Τη Δευτέρα ανακοινώσεις για το διαχωρισμό των πολιτών – Προωθείται ο «εκβιασμός» των επιχειρηματιών

κυρία εστίαση 

Ξεκάθαρες διακρίσεις και ωμό εκβιασμό των επιχειρηματιών προωθεί η κυβέρνηση, η οποία τη Δευτέρα θα ανακοινώσει

το πως θα κινούνται οι εμβολιασμένοι πολίτες σε κλειστούς χώρους, αλλά και θα επιβεβαιώσει την προσφιλή τακτική της, να ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών σε όλους τους άλλους, πλην της ίδιας.

Σύμφωνα με τον… μπροστινό του κυβερνητικού αφηγήματος Άδωνι Γεωργιάδη, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε περισσότερους κλειστούς χώρους το χειμώνα και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα είναι θέμα των επιχειρήσεων τι θα κάνουν και ποιους πολίτες θα δέχονται, σπεύδοντας να προσθέσει: «Δεν θα υποχρεώσουμε κανέναν επιχειρηματία. Όταν όμως στο κλειστό χώρο θα μπαίνουν οι εμβολιασμένοι, οι επιχειρηματίες θα κινηθούν προς το συμφέρον τους. Αν στο εστιατόριο βρεθεί κρούσμα θα πρέπει να κλείσει». Αλλά κατά τα άλλα δεν θα υποχρεώσει κανέναν η κυβέρνηση…

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, όλα γίνονται για την… προστασία μας: «Δεν υπάρχει ζήτημα προνομίων. Υπάρχει ζήτημα λογικής. Όταν αποφασίζεις να μην εμβολιάζεσαι κινδυνεύεις περισσότερο. Εφόσον εσύ έχεις αποφασίσει να μην εμβολιάζεσαι οφείλουμε να έχουμε μέτρα που θα σε προστατεύουν από την επιλογή σου. Δεν είναι ζήτημα προνομίων».

Ξεχνάει βολικά φαίνεται ο κ. Γεωργιάδης ότι υπάρχουν και τα τεστ και ότι ο συστηματικός έλεγχος για έναν πολίτη που δεν έχει εμβολιαστεί, είτε γιατί δεν έχει έρθει η ημερομηνία του ραντεβού του, είτε γιατί το έχει επιλέξει, είναι μια δικλείδα ασφαλείας που αρκεί για να μην υπάρχουν διακρίσεις. Άλλωστε άνοιξαν ολόκληρη χώρα επιτρέποντας ως προϋπόθεση εισόδου (σε κάθε καρυδιάς καρύδι) τα rapid test…

Ως… ειδικός επί των πάντων έκανε και εκτίμηση για την πορεία των εμβολιασμών και φυσικά έριξε ευθύνες σε πιθανή μείωση του ρυθμού στους «αντιεμβολιαστές», γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει και κάποιος να ευθύνεται για όλες τις αστοχίες.

«Αν ο ρυθμός διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι θα πάμε καλά. Αν τα 4.300.000 γίνει 7 εκατομμύρια θα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτός ο ρυθμός θα κρατηθεί. Το κίνημα του αντιεμβολιασμού δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Μάσκες, μπατονέτες, εμβόλια προκαλούν βλάβες (ελαφριές έως βαριές) στην υγεία. Μακρυά, μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είχε την ίδια θεση στην #ανάλυση της ταβερνας# ο τηλεπωλητης και για τα supermarket, τα βενζινοπωλεια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά εκεί κότα λυρατη. Τέλος να μας πει ποια προνόμια έχουν δώσει τόσα χρόνια στους πολίτες οι οποίοι ήταν συνεπής στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπ@στ@ρδοι αλλοδαποι που ρίζωσαν στην χώρα και παριστάνουν τους Έλληνες. Όμως το αίμα νερό δεν γίνεται.
    Το δέντρο γνωρίζεται από τους καρπούς του.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Auto kai av legetai logiki.to kratos
    parevbaivei se idiotikes epixeiriseis kai tus orizei xorofilakes stiv idia tus tiv epixeirisi gia ti kalo olov.xerave arage to koino kalo otav idiotikopoiisav kai tiv teleutaia petroula autou tou topou?Fonaxane kaveva politi va dei ti diafaveia tov praxeov tous? Ekei ipeirxe automata i logiki pou dev tithetai se erotimatika.Ekei dev xriazetai diafaveia.Poso akoma ellina tha se dixazouv?Sou pernouv ti doulia sou,bazodas pososta kai metra asfaleias kai se apomakrinouv pera apo kathe logiki skepsi kai praxi apomakrinodas sou apo tov sivavthropo sou kai to sivferov sou.
    Pada me tov fobo kai gia to KALO SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνον εσύ διαβάζεις τα γκρίκλις σου.

      Διαγραφή
  5. 7 εκ.θελουν να εμβολιασουν.Ερευνα λεει το2025 οι ελληνες θα είναι 3εκ.καντε τη πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι το 2024 ο πληθυσμός στην Ελλάδα θα έχει μειωθεί κατά 40% είχα διαβάσει σε ένα άρθρο στο διαδίκτυο αλλά δεν θυμάμαι που.
    Είναι προφανές οτι επισπεύδουν την γενοκτονία που είχαν αποφασίσει για τα τέλη του αιώνα.
    Με το που θα πιάσουν τα πρώτα κρύα, ξεκινάει η Μεγάλη των Μπολιασμένων Σφαγή.
    Μόνον ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτά που έρχονται.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/06/deagel-60-80.html?m=1
    Τρομακτικό άρθρο. Αναφέρει ότι η Ελλάδα θα χάσει το 75% του πληθυσμού της.
    Μόνοι κερδισμένοι ποιοι άλλοι; Οι Σινες φυσικά. Αυτοί που κρύβονται πίσω από τα βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής ή αλλιώς εμβόλια covid.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας εισαγγελέας,ένας δικηγόρος δεν υπάρχει να τους πάει στα δικαστήρια για διάκριση; Η αστυνομία,που η δουλειά της είναι να φιλάει το Σύνταγμα της Ελλάδας, γιατί δεν κάνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Αμερική έχουν οργανωθεί και μποϊκοτάρουν τις επιχειρήσεις που ζητάνε εμβόλια κτλ μέσω εφαρμογών...
    Ας φάει την πρώτη φάπα ο γάβρος...
    Επίσης φάπα σε επιχειρήσεις με τις πολύχρωμες σημαιούλες...
    Αν γίνει συντονισμένα θα κλάψουν μανούλες...
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Δεν υπάρχει ζήτημα προνομίων. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ, ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΩΡΑ Ε; ΠΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ; ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΛΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ;

    Όταν αποφασίζεις να μην εμβολιάζεσαι κινδυνεύεις περισσότερο. ΑΥΤΟ ΦΑΦΛΑΤΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    Εφόσον εσύ έχεις αποφασίσει να μην εμβολιάζεσαι οφείλουμε να έχουμε μέτρα που θα σε προστατεύουν από την επιλογή σου.
    ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ε; ΚΑΡΓΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΤΟΤΕ,
    ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    «Αν ο ρυθμός διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι θα πάμε καλά. Αν τα 4.300.000 γίνει 7 εκατομμύρια θα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτός ο ρυθμός θα κρατηθεί. Το κίνημα του αντιεμβολιασμού δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο».
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩN ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΕΡΨΙΜΕΣ;

    ΚΑΝΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙA ΣΑΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ.
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.
    https://www.facebook.com/100000080542487/videos/pcb.4494955580517082/1605424789663205

    https://www.facebook.com/100000080542487/videos/pcb.4494958480516792/634863324136307

    https://www.facebook.com/ella.ella1974/videos/1434049730283747

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΒΟΛΙΑ.
    ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΟΛΙΔΑ.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=204338704907151&id=100059930682603

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουράνιες Βοές.
    https://youtu.be/Pf_te8VpZp8
    malenaraf
    AΠΙΘΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ ΣΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1408815138115829761

    Sidney Powell: «Εάν κάποιος σας εξαπατήσει από τα χρήματά σας, πρέπει να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Αν σας εξαπατήσουν από τα κοσμήματά σας, θα πρέπει να σας επιστρέψουν τα κοσμήματά σας. Πρέπει να μας δώσουν πίσω τον Πρόεδρό μας, γιατί εμείς οι άνθρωποι γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ κέρδισε ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν υπάρχει 1 βίντεο που πρέπει να δείτε σήμερα, πρέπει να είναι αυτό! 🤣🤣🤣
    https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1408509075059527680

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://twitter.com/NnameTrump/status/1408812496727773186
    ΠΑΓΚΟΣΜΙQ ΚΙΝΗΜΑ TRUMP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια ζωη τα κομματα εφερναν διχονοια μεταξυ των λαων ,μισοι ,κακιες κλπ κλπ .Να δουμε ποτε θα υπαρξει η τελεια μια και καλη σε ολα αυτα τα καθαρματα .Ελπιζω ο NESARA,GESARA να ερθει συντομα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή







  17. Κάποτε ο Ιατρός κ. Ανεβλαβής σε κάποια εκπομπή τον αποκάλεσε Μαλάκα.
    Το αναίσθητο παχύδερμο έδειξε πως τάχα θίχθηκε και παραλίγο να πνιγόταν.
    Αν ηταν αληθινό αυτό που έδειξε, ο Ελληνικός λαός έπρεπε να είχε ακούσει την επομένη πως ο αρουραίος με όνομα ανθρώπου. έπεσε κάπου και πνίγηκε.
    Αλλά που τέτοια τύχη. Μάταια να περιμένει κάποιος ίχνη ευαισθησίσς από ένα τρόφιμο του τριπλού πράκτορα χοιροτρόφου Καρα-τζεφερι.
    Αυτό το ρεμάλι που 'εχει κολακευτεί, ανταμειφθεί και τιμηθεί από όλους που έχει σκυλοβρίσει στο σουρσιμό του, τελευταία χάνει τον ύπνον του από την έννοια του πως να προστατέψει τα θύματά του.
    Είναι το ίδιο τρωκτικό που καμάρωνε για τα κατορθώματα επί υπουργείας του στο ξεπούλημα της περιουσίας των αυτοχθόνων ιδιοκτητών Ελλήνων στο όνομα της "ανάπτυξης".
    Της λαιμικής και κοιλιακής του ανάπτυξης βέβαια, φτύνοντας όλους μας κατάμουτρα.
    Και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας να του ξεριζώσει τουλάχιστον την γλώσσα.
    Να απαλλάξει τουλάχιστον κάποιους που ακόμη τον ακούνε, από τα τσιρίσματα του, που θυμίζουν κακαρίσματα όρνιθας που υποφέρει από κόρυζα.
    Αν ακόμη δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί όταν αναφέρεται στο 70% των Ελλήνων που πρέπει να εμβολιαστούν για να χτίσουν το τείχος προστασίας όπως μας το πλασάρουν οι εξολοθρευτές μας, είμαστε άξιοι του κυνισμού και της αγυρτείας των.
    Είναι οι εναπομείναντες ιθαγενείς (7 εκατομμυρια, τα υπόλοιπα που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας είναι οι εισβολεις), τους οποίους φοβούνται πως σύντομα θα τους έχουν απεναντί τους για αυτά που μπαμπέσικα και πρόστυχα τους έχουν αφαιμάξει αφήνοντας τους ριμαγμένους να μην έχουν στον Ήλιο Μοίρα.
    Αυτοί που αρχίζουν να ξυπνάνε και βλέπουν την Πατρίδα τους να τους έχει φύγει κάτω από τα πόδια τους . Αυτοί που αύριο θα τους ζητήσουν που βρίσκεται το Υπερταμείο της Ελλάδας με όλα τα Περιουσιακά της στοιχεία και ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες.
    Υπάρχει πιό ασφαλές και προστατευτικό γι αυτούς τείχος, από το ανύπαρκτο, αντίπαλο και εχθρικό μέτωπο που είναι ο Ελληνικός λαός, τον οποίον μετέτρεψαν από ιδιοκτήτη και άρχοντα του ωραιοτέρου και πλουσιοτέρου οικοπέδου στον Πλανήτη σε χρεωμένον ενοικιαστή και χαμάλη;
    Εξολοθρευτές λοιπόν και λήσταρχοι και αδίστακτοι δολοφόνοι, που ενώ οι προθέσεις και τα πλάνα των αφεντικών τους είναι πλέον ολοφάνερα συνεχίζουν τα θρασσίμια να τρομοκρατούν τον κόσμο.
    Παίξανε όλα τα χαρτιά τους αλλά να τα βάλλουν και με την θεά ΥΓΕΙΑ, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί η χειροτέρα Υβρις ειδικά όταν πρόκειται για ψυχολογική, διανοητική και βιολογική κακοποίηση παιδιων.
    Η χολερότερη χολέρα κατ’Αισχύλον, γι αυτό και θα πληρώσουν με την ανάλογη “τιμή” που είναι και η εσχάτη των ποινών.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελπιζω ο θυμος να γινει αντιδραση.ενωθειτε.ειμαστε ενα.δεν υπαρχει φοβος.τι θα παθουμε;θα χασουμε τις ψευτικες ζωες μας;υπερηφανοι και ορθιοι μεχρι τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις