Γιατί ετοιμάζονται να καταργήσουν την 2η δόση σε Pfizer/BionTech και AstraZeneca

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλές μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

αυτό το διάστημα είναι πληρωμένες και εξυπηρετούν ένα σκοπό.

Ξαφνικά σήμερα (18 Ιουνίου 2021) διαβάζουμε στη Καθημερινή το εξής: Μια δόση των εμβολίων της Pfizer ή της AstraZeneca μειώνει την πιθανότητα νοσηλείας λόγω κορωνοϊού κατά 75%, σύμφωνα με νέα μελέτη του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England), που δόθηκε στη δημοσιότητα.

(H μετάφραση: Εκεί που ετοιμάζονταν να μας προσφέρουν 3η συμπληρωματική δόση μάλλον τείνουν να κάνουν τα εμβόλιά τους μονοδοσικά γιατί διαπιστώνουν ότι σε όλο και πιο πολλές περιπτώσεις η δεύτερη βολή των εμβολίων είναι και η χαριστική βολή για έναν αριθμό συνανθρώπων μας. Αίφνης στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη έχουν αυξηθεί τα ρεπορτάζ με τίτλο “Ξαφνικός θάνατος” ή “Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή”. Όπου βλέπετε τέτοιο τίτλο ρωτήστε εάν είχε κάνει το εμβόλιο και κυρίως τη 2η δόση. Επίσης όταν ακούτε ότι πέθανε κάποιος ρωτήστε εάν είχε κάνει το εμβόλιο. Μας πληροφορούν ότι ήδη συλλέγονται στοιχεία ανά την Ελλάδα και ανά την Ευρώπη)

Σ΄αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε από Ελληνες και Ισραηλινούς επιστήμονες να αρχίσουν πυρετωδώς τις μελέτες τους για να βρουν σωτήρια αντίδοτα για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που εμβολιάσθηκαν με τα εμβόλια κατά της Covid-19 είτε πρόκειται για mRNA εμβόλια είτε για τα υπόλοιπα. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα και μάλιστα πριν τον χειμώνα.

Δεν υπάρχει σημείο της Ελλάδας και του κόσμου που σχεδόν καθημερινά να μην πεθαίνουν άνθρωποι μετά τη 2η δόση των εμβολίων. Από τα τελευταία θύματα μεσήλικας άνδρας στο Λαγονήσι που έφυγε μετά τη 2η δόση της Pfizer. Eαν ο πλανήτης δεν κοιτάξει την κατάσταση κατάματα και κυρίως την (εργαστηριακή) προέλευση του ιού είναι σχεδόν καταδικασμένος.

Tη Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 διαβάζουμε στο protothema.gr  για 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και…

Η 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε κάποια έντονα συμπτώματα μετά το άθλιο εμβόλιο και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4:00′ το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8:00΄ το απόγευμα, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι….», είπε ο σύζυγό της στο LamiaReport.

Η 35χρονη τώρα ειναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως μας είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομειο είπαν ότι το πιθανότερο ειναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος.

Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

Στο μεταξύ η τελευταία δημόσια εμφάνιση του μυστηριώδους κ. Τσιόδρα ο οποίος εμφανίζεται ταυτόχρονα με τις πανδημίες σε ένα περίεργο ρόλο ήταν μία πρόσφατη αιμοδοσία του. Τα ερωτήματα της κοινής γνώμης αλλά και στελεχών της κυβέρνησης για το ρόλο Τσιόδρα πληθαίνουν.

Στo video που ακολουθεί ο απίθανος Τσιόδρας εμφανίζεται να λέει ότι 100 εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατασκευάζουν ιούς για να παρασκευάζουν εμβόλια. Ακόμη κι εάν δεχθούμε ότι ο μυστηριώδης κ. Τσιόδρας μπέρδεψε τα λόγια του τον καλούμε να μας πει πως αυτά τα 100 Εργαστήρια που κατασκευάζουν ιούς για να παρασκευάζουν εμβόλια έχουν προστατέψει ως τώρα την ανθρωπότητα.

Ποιος είναι ο ρόλος αυτών των Εργαστηρίων και γιατί ο ίδιος, ο κ. Μαγιορκίνης και λοιποί συνάδελφοί του έσπευσαν τον Ιανουάριο του 2020 (!) να δημοσιοποιήσουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της Wuhan ήταν φυσικής προέλευσης!

Ας δούμε λοιπόν τώρα την έρευνα για την πρώτη δόση που αίφνης έγινε θαυματουργή από εκεί που πηγαίναμε για 3η συμπληρωματική!

Όπως αναφέρει το BBC, μάλιστα, η έρευνα δείχνει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά πιθανής νοσηλείας δεν εξαρτάται από την παραλλαγή του ιού: το ποσοστό είναι το ίδιο είτε αφορά την μετάλλαξη «Άλφα», είτε την «Δέλτα» – προηγουμένως γνωστή ως ινδική – η οποία έχει προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες νέα επιδημιολογική έξαρση στη Βρετανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια..
    Ότι θέλουν ανακοινώνουν, ότι θέλουν αποκρύβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η λαδωμενη φανελα και η συριγγα με τον φυσιολογικο ορο ....Ολα τα λεφτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ21 Ιουνίου, 2021 19:31

      Δέν νομίζω ότι η σύριγγα είχε φυσιολογικό ορό γιατί μετά τον εμβολιασμό του τον είχαν πολλές μέρες στη Σωτηρία σε αρκετά άσχημη κατάσταση.

      Διαγραφή
  3. Είναι εγκληματίες, είναι δολοφόνοι και προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια :

    Από την εφημερίδα Καθημερινή :

    Υπ. Υγείας: Δεν θα ανακοινώνεται αν τα θύματα είχαν εμβολιαστεί ή όχι

    https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/kypros-ygeia/yp-ygeias-den-tha-anakoinwnetai-an-ta-thymata-eixan-emboliastei-i-oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πως τρώει φορώντας το φανελάκι, του πέφτει και λίγο λάδι του απρόσεχτου, σαν γουρουνάκι κυλιέται στη βρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματήστε Να Τσακώνεστε Ρε Έλληνες Και Ενωθείτε Να Το Σταματήσουμε Πριν Μας Σταματήσουν Εντελώς Από Προσώπου Γης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις