ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ GAVIN NEWSOM

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχει κατηγορήσει τον Κυβερνήτη

της Καλιφόρνια Gavin Newsom εν μέσω ανησυχιών ότι ο διεφθαρμένος πολιτικός μπορεί να εγκαταλείψει τη χώρα εάν οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνιας τον εκδιώξουν με επιτυχία στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η προσπάθεια ανάκλησης, που ξεκίνησε από τους ψηφοφόρους εξαγριωμένους με τα δρακόντεια μέτρα κλειδώματος του Newsom, συνέχισε να κερδίζει  ποντους καθώς ο Newsom παραβιάζει τους δικούς του περιορισμούς και συνεχίζει να χρεοκοπεί χιλιάδες από τους ίδιους τους ανθρώπους που τον ψήφισαν στο αξίωμα. Αν και ισχυρίζεται ότι οι δεξιοί πολιτικοί εξτρεμιστές ξεκίνησαν το κίνημα ανάκλησης, ο αμερικανικός στρατός έχει αποκτήσει αδιάσειστες αποδείξεις ότι πρόδωσε τον όρκο του, επιβάλλοντας περιττές εντολές χρησης μάσκας και διαφυγοντα κερδη κλείνοντας τον κύριο οικονομικό τομέα της πολιτείας, τη βιομηχανία κινηματογραφικών ταινιών, σε αντάλλαγμα δωροδοκίες απο ανωτερα κλιμακια.

Η Καλιφόρνια "εστησε" εδώ και πολύ καιρό μια πολιτική κατά των επιχειρήσεων, κατα των αστέγων κι επιλεκτικου ρατσισμού, η οποία οδηγούσε στο ξύπνημα της ιδεολογίας του ταξικού μαρξισμού και την βολικη αντιμετωπιση οτι καποιοι "δικοι μας"είναι πιο ίσοι από τους άλλους...

Ως εκ τούτου, υπάρχει το σοκαριστικό για τον πρόσφατο κατακλυσμό κατηγοριών εναντίον του Newsom και του Netflix, των οποίων το στέλεχος έχει ρίξει επτά φιλανθρωπικές δωρεές στην προσωπική καμπάνια του Κυβερνήτη και την εκστρατεία κατά της ανάκλησης, υποστηρίζοντας ένα «quid pro quo», όπου ο Newsom κράτησε τις κινηματογραφικές αίθουσες, θεματικά πάρκα και παραγωγές κλειδωμένες ενώ το Netflix επωφελήθηκε από την «οικονομία καραντίνας».

Καθώς τα θέατρα και τα θεματικά πάρκα καταστραφηκαν, οι συνδρομητικες υπηρεσίες ροής πρόσθεσαν δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές.

Μια πηγή στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ δήλωσε ότι η JAG έλαβε τηλεφωνικές συνομιλίες και επαληθευμένα έγγραφα που απεικονίζουν την εγκληματικότητα του Newsom.

Για παράδειγμα: Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix Reed Hastings συνέβαλε 30.000.000 $ στην καμπάνια κατά της ανάκλησης του Newsom, τα οικονομικά του οποιου ελέγχει προσωπικά. Επιπλέον, ο Χέιστινγκς και η σύζυγός του, ο φιλάνθρωπος Patty Quillin, έδωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια στο Future Forward super PAC, το οποίο ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις επίθεσης εναντίον του Προέδρου Trump σε διαφορες πολιτειες.Το Netflix έχει επί του παρόντος συμφωνία παραγωγής με τον Barack και τη Michelle Obama...!!!

Ο Newsom έλαβε επίσης 10.000.000 δολάρια «συνεισφορά» από τους διευθύνοντες συμβούλους της Hulu, Randy Freer και Jeffrey Katzenberg, μια κίνηση που αποσκοπούσε στην καταστολή της βούλησης των ψηφοφόρων που έδωσαν σχεδόν 1.750.000 υπογραφές αναφοράς για να ανακαλέσουν τον αθλιο αυτον κυβερνήτη. Η αρνητικες φημες και πληροφοριες που ερχονταν εναντιον του κυβερνήτη του "Χρυσού Κράτους" ανέθεσαν μια ολοκληρωμένη στρατιωτική έρευνα, ανέφερε η πηγή μας.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Newsom είναι συναρπαστικά, ήταν αρκετά επιτακτικά για να εκδώσουν το κατηγορητήριο, το οποίο έχει την εξουσία να κάνει σύμφωνα με τις εξουσίες που παραχωρούνται στον Νόμο περί εξέγερσης. Επιπλέον, η JAG έλαβε αντίγραφα πολύ ενοχλητικών τηλεφωνικών κλήσεων μεταξύ του Newsom και των κυβερνητών άλλων δημοκρατικών πολιτειων »

Μια τέτοια κλήση φέρεται να αιχμαλωτίζει τον Newsom και τον Gretchen Whitmer του Μίσιγκαν, συγχαίροντας ο ένας τον άλλον για το ότι ωθούν τα αντίστοιχα κράτη τους(πολιτειες) πιο κοντά στη σοσιαλιστική ιδεολογία. «Όταν είναι όλοι απογοητευμενοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να βασίζονται σε εμάς», δήλωσε ο Newsom, στον οποίο ο Whitmer απάντησε: «Ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι περήφανος».

«Συζήτησαν επιτέλους τη μεταμόρφωση του έθνους σε έναν πληθυσμό Serfs και γέλασαν για να κάνουν τους ανθρώπους να φορούν μάσκες για μια ζωή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτή είναι προδοσία της υψηλότερης φόρμας », είπε η πηγή μας

Κλείνοντας, είπε ότι ένα κατηγορητήριο δεν σημαίνει άμεση σύλληψη, αλλά ο στρατός σχεδιάζει να "αρπάξει" τον Newsom ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ανάκλησης.












ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις