Ο Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε προειδοποίηση στους τεχνολογικούς κολοσσούς. Θα δείτε τι θα πάθουν…

Η "εικονική πραγματικότητα" του Ντόναλντ Τραμπ απομονώνει τις ΗΠΑ - emeagr 

Ο Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε προειδοποίηση στους μεγάλους τεχνολογικούς κολοσσούς που του

απαγόρευσαν την είσοδο στις πλατφόρμες τους μετά τις εκλογές του 2020: Ο ίδιος, δε θα φιμωθεί.

“Προσέξτε τι θα κάνω στη Big Tech αυτή την εβδομάδα”, προειδοποίησε σε συνέντευξή του στους Rob Finnerty και Ric Grenell του Newsmax το πρωί της Παρασκευής.

“Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να διαλύσετε το Big Tech;” ρώτησε τον Τραμπ ο πρώην υπηρεσιακός διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ρικ Γκρενέλ.

“Λοιπόν, παρακολουθήστε την επόμενη εβδομάδα, γιατί θα με δείτε να κάνω κάτι για το Big Tech”, απάντησε. “Και ο κόσμος ήθελε να το κάνω εδώ και πολύ καιρό”.

“Και δε θα εκπλαγεί”, συνέχισε. “Δεν με αγαπούν να μιλάω γι’ αυτό νωρίς. Αλλά προσέξτε τι θα κάνω την επόμενη εβδομάδα για το Big Tech. Νομίζω ότι θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον”.

Δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς αναφερόταν ο Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη, αλλά ενδέχεται να πρόκειται για την ανακοίνωση μιας πολυαναμενόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που θα ανταγωνίζεται τους γίγαντες της Μεγάλης Τεχνολογίας’.

Τον Μάρτιο είχε αναφερθεί ότι ο Τραμπ δημιουργεί μια νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και “θα είναι έτοιμη σε 2-3 μήνες”, σύμφωνα με τον Τζέισον Μίλερ, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ για το 2020.

Θα είναι η δική του πλατφόρμα” που θα “επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι” και θα προσελκύσει “δεκάδες εκατομμύρια” νέων χρηστών, δήλωσε ο Μίλερ στο Media Buzz του Fox News.

Τον Φεβρουάριο, ο Μίλερ, ανώτερος σύμβουλος του πρώην προέδρου, αποκάλυψε τις δράσεις που σχεδιάζει ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Breitbart News Saturday στο SiriusXM 125, γνωστό και ως Patriot Channel.

“Θα περίμενα ότι θα δούμε τον πρόεδρο να επανεμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”, δήλωσε ο Μίλερ όταν ρωτήθηκε τι σχεδιάζει να κάνει ο Τραμπ στη συνέχεια. “Είτε αυτό είναι η ένταξή του σε μια υπάρχουσα πλατφόρμα είτε η δημιουργία της νέας του πλατφόρμας, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και πολλές διαφορετικές συναντήσεις που έχουν γίνει σε αυτό το μέτωπο. Τίποτα δεν είναι επικείμενο σχετικά με αυτό”.

Φαίνεται ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι πολύ πιο “επικείμενο” από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις