ΕΣΕΙΣ .... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ???

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί και στέκεται 
 
Ποιός θα πηγαίνει με το ελικόπτερο τα δώρα στα παιδάκια των Συλλόγων «Ελίζα», «Μαζί για το παιδί» και «Χαμόγελο του παιδιού Κορίνθου»?
 
Ερωτήσεις :
 
Τι να κάνει άραγε εκείνος ο επιχειρηματίας ο Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος ο αδελφός του Γιώργου, που βοήθησε τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τον Αλκέτ Ριζάι να κάνουν τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού το Φεβρουάριο του 2009 ?
 
Κι άλλη συνωνυμία ?
 
Τι .. σόι...εταιρία δίνει το ελεύθερο στον πιλότο να κάνει βόλτες με το ελικόπτερο της εταιρίας όποτε κ όπου θέλει; Ποιοί είναι οι πελάτες; Ποιούς και τι μετέφεραν και από που και προς που;
Λογικά...πρέπει να είναι πολύ φτηνά τα καύσιμα των ελικοπτέρων.. πετάγονταν λέει με ελικόπτερο και της άφηνε λουλούδια στην Αλόννησο.. .....
 
Στα... 32..ίσα που χαιρόμασταν αν φτάναμε στον προορισμό μας με κανένα ταξί και ο άλλος πετούσε με ελικόπτερο, πήρε δάνειο , αγόρασε οικόπεδο , νοίκιαζε μεζονέτα και πήγαινε Ντουμπάι και πορτογαλια για την πλάκα του..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Λιγνάδης νο2 και πολύ χειρότερος.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ελβετικός Σουγιάς!... πολυεργαλείο ο babisss ...

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπόθεση έχει πολλά κενά. Αν είναι αναμεμειγμένα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όπως λέγεται, τότε η υπόθεση θα κουκουλωθεί. Αν υπάρξει έντιμος ανακριτής τότε θα φθάσει στο τέλος. Θα φανεί στην εξέλιξη του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρώμα και δυσοσμία αναδύεται από τους εμπλεκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκαλυψεις βγαινουν συνεχεια παντου .Ευχομαι και εδω να βγει η αληθεια στο φως και να τιμωρηθουν αναλογως οσοι εβλαψαν !! Καλο βραδι πατριδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να μετανοιώσεις την ώρα που γεννήθηκες τσογλάνι. Μακάρι να λιώσεις εκεί που βρίσκεσαι και εκεί που θα βρεθείς όταν αφήσεις αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρω ποιός νομίζεις οτι είσαι, αλλα το ξέρει όλος ο άλλος κόσμος. Ελπίζω το παιδί σου να αλλάξει αυτό το επίθετο που κατάφερες να κηλιδώσεις μ αυτόν τον φριχτό τρόπο. Σάπιε.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυκλοφορεί πολύ χρήμα πίσω από τον φονιά.κριμα στο κορίτσι που χάθηκε για πλάκα.ολοι θα κριθούν κάποτε από τον Ύψιστο.προβλεπω κουκουλωμα.ντροπη σου κατακάθι κάθαρμα.κανονικα κρεμάλα στο Σύνταγμα προς παράδειγματισμο.χορτασαμε δημοκρατία να οι παρενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυκλοφορούσε και με το όνομα Babis Sofianos στο FB
    ΓΙΑΤΊ??????



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις