Το Στρατιωτικό Δικαστήριο καταδικασε τον Μπιλ Κλίντον

 

Το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

καταδίκασε την Τρίτη τον πρώην Πρόεδρο Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον για κατηγορίες για προδοσία και εμπορία παιδιών, αλλά τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη αντί για θάνατο, αφού έπεσε στο έλεος του δικαστηρίου .


Οι τρεις αξιωματικοί που υπηρετούσαν τόσο ως δικαστής όσο και ως κριτική επιτροπή έδωσαν την ετυμηγορία σε λιγότερο από δύο ώρες στη δίκη, καθώς ο Αντιπρόεδρος Τζον Γ. Χάινκ, που διώκει την υπόθεση της JAG, παρείχε αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή του Κλίντον σε «αδρενοχρωματικά περιστατικα» και για τις πολλές επισκέψεις του στο νησι του Επσταιν όπου και ο καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν συμμετείχε σε πάρτι με ναρκωτικά με ανήλικα παιδιά.

 Πολλά από αυτά τα παιδιά, ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Χανίνκ στην επιτροπή, ήταν θύματα ενός δακτυλίου διακίνησης παιδιών που ενορχήστρωσε ο Μπιλ και η σύζυγός του που πέθανε τώρα. Τελικά εξελίχθηκε σε μια βιομηχανία 1.000.000.000 δολαρίων / έτος στην οποία οι Κλίντον και οι φίλοι τους επωφελήθηκαν ή συμμετείχαν σε εγκληματική συμπεριφορά. Ο Αντιπρόεδρος Hannink έδειξε τα αρχεία συναλλαγών του δικαστηρίου που αποδεικνύουν ότι ανήλικοι - συχνά δραπέτες και ορφανά - κανονικά πετούσαν με ναυλωμένα αεροσκάφη στο νησί Epstein και σε άλλες μυστικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλοπρεπούς αρχοντικού των 3.000.000 δολαρίων των Clintons στην Whitehaven Street, Washington, D.C.

 «Αθώα παιδιά ερχόταν και εφευγαν από αυτό το σπίτι, και κανείς δεν είπε μια λέξη. Κανείς δεν είπε μια λέξη γιατί ο Μπιλ Κλίντον ελέγχει τα πάντα. Δεδομένου ότι συμμετείχαν όλοι οι φίλοι του, κανείς δεν μίλησε τότε, καθώς η συζήτηση θα τους είχε εμπλαξει ή θα τους σκότωνε. Μην κάνετε κανένα λάθος, για τους Κλίντον, η θανάτωση ήταν τόσο εύκολη όσο η αναπνοή. Ο Μπιλ Κλίντον, βιαστής, δολοφόνος, προδότης, είχε απεριόριστη δύναμη να εμπλακεί σε καταδικαστέα εγκλήματα », δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Καθώς μίλησε, ο πληρεξούσιος του Κλίντον Ντέιβιντ Ε. Κένταλ συνέχισε τους θεατρινισμους στην αίθουσα του δικαστηρίου  κατηγορώντας το δικαστήριο για κακόβουλη δίωξη και επιδεικνύοντας ψευδείς αποδείξεις.

 «Με σεβασμό στο δικαστηριο, ο πελάτης μου δεν επισκέφτηκε ποτέ το νησί Epstein. Ναι, το όνομά του εμφανίζεται σε πολλαπλές εκδηλώσεις πτήσης, αλλά όχι ο ιδιος. Ποτέ δεν βίασε κανέναν, και όλες αυτές οι γυναίκες που το ισχυρίστηκαν αυτο ηταν γιατι έψαχναν απλά μια στιγμή φήμης στο προσκήνιο. Ο πελάτης μου, πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, πρέπει να του δείξετε όλο το σεβασμό ενός άνδρα που είχε τη θέση αυτη », είπε ο Κένταλ.

Ο αναπληρωτής Ανθ. Hannink απάντησε δειχνοντας δώδεκα εικόνες, τις οποίες έδειξε το δικαστήριο, που έδειχνε σαφώς τον Bill, τον Jeffrey Epstein και τον Ghislaine Maxwell να εχουν σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

«Λάβαμε αυτές τις φωτογραφίες ευγενική προσφορά της Ghislaine Maxwell», είπε ο Αντιπρόεδρος Hannink. «Και έχουμε πολλά περισσότερα.»

«Με προδωσε;» Ο Κλίντον φώναξε.

 «Πράγματι. Μας είπε πώς, αφού τους κακοποιουσατε, θα απειλούσατε ανοιχτά να τους σκοτώσετε και να τους φοβίσετε.Στη συνέχεια να τους δέσετε σαν γουρουνάκια και να τραβήξετε αίμα για να μετατραπεί σε αυτό το αδρενοχρωματικό σκεύασμα που οι άνθρωποι τουυ κυκλου σας φαίνεται να αγαπούν τόσο πολύ. Μας είπε πώς είχατε στυτική δυσλειτουργία και ότι η χρόνια χρήση των συμβατικών φαρμάκων ED σας έκανε τελικά άχρηστο. Αλλά πήρατε νέα ελπιδα και σθένος από το Aδρενοχρωμιο », είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Ο Κένταλ αντιτάχθηκε, επικαλούμενος απλες φημες

Προτού μπορέσει να ολοκληρώσει την αντίρρησή του, ο Αντιπρόεδρος Ναύαρχος Hannink έκανε ελιγμούς σε ένα φορητό υπολογιστή στο τραπέζι του εισαγγελέα. Λίγο αργότερα, το πρόσωπο της Ghislaine Maxwell, ζωντανή μέσω κλήσης ZOOM από το κελί της 6Χ9 σε μια φυλακή της Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε στην οθόνη. Επιβεβαίωσε τα επιχειρήματα της εισαγγελικής αρχής, υποστηρίζοντας ότι είχε παρακολουθήσει προσωπικά τον Κλίντον σε ανηθικες πραξεις με 23 διαφορετικούς ανηλίκους μεταξύ 1995-2016.

Τοτε ο Κλίντον ξαφνικά ξέσπασε με δάκρυα. Ζήτησε για λίγο από το δικαστήριο να συνομιλήσει ιδιωτικά με τον δικηγόρο του και ο Αντιπρόεδρος Ναύαρχος έθεσε το δικαστήριο σε διακοπη για 15 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο Κένταλ απευθύνθηκε στο δικαστήριο: «Ο Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον διέπραξε τα πιο φρικτά εγκλήματα που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Είναι πραγματικά μετανοημένος και λυπάται για τα εγκλήματά του. Αποδέχεται πλήρη ευθύνη. Ορίζει για όλες τις κατηγορίες και ζητά να γλιτώσει την εσχατη τιμωρια. Είναι 74 ετών και σε κακή υγεία και έχει ήδη ένα πόδι στον τάφο. Το μοναδικό του παιδί έμεινε χωρις μητερα. Δε θα έπρεπε να μείνει και χωρις πατέρα »

«Αυτό το μόνο παιδί θα είναι εδώ πολύ σύντομα», είπε ο Αντιπρόεδρος Χάινκ.

«Ο θάνατος για τον πελάτη μου θα ήταν μια γρήγορη και ελεήμων τιμωρία. Εάν δεν αισθάνεστε ότι αξίζει έλεος, το να περερασει όποια ζωή του εχει απομεινει στη φυλακή θα ήταν μια πιο κατάλληλη τιμωρία. Ρίχνει τον εαυτό του στο έλεος αυτού του δικαστηρίου κατά τη λήψη αυτής της απόφασης », τελείωσε ο Kendall.

«Αν ήμουν εγω προσωπικά που θ αποφασιζα, δεν θα έδειχνα έλεος, αλλά αυτοί οι αξιωματικοί πρέπει να αποφασίσουν», είπε ο Αντιπρόεδρος Χάινγκ.

 Οι αξιωματικοί που είχαν την ευθύνη να αποφασίσουν τη μοίρα του Κλίντον πέρασαν μια ώρα σε ιδιωτική συζήτηση, μετά την οποία συμφώνησαν ομόφωνα ότι ο Κλίντον θα περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στο Camp Delta του GITMO, εκεί για να υπομείνει την ίδια μεταχείριση που έδινε στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές που κάποτε κατοικούσαν εκει....













ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ...
    ΑΤΑ.
    ΚΑΙ Η ΤΣΕΛΣΥ ΕΧΕΙ ΠΆΕΙ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αυτό το μόνο παιδί θα είναι εδώ πολύ σύντομα», είπε ο Αντιπρόεδρος Χάινκ.

    Οικογένεια δολοφόνων (πρώην πανίσχυρων). Αλλα αφήνουν το δίκτυό τους πίσω τους, προ ημερών δολοφονήθηκε αμερικανός δημοσιογράφος που ετοιμαζόταν να εκδώσει την έρευνά του για τη ζωή τους.
    Θέλει δουλειά ακόμη το ξεκαθάρισμα. Οσο για εσένα, καλή Κόλαση μαντάμ Χίλαρυ.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τις τρεις τελευταίες σειρές του άρθρου κατάλαβα πως είναι ψεύτικο.
    Αίσθησή μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν μυθιστόρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κατάλαβα, λέει ότι πέθανε η Χίλαρι; Πότε έγινε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την εκτελεσανε με κρεμαλα την Χίλαρι αλλά η πληροφορία έχει διαψευσθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, είναι αλήθεια ή ψέματα; πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε; Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις