τότε, η σημερινή συγκέντρωση, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως μεγαλειώδης!

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά και να ζητήσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα και την Ελευθερία τους από ένα κοινοπρακτικό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Το πάθος και ο παλμός, υπερπερίσσευαν στην σημερινή συγκέντρωση. Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι του μόχθου και του ελληνικού φιλότιμου, όρθωσαν το ανάστημά τους και ένωσαν τις φωνές τους κατά των ανδρείκελων που έχουν μαζευτεί απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο, για να γιορτάσουν το φαγοπότι τους επί 47χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού.

Από πολιτική άποψη κρίνοντας το σημερινό αποτέλεσμα της συγκέντρωσης, ο Φαίδων Βόβολης μαζί με τον λαό, πέτυχαν σε επικοινωνιακό και σημειολογικό επίπεδο, μία υποστρατηγική νίκη. Στα πηγαδάκια στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου απόψε, το θέμα συζήτησης θα είναι η σημερινή συγκέντρωση, οι αρνητικές δημοσκοπήσεις και η καταγεγραμμένη αντίδραση του κόσμου στα σχέδιά τους.

Να είστε βέβαιοι. Η αποψινή βραδιά, δεν είναι από τις πιο ευχάριστες επετείους που έχει ζήσει η διακομματική κλίκα που κυβερνά τον τόπο.

Είναι αιφνιδιασμένοι και φοβισμένοι. Δε ξέρουν τι θα βγει μέσα από το Κουτί της Πανδώρας, το οποίο άνοιξαν με τα άχρηστα και καταστροφικά lockdown και τις υποχρεωτικότητες.

Θα δουν, από τον Σεπτέμβριο και μετά…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μην αρχισετε τωρα να λετε οτι στηριζω τον Βοβολη.Στηριζω οποιον κανει τη δουλεια και σε αυτη την περιπτωση τη δουλεια την εκανε αυτος.Οι αλλοι που ηταν...?

Οπως ειχε πει και ο Κινεζος  Ντενγκ Σιάο-Πινγκ 

 "Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια." και τα ποντικια ειναι ετοιμα να πιαστουν...













ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Κωνσταντινε είσαι μαγκας και καραμπουζουκλης ρε μπαγάσα...να σκάσουν οι οχτροι...εγώ τον έχω κράξει τον Φαίδων γιατί είμαι και φυσιογνωμιστής κατά τάλλα είναι ΠΟΛΥ σημαντικό που συμμετέχουμε στο παγκόσμιο κίνημα αφύπνισης μαζί με Ιταλία Γαλλία Αυστραλία Αμερική
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν δέν επεξαν μπαχαλακιδες πέτρες και ΜΑΤ τότε είναι συστεμικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βόβολης να μην ξεχνάμε είναι ο πρώτος γιατρός που μίλησε για τον κορωνιό προ της πρώτης καραντίνας ακόμη. Επίσης κάλεσε τους πάντες εκεί στον δρόμο. Δεν πήγε κανείς από οτι γνωρίζω.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς ξυπνάμε. Ίσως μας αφήσουν να επαναστατήσουμε... Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω όμως. Ασελγουν στο μέλλον μας και πρεπει τιμωρηθούν για την αλαζονία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μοναδική πορεία που θα έχει 1 εκ κόσμο θα είναι μετά τις διακοπές... Και πριν αγγίξουν τα παιδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα παιδιά μας δεν θα έχει πορεία φίλε…ετοιμαστείτε για το βουνό!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις