ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ανθρωπόκαινος εποχή: οι συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας | Η Εφημερίδα  των Συντακτών 

Αγαπητέ Συνωοσιολόγε


Αυτό που βλέπω με σχεδόν τους μισούς Έλληνες εμβολιασμένους, (και πιθανόν μέχρι να σταματήσουν να φτάσουμε τα 3/4)  είναι μια γενοκτονία ή βιολογική κρίση που παρόμοιά της δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ποτέ στην γνωστή ιστορία. 

Αυτό μου θύμησε ένα κείμενο που είχα διαβάσει πρίν πολλά χρόνια που μιλούσε για τις 5 βιολογικές κρίσεις που έλαβαν  χώρα στο παρελθόν και που κάθε μία  είχε σαν αποτέλεσμα τον αφανισμό του 75% του πληθυσμού του πλανήτη. 

Έψαξα στα αρχεία μου και βρήκα αυτό το κείμενο. Το κέιμενο προέρχεται από ένα βιβλίο που δεν νομίζω ότι μπορεί πιά να βρεί κανείς, το "Εξωγήινες Παρεμβάσεις στη Γη μας" του Κύρωνα Βάτη https://www.politeianet.gr/books/9789608659322-battis-kuron-kathedra-sumpantikes-upagoreutikes-katagrafes-tetartos-tomos-127599

 
Δεν ξέρω αν τώρα βιώνουμε την 6η βιολογική κρίση  πάντως έχει ενδιαφέρον να το διαβάσει κανείς ς στις 7 αυτές σελίδες περιγράφεται η δραματική ιστορία του πλανήτη από την εποχή του Αδάμ μέχρι σήμερα. Επίσης αυτά που γράφει συμφωνούνε απόλυτα με πληροφορίες  από άλλες πηγές (όπως από τα χάλκινα βιβλία του Λιακόπουλου τα οποία από όσο γνωρίζω προέρχονται απο  βιβλιοθήκη Μονής του Αγίου Όρους)

Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να το δημοσιεύσεις.











 

 

 

E-mail Αναγνωστη 

Σχόλια

  1. Ωραίος ο φίλος συναναγνωστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδάμ λέει;; Έ, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Aδάμ ή Άλφα είναι ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησαν οι Ελοχίμ στον πλανήτη πρίν από περίπου 800.000 χρόνια. Οι Ελοχίμ είναι ένας εξωγήινος πολιτισμός ο οποίος από όσο γνωρίζω είναι ο κυρίαρχος πολιτισμών σε ένα σμήνος 50 περίπου γαλαξιών. Οι Εβραίοι προέρχονται από έναν πλανήτη των Πλειάδων τον Διόν (ο πλανήτης του Δία) ή Δών και είναι όλα τα "σκαθάρια" του πλανήτη που για να μην μολύνουν τον πλανήτη τους, τους πήραν πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια με Άρμα (διαστημόπλοιο) και τους πέταξαν στην έρημο της Παλαιστίνης. Με Άρμα στην Γαία από τον Δων (Αρμαγεδών). Έκτοτε τους έχουμε στο κεφάλι μας. Άρα η χρονολόγησή τους που αρχίζει περίπου το 5.500 πχ είναι σωστή γι αυτούς (αυτοί τότε ήρθαν στον πλανήτη μας και τον μόλυναν με τις συνομωσίες τους). Το άν η μυθιστορία τους η Παλαιά Διαθήκη έχει κάποιες αλήθειες (όπως πχ για τον Αδάμ) αυτό είναι γιατί και η δική τους μυθιστορία προέρχεται απο την καταγραφή κάποιων γεγονότων που όντως συνέβησαν. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο βιβλίο του Κύρωνα Βάτη "ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΧΑ ΝΑΑ" https://www.politeianet.gr/books/9789608659339-battis-kuron-kathedra-sumpantikes-upagoreutikes-katagrafes-tritos-tomos-127596

      Διαγραφή
    2. Μιλάμε για γενετικά υβρίδια που όμως έχουν κερδίσει την θέση τους στην ιστορία ( όχι φυσικά αυτή που κατέχουν τώρα) Αν δεν υπήρχαν αυτά τα γενετικά πειράματα ,τώρα η ανθρωπότητα θα είχε εξαφανιστεί λόγου Τ.Ν.
      Η συνεισφορα τους στον 2ο Ολοκληρωτικό πόλεμο ήταν καθοριστικην

      Διαγραφή
  3. ΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΩΝ Συμμετέχουν ήδη 42 πόλεις

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1138430616652350&set=gm.408289017180266


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σελίδες δεν έχουν μπεί σωστά. Η σωστή σειρά ανάγνωσης είναι 3 - 2(24) - 1(26) - 7(27) - 6(28) - 5(29) - 4(30) όπου το πρώτο νουμερο είναι η σελίδα στην δημοσίευση και σε παρένθεση ο αριθμός της σελίδας που φαίνεται πάνω στο κείμενο (η σελίδα του βιβλίου). Δηλαδή αρχίζουμε να διαβάζουμε από την 3η σελίδα "Το Υπαρξιακό Χρονοδιάγραμμα" πάμε στην 2η στην 1η στην 7η κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα σωστός, και εγώ μπερδεύτηκα χτές αλλα δεν έψαξα ανάποδα όπως λές. Θα τα ξαναδιαβάσω γιατι τα είχα παρατήσει, ευχαριστώ.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  5. Εύλογες οι απορίες του ανώνυμου φίλου. Το σχέδιό τους να εξοντώσουν τα 3/4 του πληθυσμού της χώρας μας και όχι μόνο, έχει αναρτηθεί σε Ελληνικό site πριν κάμποσες μέρες. Είναι σχεδιασμός μιας μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, όχι πολύ γνωστής στο ευρύτερο κοινό, να απομείνουν 2,5 εκ. Έλληνες στην χώρα μας με τα αυτά τα βιολογικά όπλα που τρυπάνε τον κοσμάκη.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. THE DEAGEL REPORT Massive Depopulation by 2025 - ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ DEAGEL ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2025 ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 80% !!!!!
    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/06/deagel-60-80.html
    THE DEAGEL REPORT Massive Depopulation by 2025 - ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/06/the-deagel-report-massive-depopulation.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις