ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ποια είναι τα Ελληνικά Hoaxes! Σε ποιον ανήκουν και ποιος τα χρηματοδοτεί

Καταγγειλτε blog: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ποια είναι τα Ελληνικά Hoaxes! Σε ποιον  ανήκουν και ποιος τα χρηματοδοτεί 
 
Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES .
 
Η συγκεκριμένη “ΜΚΟ” έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.
 
Βγήκατε να μας υπερηφανεφτείτε που γίνατε ΓΛΕΙΦΤΕΣ … της «πολιτισμένης» Ευρώπης ;
Βγήκατε να μας παραδώσετε μαθήματα πολιτικής ορθότητας;; Ως τι ως … «Επίλεκτοι» της Κομισσιόν και του μπεκρούλιακα Γιούνκερ; ;
 
Θα έπρεπε να θεωρήσετε υποτιμητικό να σας καλούν σε συνέδρια της εξουσίας …ρουφιάνοι των Hellenic Hoaxes με Ευρωπαική Πιστοποίηση !
 
Να αποδημείτε όλα τα ψέματα όχι επιλεκτικά…ΟΛΑ! Όπως το ότι ο Σαντάμ είχε πυρηνικά κι ότι ο Άσαντ έριξε χημικά …Ή όπως το οτι ο Καντάφι εγκληματούσε εις βάρος του λαού του το ίδιο και ο Μιλόσεβιτς κλπ..
 
Τα ellinika hoaxes κλήθηκαν στο Ιερατείο της ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να μας σώσουν από του κακούς Ρώσους ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του Ευρώ και του ΝΑΤΟ.
Έρχονται εκλογές και πρέπει να εκλεγούν όσοι είναι στο πρόγραμμα ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Να μας πουν μόνο πόσα θα αρπάξουν κι αν θα τα δηλώσουν ή αν θα είναι από τα μαύρα ταμεία του Soros .
 
Γεμίσαμε “αφιλοκερδείς”, “φιλαλήθεις”, κρατικοδίαιτους “Σωτήρες” …από το 2009 και μετά κι έτσι κάπως διπλασίασαν το χρέος … για να μείνουμε “Ευρώπη” και να αρπάξουν τις περιουσίες μας οι “φιλάνθρωποι” Soros, Paulson, Loeb, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs κοκ.
Οι φωστήρες των Ellinika Hoaxes πολεμούν για το καλό των λαών … μέσα από ΠΟΛΥ ανεξάρτητους οργανισμούς λέμε…
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Και εν τω μεταξύ όλο με τα εμβόλια, τα τέστ και τα του κορωνοϊού ασχολούνται για να καταρρίπτουν την εναλλακτική πληροφόρηση του διαδικτύου και να παίζουν με την ανησυχία του κοσμάκη. Αυτό και μόνο τους κάνει αναξιόπιστους και ύποπτους σαν ανεξάρτητους πληροφοριοδότες. Μακριά.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο site τους δίνουν πληροφορίες για τα έσοδα και έξοδά τουςκαι κάνουν εντύπωση τα μεγάλα νούμερα των εισοδημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα τελειωσει ολο αυτο ? Ακομη πανε και εμβολιαζονται εδω που βρισκομαι ,μολις κανουν το πρωτο μπολι σταματανε οι πιο πολλοι ,παρανεργειες πολλες .Μιλησα τις προαλλες με την υπευθυνη ενος Σουπερμαρκετ που εχουμε εδω και μου ειπε Αννα δεν θα παω για την δευτερη δοση πολλες παρενεργειες και πυρετο τρομαξα πολυ .Η φαση ....Τους λες βρε δεν ειναι εμβολιο το και το γιατι το εκανες ,γιατι δεν το εψαξες πρωτα ? Η απαντηση τους σχεδον ιδια απο αυτους που το εκαναν .... I Know ,I know !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκλονιστικά στοιχεία από την “Πελασγική”:
    Δέν μπορεῖτε νά φαντασθεῖτε τό μέγεθος τῆς κοινωνικῆς σήψεως ! (Συμπληρωμένο)
    https://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_97.html
    Έχει και συμπληρωματικά για τον: Ἀθανάσιο Ἀναγνωστόπουλο νομικό σύμβουλο τῶν ἐλληνικῶν χόαξες
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΜΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις