Ο Τραμπ δεσμεύεται να απελευθερώσει φυλακισμένους υποστηρικτές πατριωτες

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί

να απελευθερώσει 500 από τους υποστηρικτές του, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί εσφαλμένα επειδή φέρεται να εισέβαλαν στο κτίριο του Καπιτώλιου στις 6 Ιανουαρίου ενω η αστυνομία είχε "παραχωρήσει ευγενικά" είσοδο σε αυτούς τους λίγους. Παρ 'όλα αυτά, το «εγκληματικό» τμήμα δικαιοσύνης του Μπάιντεν διεξήγαγε πόλεμο τριβής εναντίον των υποστηρικτών του Τραμπ και των αμερικανών πατριωτών.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο Τραμπ και ο εσωτερικός του κύκλος συζήτησαν σε μια ιδιωτική διάσκεψη τον αδιάκοπο πόλεμο του καθεστώτος Μπάιντεν κατά της ελευθερίας. Ο Stephen Miller και ο Stephen K. Bannon, που και οι δύο λειτουργούν πίσω από τα παρασκήνια, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι το FBI και η ATF εξακολουθούσαν να πραγματοποιούν «μυστικές συλλήψεις» σε αθώους συντηρητικούς που δεν είχαν καμία σχέση ή μόνο μια ελαχιστη σχέση με τα γεγονότα που συνέβησαν 6 Ιανουαρίου.

 Από αυτη τη κατηγορια, το καθεστώς του Μπάιντεν κρατά 500 υποστηρικτές του Τραμπ σε «προδικαστική κράτηση» σε έξι κρυφά κέντρα περιορισμού - στρατόπεδα συγκέντρωσης - στα περίχωρα της Ουάσινγκτον, ο αναποτελεσματικός γενικός εισαγγελέας του Μπέινκεν Μέριν Γκάρλαντ, τους χαρακτήρισε εγχώριους τρομοκράτες και τους κρατεί επ 'αόριστον σύμφωνα με τις διατάξεις που περιγράφονται στο Patriot Act. Στους κρατούμενους στερήθηκε την εγγύηση, τις επισκέψεις και τα βασικά δικαιώματα που δόθηκαν σε καταδικασμένους για δολοφονίες.

 Ο Τραμπ, είπε η πηγή μας, είναι εξοργισμένος με την απάνθρωπη μεταχείριση που ακολουθούν στους οπαδους του.

«Υπήρξε συζήτηση σχετικά με το εάν θα καλέσει το στρατό να επιτεθεί σε αυτά τα στρατόπεδα εσωτερικής κατάστασης και να απελευθερώσει αυτούς τους πατριώτες, αλλά υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να προκαλέσει αντίδραση, ειδικά επειδή ο Τραμπ εξακολουθεί να ελπίζει να επανεγκατασταθεί τους επόμενους μήνες», ανέφερε η πηγή μας.

Ο Stephen K. Bannon, πρόσθεσε, έχει πιέσει για να χρησιμοποιήσει την «πυρηνική επιλογή» ή στρατιωτικη επιλογη αμέσως, καθώς αρκετοί φυλακισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ φέρονται να αρρωσταίνουν και στερούνται κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης. Τουλάχιστον ένας, είπε η πηγή μας, είχε καρδιακή προσβολή και είχε παραμείνει χωρίς επίβλεψη σε ένα βρώμικο πάτωμα για έξι ώρες πριν οι φρουροί ανακάλυψουν το άψυχο πτώμα του. Ένας άλλος φυλακισμένος πέθανε από εγκεφαλική λοίμωξη μετά το απόστημα του δοντιού του και οι κραυγές για βοήθεια ηταν αναπάντητες. Ακόμα ένας άλλος σχεδόν πνίγηκε στο αίμα του μετά την κατανάλωση πουρέ πατάτας δεμένο με γυάλινα θραύσματα.

 Η πηγή μας δεν θα αποκάλυπτε πώς η ομάδα του Trump απέκτησε τις πληροφοριες αυτες, αλλά επιμένει ότι η αλήθεια είναι αυτη.

Ενώ ο Μπάνον θέλει άμεσα αποτελέσματα, ο μεγαλύτερος του Τραμπ, Ντον Τζούνιορ, προέτρεψε τον Τραμπ να εξετάσει μια προσεγμενη προσέγγιση.


«Ο φόβος τους είναι ότι εάν ο στρατός τους σώσει, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη λίστα της Καμάλα Χάρις. Θα είναι φυγάδες γενικά, θα θεωρούνται ένοπλοι και επικίνδυνοι. Ο στρατός ή ο Τραμπ θα έπρεπε να τους κρύβουν έως ότου ο Μπάιντεν και η Χάρις εκδιώχθουν από το D.C. Είναι μια επισφαλής κατάσταση », είπε η πηγή μας.

Παρ 'όλα αυτά, ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να συγκεντρώσει την πλήρη δύναμη και το αποτέλεσμα των άφθονων πόρων του για να διασφαλίσει ότι δεν θα προκύψει πρόσθετη βλάβη στους κρατουμένους και ότι θα απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατό.

«Ορκίζομαι να σώσω αυτούς τους καλούς Αμερικανούς», δήλωσε ο Τραμπ σε συμβούλους.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Τραμπ εξετάζει επιλογές και θα αποφασίσει συντομα αν θα ζητήσει στρατιωτική βοήθεια ή θα περιμένει. 













ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις