Διέλυσαν την ΕΜΑΚ με αντισυνταγματική «εξορία» των 54 ανεμβολίαστων πυροσβεστών!

Κρήτη: Εκτός ΕΜΑΚ επτά πυροσβέστες που δεν εμβολιάστηκαν 

Η κυβέρνηση έδιωξε με μία 100% αντισυνταγματική πράξη 54 πυροσβέστες από τις οκτώ ΕΜΑΚ σε όλη την χώρα, επειδή αρνήθηκαν

να υποστούν ιατρική επέμβαση στο σώμα τους, δηλαδή την έκχυση ουσιών στον οργανισμό τους, μια πράξη που οι κυβερνητικοί αποκαλούν «εμβολιασμό».

Οι πυροσβέστες απομακρύνονται από τις ομάδες τους με διαταγή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, ενώ οι 19 είναι από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας που αριθμεί συνολικά 100 άτομα.

Αξίζει να τονιστεί πως σε όλη τη χώρα ο αριθμός των εργαζομένων στις 8 ΕΜΑΚ που υπάρχουν είναι περίπου 400 με την αποχώρηση των 54 εξ αυτών πρόκειται επί της ουσίας για μία έξοδο της τάξεως του 13,5%. 

Η ζημιά που γίνεται στην ΕΜΑΚ είναι τεράστια σε ότι αφορά την δυναμικότητά της, αφού έχουν δοθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για την εκπαίδευσή τους και θα χρειαστεί καιρός και χρήμα. Πρόκειται για ενέργεια ανάλογη με αυτή που έκανε στην Αεροπορία της Τουρκίας ο Ρ.Τ.Ερντογάν μετά το πραξικόπημα όταν αποστράτευσε εκατοντάδες στελέχη της.

Οι πυροσβέστες είχαν διορία να εμβολιαστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου και είχε δοθεί μια άτυπη παράταση έως το τέλος Ιουλίου. 

Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν οι ίδιοι.

Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή». Φυσικά η απόφαση είναι 100% αντισυνταγματική.

Ήδη έχει βγει η διαταγή να καλυφθούν τα κενά και θα προηγηθεί ειδική εκπαίδευση εκείνων που θα τους αντικαταστήσουν η οποία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες στοιχειωδώς φυσικά, αφού η εκπαίδευση διαρκεί χρόνια.

Τα κονδύλια της εκ νέου εκπαίδευσης θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, φυσικά.

Ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος, δήλωσε για την σχετική απόφαση της κυβέρνησης: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για το Πυροσβεστικό Σώμα. Αυτοί που έχουνε κάνει αυτές τις επιλογές ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους ως προς την επιχειρησιακή δομή και λειτουργία αυτών των ειδικών μονάδων αντιμετώπισης καταστροφών και αυτοί που θα πάνε να πληρούν τις προϋποθέσεις, που όπως μαθαίνω τις πληρούν».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση και ο ρόλος των εμβολιασμένων είναι σημαντικός αλλά και οι απόψεις των ανεμβολίαστων είναι σημαντικές. Εμάς τώρα μας ενδιαφέρει αυτή η ειδική μονάδα να ανταπεξέλθει στις ανάγκες για τις οποίες έχει δημιουργηθεί».

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εδω ανακοινωναν τοσες μερες οτι σε οσους το κανουν υποχρεωτικο και δεν εμβολιαστουν θα τους βαλουν σε αναστολη χωρις να πληρωνονται και διαφορες αλλες απειλες και τελικα τους μεταθετουν σε υπηρεσια που θα επιλεξουν οι ιδιοι...Τσαμπα οι απειλες για οσους δεν "μασησαν"....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Οι υπόλοιποι 350 περίπου της ΕΜΑΚ πήγαν κι εμβολιάστηκαν. Τραγικό το επίπεδό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι Σεπτέμβριο βαριά Οκτώβριο η Κουλοκυβέρνηση θα έχει διαλύσει τα πάντα. Και σε όλη την πρώην Ελλάδα θα έχουν συσταθεί παντού μικρές συμμορίες επιβίωσης. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομακτικό το μέλλον που ετοιμάζουν. Η πιο σκληρή τυραννία. Κάθε αντίσταση θα φαντάζει μάταιη. Μόνον ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. https://katohika.gr/ellada/to-dystopiko-mellon-kai-i-moni-odos-apofygis-tou/ Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από τις λεγόμενες psy operations πχ τύπου βρούβες Ηρακλείου όπου 10 τύποι με αυτόματα σκασανε σε μια ταβέρνα και μπουζουριασανε τον ιδιοκτήτη για μουσική κτλ κτλ ένα ΠΟΛΥ σημαντικό κομμάτι στο να σου σπάσουν το ηθικό και τον τσαμπουκά παίζουν τα MSM...καθημερινός βομβαρδισμός αρνητικών ειδήσεων,απειλών,παράλογων προτάσεων κτλ.
    Αγνοηστε τους κλείστε την τηλεόραση θυμηθείτε πόσα από αυτά που είχαν προαναγγείλει έγιναν τελικά - θυμηθείτε τον Νετανιάχου -σκεφτειτε ότι τα εμβόλια ληγουν δεν έχουν εμβολιαστεί γυφτους λαθρομετανάστες...& ο χρόνος μετράει αντίστροφα!
    Άλλα λένε την Παρασκευή άλλα την Δευτέρα...
    Πάει φίλος φανατικός εμβόλιαστης αρνητης παρενεργειών προχτές στα επείγοντα και μου λέει ήταν «γεμάτα....από ψεκασμένους που είχανε παρενέργειες εμβολίων»
    Φανταστείτε τί γίνετε εκεί έξω και δεν μιλάει κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φίλος σου δεν παραδεχόταν ή δεν πίστευε στις παρενέργειες...μέχρι να τις δει; Και γιατί τους έλεγε ψεκασμένους; Από συνήθεια; Σα μια μαλάκω φιλενάδα που αυτοπροσδιορίζεται ως "πρώην αρνήτρια" (και νυν τρομοκρατημένη αναποφάσιστη, μπερδεμένη παραπληροφορημένη, εξυπνακίστρια πολυαμφιβόλα και πρωτίστως εθισμένη καφετζού, μαστουρτζού και τηλεορασόπληκτη).
      Ξέρεις, είναι χειρότερα για κάποιον που δεν μιλάει. Αν είναι ευσυνείδητος, θα σκάσει, αργά ή γρήγορα. Ο φίλος σου μπορεί να είχε μικρές "αντοχές".
      Το μυστικό είναι ότι...
      Ο φίλος σου (σαν τη φιλενάδα μου) βρίσκει αποκούμπι σε σένα, γι' αυτό "έσκασε" εν συντομία. Αν ήταν πιο "ψημένος" (όπως εσύ είσαια λίγο πιο ψημένος από κείνον), ίσως να καθυστερούσε λίγο.
      Από την άλλη, το πιθανότερο είναι, αυτός που γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του "τι πραγματικά γίνεται εκεί έξω", να είναι 'εμπλεκόμενος' με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν είναι ασυνείδητος, φυσικά και δεν μιλάει για να μην παραδεχτεί την ενοχή του, τουλάχιστο όσο νομίζει ότι μπορεί να κρυφτεί. Κι όταν τον τσακώσουν θα προσπαθήσει ν' αρνηθεί. ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, να αποφύγει να κάνει κάτι που θα τον εκθέσει.
      τικ-τοκ, το ρολόι χτυπάει... χτυπάει. Ο χρόνος τρέχει.

      Διαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ..

    ΜΟΝΟ ΟΙ 50 ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ;
    ΑΑΑΑΑ ΚΑΑΛΑΑΑ !.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    ΖΩΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    3 7 10.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ !.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;
    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ.
    "ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ."
    ΆΛΛΑ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΩΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις